those summer days

Norge er så ufattelig fint når det er fint vær! Synd solskinnsdagene er så sjeldne. I går dro jeg og Guro hjem til meg og vi laget hjemmelaget vårruller – det anbefales virkelig om dere har lyst å teste noe nytt. Vi betalte bare 60 kroner hver for alle ingredisene til sammen – mye billigere enn å dra ut å spise for 200-lappen! Ikke var det vanskelig heller. Etter å ha spist vellykkede vårruller så vi en skrekkfilm, og i dag har vi bare vært ute hele dagen. Jeg blir så sabla glad av denne sola!!! Altså, gi meg mer!

Vi kjøpte gummibåt i byen i sted og har allerede tatt oss en liten prøvetur i elva. Nå er vi hjemme hos meg for å fylle magen og batteriene på mobilene – vi skal straks ut igjen og ta en aldri så liten raftetur. Haha, det er såå gøy! Spesielt når det er litt strøm og man får litt sånn “velter jeg uti nå???”-følelse.

 

//  Norway is so incredible beautiful when the summer finally arrives. Yesterday me and Guro had a sleepover at my house, and then we made homemade spring rolls. So good!! And so easy! We only payed 60 NOK each, that’s a lot cheaper than buying food at a restaurant. Today we’ve been in town all day, just chilling and enjoying life. Give me more of this!

We actually bought a rubber boat today! Haha, we are planning to do some rafting afterwards. It’s so freaking fun! Especially when there’s a little bit of waves ;P

  1. Etter at du sa at du snakker såå høyt har jeg begynt å holde meg for ørene når jeg leser blogginnleggene dine. Haha.
   Skjønner ikke hvordan det går ann å snakke så høyt som enkelte gjør. Selv høres jeg såvidt når jeg snakker. Har du noen tips om hvordan snakke slik folk faktisk hører det 🙂

  2. lite tips fra en fellow vannmelon elsker!
   Søk etter “melon scooper” på ebay, disse er kjempe praktiske! Du kan lage melonkuler og ha i fruktsalater eller bare enkelt spise de fra skål med gaffel 🙂 også er de såå søte!

  3. anorektiker fyfaen du MÅ INNSE AT DU ER SJUK SNART. På insta er det et ehemmelig samfunn hvor over 400 mennesker legger ut bilder av deg og diskuter dine syke handlinger og hvor trist det er at du lurer så mange mennesker.

  4. Anonym over her^
   -Hvem tror du at du er som har rett til å skrive noe sånt om Kristine?! Misliker slike som deg som absolutt må gi noen skylden for alt. Hva har Kristine gjort for å påvirke disse menneskene?-Jo hun har skrevet om sin sunne hverdag og delt bilder av sin sunne og trente kropp med rask forbrenning. Fatter ikke hvordan du kan klare å vinkle dette til at det kan være hennes feil at de sliter og har problemer med seg selv.

  5. Jeg elsker bloggen din! Men jeg greier ikke å lese den, fordi jeg gråter nesten hver gang, fordi du er så utrolig perfekt at jeg blir helt ødelagt. Altså hvordan går det an? jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det. Men jeg er innom her ofte selv om det dreper selvtilitten min, haha.. Du gjør en god jobb, keep doing you 😉 du er herlig!! God sommer <3

  6. Hvilken hårfarge/pudder var det du brukte i håret ditt når du gjor det upermanent rosa? (link?) 🙂

  7. Guro and I*
   Du er virkelig ufattelig dårlig i engelsk, hadde jeg vært læreren din hadde du fått 3/4. Tragisk at noen lærere bare gir bort gode karakterer..

  8. Hei! Så koselig at du er så mye sammen med denne Guro, men nå er det lenge siden jeg har hørt deg snakke noe om Julie og Ingvil? Har dere blitt uvenner eller? Har ingenting med det å gjøre, men husker da at dere var bestevenner?

  9. wow folk kan være veeldig slemme her, hmm det ser ut som det er dem som er velidg usikkre på seg selv, elle rhar det vanskelig.
   så syntes det er unødvendig at du skal få hat bare fordi en annen ikke har det bra:-/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg