sleeping on the beach

Det gjelder å utnytte finværet mens vi enda har det her på Vestlandet. Så etter gårsdagens siste innlegg var postet i går laget vi nistepakker og stappet bilen full av masse dyner og teltet våres. Jeg har hatt lyst å sove i telt i så altfor lang tid nå, haha! So this was the day. Vi satte på sommermusikk og kjørte i solnedgangen helt til vi fant en fin strand som vi bestemte oss for å sove på. Så da ble det kortspill i et par timer før vi sovnet til denne fine utsikten!

*Hjerter i øynene*

Og i dag nøt vi en deilig frokost i morgensola. Jeg var sikker på at vi kom til å våkne grytidlig, for det er så standard når man er på telttur, men vi sov faktisk helt til halv ti. Deilig!

Nå er jeg nydusjet, og mest sannsynlig 15 myggstikk rikere. Myggen elsker meg, eller så har jeg en eller annen form for myggallergi. Er sååå plaget med disse idiotene! Jaja.

// We slept on the beach yesterday! So much fun. I’ve always wanted to sleep in a tent, and the weather was so nice yesterday so we decided to just do it. How beautiful isn’t this view? We played cards until we fell asleep and then we had a delicious breakfast this morning. Lovely.

Siste innlegg