hodestups forelsket

Sponset opphold

Jeg er hodestups forelsket. Jeg har alltid hørt mye om London, men jeg hadde aldri trodd denne byen skulle være SÅ fin. (Er også en smule forelsket i de fine britene…) Det er helt nydelig her, jeg trives så sinnsykt godt allerede. Kjenner dette er et sted jeg blir å savne, så jeg nyter hvert eneste sekund her sammen med Vero, Gjett om jeg koser meg med bestevennen min på tur, da! Vi har allerede vært her i to dager, faktisk. I går sjekket vi inn på det første hotellet vi skal bo på, og etter å ha kastet koffertene inn på rommet løp vi ut i Oxford Street. Herlighet, så fint det er her. Det kan muligens ha mye med det fine været å gjøre…? Som jeg sier til Veronika: “Det føles nestens om om vi er i syden.”

Her er gårsdagens outfit. Denne kåpen var virkelig et godt kjøp! Den gjør liksom hele antrekket så.. chill.

Her sov vi første natten! Utrolig koselig.

Plutselig ble klokka mye og vi måtte finne oss et sted å spise. Vi satt oss bare på en tilfeldig restaurant i en gate rett ved Oxford Street, og herregud, for en god pizza de hadde! Nå husker jeg ikke hva navnet på restauranten i farten, men jeg har kvittering som om jeg skal lage en aldri så liten London Guide i etterkant kan jeg få det med. 

I går var vi på middag med EF-staffen! Det var både ledere, youtubere og bloggere der. Utrolig koselig. I dag er Summeranza, den store festivalen, så vi må komme oss avgårde. Har masse bilder å vise dere, så vi snakkes dere!

// We’re here! London is beautiful. More beautiful than I expected. The atmosphere here is just amazing! The sun is shining as well, so I’m really not complaining. We arrived yesterday and then we went straight to Oxford Street. In the evening we ate pizza at a super cosy restaurant, mmmm 🙂 Now it’s time for Summeranza (the EF festival), so we have to meet up in the lobby. I have loads of pictures to show you, stay tuned! See you soon.

Siste innlegg