summeranza!

Sponset opphold

Altså, WOW! Gårsdagen…? Jeg har ikke ord. For en dag, og for en natt. Tror jeg har hatt en av de beste dagene i mitt liv, jeg! Denne dagen går rett ned i minneboka. Hvor skal jeg egentlig starte? Vi møtte opp hele “staff”-gjengen tidlig på morgenen, og så hoppet vi inn i en buss og besøkte to EF-skoler her i London. Det var skikkelig mange studenter der og veldig morro å se hvordan de hadde det. Og lærerne var så sinnsykt energiske! Jeg kjente i et sekund at jeg fikk lyst å begynne på skole igjen når de hadde foredrag liksom, haha.

Etter skolebesøket satt vi oss i en turistbuss med kafé i. Yes, you heard me. Det var kafé i bussen! Her fikk vi servert “afternoon tea”, som jeg skal vise dere bilder av i et eget innlegg. Etter små sandwitcher og kaker tok vi turen mot Summeranza!

Det var så sykt koselig der! Massevis av EF-studenter, fikk til og med hilst på noen av dere. Elsker når dere kommer bort, hihi!

Vi fikk Meet & Greet med Charli XCX i forkant av konserten. Tok bilde med henne, men det var med mobilen så jeg gidder ikke å poste det i dette innlegget. Vel, det var gøy da! Hun var sykt kul, men jeg har bare hørt på et par av sangene hennes så jeg er ikke blodfan akkurat. Hva er greia med at hun hadde solbriller inne forresten…? Haha, what a diiiiva. But she is still cool.

Henda opp i væreeeet!!

Det var sinnsykt varmt i hele går, så dette ble antrekket. Ser dere at jeg har fått litt brunfarge til og med? Yaaas!

Summeranza ble avsluttet med Charli XCX-konsert. Hun var utrolig flink live!

Etter Summeranza var det tilbake til London by med crewet for å spise middag. DIgger gjengen her! Alle er i så sykt godt humør og livet er bare bra. Nyter seriøst hvert eneste sekund her.

// Yesterday! Wow! This must have been one of the best days in my life. Where should I start? We met up early with the crew yesterday, and then we visited two EF schools here in London. There were so many students! Really fun to see. And the teachers were amazing, for a second I wanted to go to school again haha. After visiting the schools we jumped into a guide bus with a café inside. Yes, you heard me. We had afternoon tea with mini sandwitches, cupcakes and cakes. 

After that we went to Summeranza – my first festival ever! We had so much fun! I got meet and greet with Charli XCX and she was super cool. Then we went for carousels and ended the festival with an amazing concert with Charli.

  1. Haha, morsomt med Charli XCX. Digger snapchatstoriene dine forresten! Så hun svenske bloggeren Nicole Falciani på storyen din i går, kjenner du henne? 🙂

  2. Hei! Jeg lurer veldig på hva du bruker under de crop toppene jeg vet du hvert fall har i svart og grå!:) har lyst å kjøpe sånn selv, men vet ikke hva jeg skal bruke under den siden det ikke blir spesielt pent med bh….
   Elsker bloggen din<3

  3. hei, lurte på om du kunne svare litt rundt dette: vet at turen er sponset og at du er med i et bloggere/youtubere “crew”, men lurer på om “vanlige” folk som melder seg på turen får det samme opplegget? Virker som dere gjør litt andre ting enn resten, for eksempel dette med middagen. Ønsker deg i alle fall masse morro og håper du nyter oppholdet :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg