london through phone

Okei dere, la meg vise dere London gjennom mobilkameraet mitt. Det blir kanskje litt mer personlig – synes i alle fall jeg. Jeg har som dere sikkert kan se, hatt det helt sinnsykt morro. Dissene dagene har vært helt syke, har kost meg fra morgen til kveld. Er ingen som er bedre å reise med enn Vero, det er det ingen tvil om. Vi har vært så sykt tullete og full i intern humor helt siden vi ankom London, det er nesten som jeg lurer på om resten av gjengen kanskje ble en smule lei av oss på slutten… Håper ikke det i hvert fall, haha! EF-lederne vi har reist med, som er både svenske, tyske, russiske og britiske er så sykt kule. Her snakker vi folk som er full i livsgnist og godt humør – stemningen blir liksom bare deretter. Det er en av de mange grunnen til at jeg rett og slett bare elsker å reise med EF. Man blir bestis med lederne!

Her ser dere bilde av afternoon tea som vi spiste i andre etasje på en sightseing buss. Så sykt fett! Og så har vi meg og Vero som synger I Love It sammen med Charli XCX, og sist men ikke minst… the red carpet med bae aka Ferdi aka den tyske lederen.

*Jeg og Veronika går og prater om Ferdi*
Kristine: Han er søt, da! Han passer skikkelig godt som EF-leder liksom.
*Veronika forstår at jeg snakker bullshit og at jeg egentlig synes han er kjempekjekk, bare at jeg ikke tør å innrømme det*
Veronika: “Altså Kristine, kan vi ikke bare begge innrømme at vi crusher på han?!”

// London through my phone, here you go! These days have been PERFECT. Life is so good!!! I don’t want to leave this place at all. Shopping, Summeranza with the best EF team ever, good food and just a lot of laughing. The EF leaders are so amazing, that’s why I love to travel with EF. They are super energised and positive and it’s so cool hanging out with them. And Veronika of course… We’ve been laughing since we arrived, seriously. We must be so damn annoying haha.

8 kommentarer

Siste innlegg