sminke på budsjett

 

Annonse

Jeg trenger alenetid for å kunne blogge 110% skikkelig, og dette tror jeg er en av få dager i ferien jeg faktisk har vært alene, så hey – er dere klar for updates? Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive skikkelig utfyllende om hva jeg gjør i NYC, og det skal jeg gjøre. Det kommer så fort som mulig! I dag har jeg vært på shoot i tre timer og jeg har nettopp sjekket inn i modell-leiligheten, så nå sitter jeg og blogger på et skikkelig hjemmekoselig rom. I det siste har jeg hatt så sykt mange “hvordan endte jeg opp her?”-moments. Livet mitt har vært skikkelig uvanlig og merkelig de siste ukene, månedene for den del, men jeg elsker det. Livet mitt er så…. uforutsigbart, spontant og spennende. Jeg vlle aldri byttet ut livet mitt med noen som helst. Er det ikke slik det skal være?

I dag skal jeg prate om sminke! Alle jenter kan si seg enig i at sminke er kjipt å måtte bruke penger på. Spesielt om det er dyrt!! Så i dag skal jeg vise dere noen produkter til en rimelig penge – men som likevel gir et kjempefint resultat.

Let’s start with the skin! Først ut er Matte Base (farge Golden Medium), en foundation med god dekkevne samtidig som den på en måte “smelter” inn i huden. Jeg hater foundation som legger seg som sement over huden! Denne er også matte, noe jeg er fullstendig avhengig av, ettersom huden min blir veldig fort blank utover dagen. // Etter foundation vil jeg gjerne gå over de stedene hvor jeg trenger ekstra dekke, som for eksempel rund øynene og eventuelle urenheter. Da er Mini Concealer (farge Medium) helt toppers å bruke! Da gjenstår bare siste finish, og for meg er denne delen ganske viktig. Jepp, jeg snakker om bronzeren! Jeg føler ansiktet mitt er nakent uten å ha konturert kinnene og nesen, haha. Beach Bronzer gir en utrolig fin glød.

Maskaraen må ikke være dyr for å være bra! Jeg har aldri brukt mascara som koster over 250 kroner, men jeg synes likevel resultatet på mine egne vipper blir ganske så bra. Jeg ga Showgirl Extra Volumising Mascara et forsøk og den ga utrolig fint volum. Jeg måtte bruke den vanlige Tall, Dark, Handsome-maskaraen min som base da, men denne var helt ypperlig å spe på med.

Hva skal man med dyre leppestifter når man får denne kule leppestiften her for hundrelappen? Touch of Magic blir rød når den påføres på leppene, sykt kult spør du meg!

Fine øyebryn trenger heller ikke koste mye. Dette settet likte jeg skikkelig godt. Disse er litt kremaktige-ish, noe som gjorde at det gikk mye fortere å fikse brynene. Psst! Den hvite highlighteren er genial å legge rett under brynet for å fremheve det ekstra mye. Her snakker vi siste finish som virkelig setter prikken over i’en! // Om du er på utkikk etter øyeskygge på budsjett anbefaler jeg In the City Eye Color Palette som har 6 nydelige brunfarger som kan mikses og trikses med på mange ulike måter. Jeg bruker sjelden andre farger enn disse, synes de tar seg best ut på øyelokket 🙂

9 kommentarer

Siste innlegg