the city that never sleeps

Hei til dere og hei til NYC! Jepp, en del av dere gjettet riktig. Jeg og mamma bestilte spontantur kun et par dager før avreise faktisk! Haha, jeg digger det. Dette var bursdagsgaven min for to år siden – en valgfri reise sammen med mamiiii. TUSEN takk, verdens beste mamma! NYC er akkurat slik jeg forestilte meg, og enda litt bedre. Jeg er helt frelst av denne byen, og det var jeg allerede da vi satt i taxien på vei til hotellet. At denne byen aldri sover forstår jeg virkelig meningen med nå. Det er et eller annet med sammensetningen av gatene, stemningen, den laidback stilen, rushet, alle lysene… som bare gir meg skikkelig frysninger. Åååh, jeg har det så sinnsykt bra akkurat nå, så bra at jeg nesten må klype meg selv i armen inni mellom. Det eneste som ikke er bra er hotellfrokosten, men det overlever vi. (Her snakker vi kaker, croissanter, muffins og loff til frokost)

Jeg dør av dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått blogget for dere før nå! Tingen er at jeg har hatt problem med å komme meg inn på blogg.no, så nå håper jeg at det funker og at dere ser bildene…? Anways, så har jeg og mamma vært ute i byen i hele dag! I dag har vi gjort noe SYKT spennende, kan dere gjette hva? Jeg gleder meg sånn til å fortelle dere og vise bilder, herregud. Livet er for godt til å være sant akkurat nå!

 


Vi bor rett ved Madison Square Garden!

// Hello to you guys an hello to NYC! Yep, some of you were right. Me and mom ordered flight tickets just some days before we left! Haha, I love it. This was my birthday present two years ago – a trip to a city I wanted to visit. Thank you so much, mom! NYC is exactly what I imagined, and a bit better as well. I’m totally in love with this place. I really understand how this city never sleep. It’s something about the streets, the crowd, the rush, the laidback style… I just love it. I’m in such a good place right now, couldn’t ask for anything better. The only thing I don’t really like is the hotel breakfast, but I survive. I don’t like muffins, cakes and croissants for breakfast, haha.

I’ve had some problems with the internet, so I couldn’t connect before now. I HOPE it works now, and that you can see the pictures….? Anyways, I’ve been in town with my mom all day. We’ve done something SUPER exciting, can you guess? I seriosuly can’t wait to tell you and to show you pictures. Life is too good to be true right now!

12 kommentarer
  1. Har du flydd helikopter? Vært oppe i en av skydkraperene kanskje? Jeg var i NY for to uker siden, en helt fantastisk by!!

  2. Så utrolig kjekt! NY er min favorittby og jeg har vært der 4 ganger, og flere skal det bli. Om dere tenker dere opp i enten Rockefeller eller Empire State så vil jeg anbefale Rockefeller, jeg har vært begge stedene og likte Rockefeller best, og man får med Empire State på bildene, hehe. Ellers anbefaler jeg en sykkeltur i Central Park, og frokost på the butchers daugther i Soho.

  3. Jeg har vært i NY maange ganger, ofte på forskjellige hoteller slik at man kan bedre komme litt nærmere de forskjellige områdene hver gang, noe jeg alltid opplever når jeg er på hotellene i NY, er at det er helt grusom hotellfrokost akkurat slik som du sier. Jeg vil anbefale dere å ta dere en tur til Manhatten i morgenrushet (gjerne gå dit hvis dere bor i gangeavstand) og spise på en av de mange fine frokostcaféene, her snakker vi ordentlig amerikansk frokost slik som Bagles, pannekaker eller bare vanlig grovt brød hvis det er det man har lyst på 🙂 men kanskje ikke fult så sunn amerikansk frokost er vel en del av sjarmen av å være i NY, er de ikke? 🙂 Ellers vil jeg absolutt anbefale dere å isstedet enn å bruke tiden på å stå i laange køer opp til empire state building, å heller kjøpe dere billett opp til rockefellercenter, her kan du kjøpe billett med et tidspunkt, gå å shoppe f.eks, og komme tilbake når det er deres tur til å ta turen opp, da slipper man å stå i kø, og det er kjempedeilig 🙂 Noe jeg også vil anbefale dere er å ta fergen som går fra New York – Staten Island, denne fergen går rett vedsiden av frihetsgudinnen, og er en ypperlig mulighet for å ta bilder der man får med hele statuen 🙂 En ting dere også burde gjøre, er å dra til Abercrombie & Fitch sin flagshipstore på 5 th. avenue, her snakker vi 4 etasjer med bare a&F klær, og modeller som står i døråpningen i baris for å ta bilde med deg gratis 😉 Kos dere masse, New York er virkelig en fantastisk by 🙂

  4. Jeg bor i Italia og har slitt men frokosten i to år nå.. hær er det croissant med sjokolade eller kjeks med sjokolade og cappuccino og andre ting med sjokolade til frokost.. jeg har aldri vært noe frokost menneske men har etter hvert funnet ut at jeg bare må spise noe så jeg kan holde ut frem til lunsj. Anyhow, jeg begynte å lure hvorfor jeg nesten aldri ser store mennesker hær i Roma? Om jeg ser dem er de turister eller eldre mennesker. Alle de andre er super tynne men forstår ikke hvordan! Hær spiser de jo kaker og sjokkis til frokost hver dag, også ett megamåltid med hvit pasta, ost, loff og mere til lunsj også spiser de jo pizza eller mere pasta til middag igjen! Og alltid med loff og ost som tilbehør! De påstår at grunnen til at de spiser sjokolade på morgenen er fordi da har de hele dagen til å brenne det av..? Ga det mening? Må jo være bedre å spise det til frokost enn til kvelds? Også tenker jeg at de brenner av pastaen ved å svette xp haha omg er 45° hver dag. Blir ikke under 30° for tia. Anyhow, Ga noe av det jeg sa mening? Håper jeg holder meg slank for har nå etter 2 år nedi hær blitt avhengig av sjokolade til frokost og masse annen god mat… :3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg