when in NYC

Sooooo, this is happening. I går besøkte jeg Fusion Models, og på det første bildet kan dere se Manhattan i bakgrunnen fra kontoret deres. Sinnsykt kult! Jeg skypet jo med de for et par måneder siden, så det var gøy å se kontoret og ikke minst de ansatte in real life. Hele greia var SÅ nytt for meg! Jeg er jo signert med Fusion, men jeg hadde ingen anelse om hva jeg gikk til. Om det var formelt, uformelt, et møte, ikke et møte… Jeg hadde helt ærlig null peiling. Bare fikk adressen og møtte opp jeg, men heldigvis var modellmammaen min der så hun var virkelig til god støtte. Vi kom inn i en svær bygning hvor det var securities og full pakke, og dere kan tenke dere hvor stressa jeg ble når jeg spotta sånn minst ti modeller på samme alder som meg, påkledd i casting-klær fra topp til tå. (De var SÅ pene!!!) Føltes nesten som en skjønnhetskonkurranse egentlig, haha. Disse jentene var på casting da, det var ikke jeg. Jeg pratet litt med Fusion, og så tok vi digitals-bilder som de skal ha til portifolien min. Hadde virkelig null forventinger til dette, for hallo, denne bransjen er beinhard, men de var veldig positive og dette tror jeg blir kjempegøy!

// So this is happening! Today I went to Fusion Models’ office, and in the first picture you can see Manhattan in the background. So cool! I had a Skype meeting with them some couple of months ago, and it was really fun to finally see them and their office in real life. The whole thing was very new to me! I’m signed with Fusion, but I had no idea what I was supposed to expect. I just received an address, so I went there today with mom and we took some digitals photos in different outfits. I think it went really well – modelling seems so much fun and I would love to try it out for real. Let’s keep our fingers crossed!

15 kommentarer
  1. Hvilke busker bruker du? Har lett etter noen fine bukser som passer til oss med lengre ben, og disse satt utrolig bra på deg! Kos deg masse i newyork, og håper du lykkes som modell!

  2. Åhhh så utrolig glad på dine vegne, vet ikke hvorfor men blir faktisk litt stolt over hva du har oppnådd! Du er jo helt råå! Ser for meg deg som en Victoria’s secret model!

  3. Nå som du er modell skal jeg vel bytte Cara Delevingne ut med deg som modell mål? Håper virkelig du får mange oppdrag og lykkes i bransjen og liker deg der! Ønsker deg bare alt det beste Kriss<3 Du har alltid vært mitt forbilde, og nå kan du i tillegg være mitt mål! Kos deg masse i NYC!

  4. Jeg blir litt skeptisk. Slike modelllbyråer er først og fremst ute etter å tjene penger. Har hørt om unge jenter som må betale mange tusen kroner for å være med på såkalte modellkurs.. Pass på hva du sier ja til.

  5. Bare sånn du vet det så er jeg sikker på at du var mye, og da mener jeg mye finere enn de som var der! Lykke til! Håper det går den rette veien for deg!

  6. Absolutely not a fan of modeling industry, and never a fan of models ever.
   However, I just wanted to say I think you look way better without heavy eye make-up. Natural is to-go.

  7. Kristine, can you PLEASE tell me where you got your heels from. I saw this pic in your instagram acct and had to ask. I’ve been on your website before, but I don’t speak Norwegian, so maybe you’ve answered this question before but I haven’t seen it. Thanks so much.
   P.s. I’ve been following you for awhile and ALWAYS thought you were model material. I hope everything goes well for you. You deserve success!!! 💚💜💛💙

  8. Sååå stolt på dine vegne 🙂 Men du må være forsiktig. Nå vet jeg selvsagt ikke hva du har signert eller hvordan ting har blitt gjort og lignende, men på Fusion sin side står det bl.a “Please be aware that there are unscrupulous individuals falsely posing as representatives or scouts working for Fusion Models through various social media platforms.” I tillegg skriver de at de ikke gjør intervjuer på skype. Jeg regner i grunn med at du har sjekket opp alt på forhånd og at jeg nå sikkert virker ganske dum som skriver dette, men i tilfelle du ikke har gjort det så ønsker jeg å skrive dette slik du blir oppmerksom 🙂 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg