iført bikini i 7th Avenue

… hvis noen lurte på hva jeg styrer med i New York, haha. Her har dere meg og modellmammaen min, Tricia, som tar digitals som vi sender til klienter. Tricia hadde gode nyheter for meg i dag: “Hollister wants you!”. Altså….?!?!?! De hadde sett instagrammen min og var interessert i å shoote med meg, så vi tok disse bildene + video som vi sendte til dem. Skal ikke ha for høye forhåpninger da, men om det faktisk skjer så er jo bare det helt sykt gøy.

Det er forresten kjempedeilig å bare gå rundt helt sminkefri her. Har null sminke på meg og helt naturlig hår, digg!

54 kommentarer
  1. Wow! så kult, ønsker deg lykke til videre <3 Du ser smashing ut.
   Men et lite spørsmål som ikke er ment som kritikk, jeg bare lurer; du syntes jo at det var feil/ukomfortabelt å ta bikinibilder for klienter hvis settingen ikke hadde noe med stranda osv. å gjøre. Bikini i Times Square er vel ikke så normalt/naturlig. Har ditt syn på bikinibilder forandret seg? Håper du skjønte spørsmålet mitt.

  2. Herregud så heldig!!! Hollister er jo heeelt sykt! Du lever drømmen joo!<3 forundrer meg ikke om du er på forsiden av elle og vouge om 2-3 år altså!

  3. You are living my dream girl!! Now I can only say go for it and do your best!! I wish I could be standing there in your position and I totally support you!! Hollister would be amazing I would loove to see you in their stores woow <333

  4. Du er så heldig Kristine! Men du har jobbet for dette, og du fortjener det. Stå på! Kunne forresten lest om oppholdet ditt i ny i evigheter, og håper du skriver mer utfyllende om hvordan dagene dine har vært der, både med modelljobbingen og uten 🙂 håper du får en fin tur videre!

  5. SKITT, du er sååå heldig og så fantastisk! Håper du får Hollister, det er jo stoort! Heier på deg i alle fall, du virker såå god og sunn og flink 🙂 Kjempebra!
   Kos deg videre på turen. Gleder meg til å lese om aalt du vil dele når du får tid. NYT NYC! Klem fra Trøndelag.

  6. shit, du er heldig!!!! men hvorfor tar dere bildene midt på gaten? er det frivillig?
   uansett, ser bra ut<3

  7. Første gangen jeg kommenterer, men bare følte for det nå! 🙂 Såå bra og du er sååå naturlig pen, du er veldig fin til vanlig og altsåå med sminke men du ser så fresh ut her :)!!! Lykke til!

  8. Hei. Synes det blir feil å fronte kroppen din som idealkropp da du er unaturlig tynn og sitter et usunt kroppsbilde for yngre jenter.

  9. de bryna dine vil aldri gi deg noen modell jobb, vet det er hardt sagt, men du hører jo ikke ellers x) du vet hvordan det er når du ser fjortiser sine bryn? du har blitt en av dem, please sett deg ned å lær å gjør det riktig søta 🙁

  10. uffameg, denne “modellmammaen” din virker utrolig useriøs. Ingen ordentlige i modellbransjen ber om bikinibilder tatt ute i public! At moren din tillat dette er bare helt sykt – nesten like sykt som at du gikk med på det..

  11. “Hei. Synes det blir feil å fronte kroppen din som idealkropp da du er unaturlig tynn og sitter et usunt kroppsbilde for yngre jenter.”
   Se: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_nature
   Kristines kropp er mye mer naturlig enn at vi sitter forran en skjerm, mange hundre mil fra hverandre, tilkoblet internett, mens vi diskuterer hennes kropp og valg. Hvorfor er unaturlig blitt et skjeldsord? Hvor starter og stopper det å være naturlig/unaturlig og hva er problemet med dette?
   Kristine er nydelig, ung, sprek og i tipp-topp form!
   Vennligst slutt å påstå annet.

  12. The comment about your eyebrows seriously made me sick. Fix your eyebrows or you will not get into the bussines? Really?
   First and foremost eyebrow shape is the easiest thing that can be fixed and if a modelling agency wants you they don’t look at your eyebrows only…shit what the hell?
   And about your mother being a “bad one” because she allows her daughter to take outfit pictures, yes in bikini on the street is a bad mother? Because she is supportive and there for her daughter? Who said you chose to bikini model on the street because you were asking for it? It is simply the part of the job. If someone can’t accept that then it is just their problem. I am so mad really and sad that people have these comments. I don’t feel like I have to defend you, cause I know you CAN stand for yourself but I just think that was a bit too much and I needed to vent out :/
   xx Barbora

  13. Wow, dette er helt utrolig Kriss! Eller nei, vent, du måtte jo bare bli modell. DEN modellkroppen (Y) Tommel opp for deg og drømmen din. Jeg har virkelig troa på deg. Og så er det såå moro å lese en blogg hvor det er fremgang og mål oppnås, istedenfor de kjedelige reklameinnleggene. Gleder meg til fortsettelsen, for dette kan bli spennende :))

  14. Ett ord : Wow! Såå utrolig gøy for deg Kristine. Ønsker deg alt det beste og masse lykke til, du fortjener alt dette og enda mer! Jeg bare VET at dette bare er starten på noe stort. Btw du ser HELT smashing ut ute på gata på 7th avenue, ikke la noen andre si deg noe annet enn det!

  15. Veldig enig i det ei skrev over her om at modellmammaen din virker useriøs. Alt dette virker egentlig som lureri. Ærlig talt Kristine, bikinibilder midt på gata? Bruk litt sunn fornuft da

  16. Fy fader jente, for noen bilder.. Bare synd de var litt uskarpe 🙁 Disse profil bildene, uten sminke og i bikini. Jeg gir vel effen i om det er “midt i gata” DU ER BARE UTROLIG HERLIG KRISTINE.
   Unner deg dette etter alle smålige misunnelige kommentarene som enkelte hele tiden bare må trykke ut av seg.
   Vær deg selv, for alle andre er opptatt..
   Dette klarer du, stå på du nydelige :))

  17. Wow! På det øverste bildet ser du sykt ut som en modell! Du ser så bra ut uten sminke! Lykke til videre, nyt det og ikke bry deg om de som har noe negativt å si, de er bare misunnelig for st du har kommet så langt som du har i en alder av bare 18 år. Du er bare helt rå, Kristine!

  18. Skjønner ikke hvordan folk kan mene at du er unaturlig? Hun sier jo at hun spiser helt normalt, og at hun alltid har vært sånn. Hun er sporty, og holder seg i aktivitet. Hva er unaturlig da? Må man ha en spesifikk kroppsbygning for å kunne være sunn? For hva er usunt og unaturlig med kroppen til Kristine?

  19. Du ser blek ut uten sminke, men med sminke ser du brun ut. Har dette noe med redigeringa di og gjøre?

  20. Og jeg glemte å si over, hvorfor bruker modellmoren din vanlig mobil til å ta bilder av deg? Hvorfor ikke et profesjonelt kamera som speilreflekskamera? Og hun virker useriøs som mange over meg sier

  21. Bare pass på hva du gjør,og hva du takker ja til! Er enig i de over,som sier hun modellmammaen din virker litt useriøs, altså iphone bilder av deg i bikini midt på gata? vanligvis vil de jo ha helt enkle bilder tatt i profil osv. Da hadde vel et hvitt lerret passet bedre 🙂 men ja, kan jo hende det gjøres forskjellig rundt om i verden, men virka litt skummelt sånn det foregikk … men lykke til, er helt sikker på at du vil nå langt i livet uansett om det blir NÅ eller om 10 år 🙂 modell blir du helt sikkert!

  22. Virker som du er utsatt for bedragere. Tar bilder av deg nesten naken midt på gaten og med mobiltelef som kamera. Ærlig talt ringer det ikke en bjelle i øret ditt?

  23. Dere som sier att de som kommenterer noe (som faktisk i mine øyne ser ut som konstruktiv kritikk) att de bare er sjalu? Ser dere seriøst ikke hvor dumt og useriøst dette ser ut? Veldig tynn jente iført bikini midt i 7th Avenue og blir tatt bilder av med en iphone, er det slik modeller gjør? Ja, vet hun ikke kan noe for at hun er så tynn, men det er liksom tanken att små jenter ser disse bildene. Du må huske att du har veldig unge lesere som kan føle kroppspress og tenke “så det er sånn man må se ut for og bli modell?”. Dette er absolutt ikke hate og du er veldig veldig heldig som har nådd så langt, men føler du burde tenke litt lengre før du poster ett innlegg som dette:-)

  24. Shiit så nydelig du er!! Håper av hele mitt hjerte at dette går veien for deg, ønsker deg det beste og masse lykke til. Skulle gjort alt for å vært i dine sko nå, dette fortjener du virkelig <3

  25. Kristine har skrevet i innlegget at dette bare er bilder som skal sendes til klienter. Til dette er det vel ikke nødvendig å bruke et ordentlig kamera? Og har noen tenkt over at grunnen til at hun tar bilder i bare bikini kan være at klientene må se hele kroppen hennes? Dere som kommenterer over her om at dette virker useriøst, det virker ikke som dere kan så mye om modelbransjen…

  26. Utrolig mange useriøse kommentarer her. Mange som ikke har en anelse om hva modellbransjen går ut på. Stå på, du er flott!

  27. ææææææææææææ!! dette er sykt!!! massemasse lykke til! viss ikke du blir modell så blir ingen det! kos deg mye videre, å masse lykke til videre i livet! gjør det som gjør deg glad, og ikke la noen trekke deg ned <3 lots of love, sendt fra vestlandet
   Jeg heier på deg

  28. Så heldig! Men, har et lite spørsmål.
   Du deltok for litt siden i dette prosjektet om å finne modeller, uten å tenke på størrelse, høyde etc. Men Abercrombie and Fitch/Hollister er jo kjente for å favortisere tynne , vakre mennesker og sa:
   ?It?s almost everything. That?s why we hire good-looking people in our stores. Because good-looking people attract other good-looking people, and we want to market to cool, good-looking people. We don?t market to anyone other than that,? – Mike Jeffries, CEO.
   Det virker bare som om det går litt imot dine moraler å være med på noe slikt. Igjen, dømmer ikke, det er en tøff industri, virker bare som om du går litt imot deg selv.

  29. Hvordan kan man få karriere som modell?
   Jeg har på en måte alltid hatt i tankene mine, “jeg vil bli modell”, og det er vel en drøm(?).
   Jeg er 15år og 1.75cm, kanskje ikke den tynneste av dem alle, men jeg har et mål jeg jobber for!
   Er det noe jeg kan gjøre for å oppfylle drømmen min?
   Elsker bloggen din og selve deg! Har fulgt bloggen din i noen år nå!
   Ønsker deg en super dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg