test shooting

I går hadde jeg min første test shoot. Det er altså ikke et oppdrag, men jeg må jo ha bilder til portfolien min. Først dro jeg til frisøren klokka 8 på morgenen, og jeg hadde jo sett for meg at jeg kom til å gå korthåret ut derfra… Vel, han klipte bare det slitte! Altså bare 7-8 centimeter. Haha, happykriiiiss. Tro meg, jeg VIL teste å ha kort hår, men dere som har langt hår vet hvordan det føles. Håret er liksom en så sykt stor del av meg, jeg hadde følt meg helt naken uten. Men ja, jeg er forberedt på at jeg mest sannsynlig må klippe enda mer hvis jeg skal jobbe mer innen modellbransjen.

Etter frisøren fant jeg frem til studioet jeg skulle være i, som lå i Brooklyn. Der var det skikkelig øde…? Kun 15 minutter med Subway unna midten av NYC, og jeg følte plutselig jeg var på contrysiden. Haha, kan godt hende jeg ikke så selve Brooklyn sentrum, men ja, der vi var var det i alle fall ganske øde. Utrolig koselig synes jeg, da! Og lokalet var like bra som fotografen. Vi hørte på Beyonce-musikk og brukte 5 ulike looker.

Jeg har brukt sminke EN dag siden jeg kom hit. Kjempedeilig å bare stå opp uten å måtte gjøre noe annet enn å pusse tennene, ta på deo og børste håret. Skal faktisk begynne å gå med helt naturlig hår inni mellom, har fått sansen for det i det siste.

Flared pants! Weeee.

I dag tidlig, halv 8, på vei til frisøren.

// These pictures are from yesterday, I had my first test shoot so I have some pictures for my portfolio. The studio was located in Brooklyn and the office AND the photographer were just amazing. And I also got my hair cut… I was sooooo nervous, but he actually just cut some few centimetres. I had to get rid of the dry hair. Aaah, I really want to try short hair, but if you have long hair yourself you KNOW how much your hair means to you. It’s such a big part of me, I don’t know how I would feel without it. Naked, I guess, Well, I’m aware of the fact that I will have to cut my hair a lot shorter if I want to continue modelling, but I’ll sacrifice it of course. It’s been my dream since like.. forever.

26 kommentarer
  1. Hva har du gjort med leppene dine? De stikker liksom skikkelig ut av ansiktet ditt. Lipgloss med forstørrende effekt? Passet deg ikke :s

  2. Haha, du er jo en storkandidat for TopModel! Vet ihvertfall om en som hadde sittet klistret foran skjermen! Faktisk, så tror jeg du hadde hatt en god sjanse til å vinne. Kos deg masse videre i NYC!!! 🙂

  3. Oj od som hadde så fine lepper før! Nå ser man dessverre restylanen. Bra det ikke er permanent! Blir spennende og jobbe som modell! Hadde lett valgt det over en syden tur!

  4. Du er såå fin med naturlig hår! Jeg har lest bloggen din i 2-3 år nå, og jeg bare går å venter på å se deg på Victoria’s secret fashion show!! Haha, Lykke til, det er så spennende å følge deg på veien opp💟

  5. Det bor flest mennesker i New York city i hele USA. Så kommer Los Angeles og deretter Chicago. Hvis du deler opp innbyggerne i NYC, til Manhattan, Bronx, Queens, Staten Island og Brooklyn vil Brooklyn ha størst innbyggertall. Hvis du igjen ser på lista over USAs innbyggertall vil du se at Brooklyn alene (som kun er en bydel, ikke en by) ligge som nummer 3 på lista over byer. Altså, Brooklyn er mye større enn Manhattan i innbyggertall (med rundt en million sist jeg sjekket, men det er en stund siden). Så nei, du har absolutt ikke vært i “brooklyn sentrum”

  6. Griner av hvor nydelig du er uten sminke ååååh. Helt seriøst, elsker det! Og det ser ut som om du er en verdenskjent modell som er på forsiden av alle de mest populære bladene og på de store plakatene på bygningene i New York helt seriøst aah! Føler jeg aldri har sett seg slik, før nå nylig, og det er helt sinnssykt fint!! Håper virkelig du får til noe med modelljobbing å gjøre, det fortjener du virkelig, og hvem vil ikke ha det utseende?! Stunning sier jeg bare. Masse lykke til fine deg!

  7. kommentaren som sier “husk å ta vare på vennene dine også da” er sykt teit hahah. Hvor dumt hadde det ikke vært og la denne muligheten gå i vasken på grunn av en rhodostur med dårlige venner? Faktisk så er det venninnene hennes som burde støtte henne nå, og være oppmuntrende til det hun holder på å få til!

  8. Åå dette er så utrolig spennende! Elsker å følge med på modell livet ditt haha. Du kommer til å nå langt med de beina og det flotte ansiktet! Du er kjempe pen uten sminke. Ønsker deg alt vel!!

  9. Hei! Eg var fast lesar av bloggen din ei tid tilbake, før alt med blogging dabba litt av for meg. Eg likar framleis bloggen din på facebook, og det gjer at eg i ny og ne likevel tek ein tur innom. Denne gongen slo det meg kor mykje som skjer på ein gong i livet ditt, og eg veit ikkje om du tar til deg det som ein tilfeldig anonym har å seie, men eg vil oppfordre deg til å halde ut. Frå mitt perspektiv verkar modellyrket bra for deg, og eg vert overvelda av alt det spennande du får oppleve. New York framstår som ein draum, og eg håpar verkeleg du nyt det. Og når det gjeld det der Rhodos greiene, så håpar eg alt ordnar seg. Dersom det ikkje skulle vere tilfellet håpar eg du ikkje tenkjer for mykje på det, fordi det er ikkje verdt det. Du verkar som ei godt likt jente med mange vener, og eg er sikker på at in the end er det du som tener på å vere storsinna. Men ja, eg har ikkje kommentert noko før, men denne gongen tenkte eg at dersom det hadde vert meg i din situasjon med venner som går og i ein så stor by, hadde eg teke imot all den støtten eg kunne få. Eg ynskjer deg mykje lykke til, eg tvilar ikkje eit sekund på at alt kjem til å ordne seg for deg. Du har kontroll, du er bestemt, du kan viss du vil. You can do this, u go gurl!
   Anne (18)

  10. Det tredje bildet var serr det fineste bildet jeg noengang har sett av deg! WOW, det skriker modell hundrevis av meter bort! Du burde gå slik oftere, ikke bare på casting! Og huden din er nydelig nå! Kos deg masse videre – og nyt opplevelsene! Vedder på at du blir å se hos de beste merkene i verden i løpet av noen år!

  11. Utrolig fint å høre om oppholdet i New York!! Hvis du noen gang skal klippe håret kortere, anbefaler jeg deg å gå innom locksoflove.org. De tar i mot hårdonasjoner slik at barn opp til 21 år med kreft kan få parykker! <3

  12. WOW! Du ser utrolig vakker ut uten sminke og med det naturlige håret, bildene dine ser også så mye vakrere ut når du ikke redigerer de så mye! Du må såklart blogge som du selv ønsker og på den måten som gjør deg fornøyd, men om du vil nå et mer ungt-voksent marked og målgruppe med interesse for mote så ville jeg helt klart startet med flere bilder som dette 😀 Kanskje dette også kan hjelpe deg med å nå mer til den brasjen du ønsker å være en del av?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg