Fusion Models Office

Sjekk dette kule lokalet, da! Velkommen til Fusion. Det er dette byrået jeg er signert med, og jeg var innom her for første gang på tirsdag. Var også en tur innom i dag for å ta digital-bilder til nettsiden. Digger de ansatte og ikke minst lokalet. Dere ser det store vinduet over her? Der har dere panorama-utsikt over Manhattan. SYKT. Jeg vil også ha kontor med en sånn utsikt.

// Check out this office! Welcome to Fuson. That’s the agency I’m signed with, and I visited them for the first time this Thursday. I visited them today as well, to take some digitals for their website. I love the staff and the location. You see the big window? It gives you panorama view over Manhattan. CRAZY. I want an office with a view like that too.

Det har gått i midtskill, null sminke og dette antrekket her de siste dagene. Jeg er bare glad jeg slipper å sminke meg, synes det er så sykt tiltak… Hvorfor LIKER folk å sminke seg???

// I’ve been having my hair parted in the middle and I haven’t used any makeup or other outfits than this the last days. I’m just happy I don’t have to do my makeup, that’s so freaking boring… Why do people LIKE doing their makeup?

Kjenner allerede at jeg gruer meg til å dra hjem fra dette vakre stedet.

// The fact that I have to actually leave this beautiful place makes me sad.

Er så godt å ha mamma her! Og det at hun er med og løper fram og tilbake i gatene i New York med meg i stedet for å ligge i sykehussenga nyoperert og med cellegift… Jeg er så uendelig glad for at kulen i brystet ikke var kreft. Jeg ER så takknemlig. Hadde aldri klart meg uten mamma.

// I’m so happy I have my mom by my side! And the fact that she’s in NYC with me instead of laying at the hospital with chemotherapy… I’m so damn happy that the lump in her breast wasn’t cancer. I’m SO grateful. I would never survive without my mom by my side.

20 kommentarer
  1. Wooow, so beautiful without make up!
   But your eyebrows are actually waaayy brighter, when they’re without make up, aren’t they?
   Your mom is such a beautiful woman.
   It seems like a really great time in NYC.
   Xoxo

  2. Du er en veldig nydelig jente med et helt utrolig fint naturlig utseende! Er utrolig morsomt å lese og se alt du opplever, og jeg håper virkelig du lykkes med modelldrømmen 🙂 Du har absolutt alle forutsetningene for å lykkes, så håper du har litt flaks med på din side slik at de riktige folkene/byråene tar deg med videre 😀
   Jeg vil egentlig bare si lykke til, og at jeg heier på deg! <3

  3. Gratulerer så mye, du er så dyktig og passer perfekt som modell. Eneste jeg stusser over er den Canada Goose logoen på veggen i en av bildene, har de kontroer der eller “samarbeider” byrået med dem?

  4. Sier bare dette en gang :
   Flytt til New York, du kommer ALDRI til å angre på det, Følg drømmen din før det er som sent 🙂

  5. Må bare si at jeg digger deg, og synes du er den beste bloggerne i hele norge!! Så glad på dine vegne❤️

  6. Wow Kriss you are SO beautiful without make up and your hair natural! I love it! I wish you all the luck in this new journey! Kisses from Argentina1

  7. Det er så syykt kult å følge med på alt du holder på med i New York! Leser hvert eneste innlegg, og heier fra sidelinjen. Og så må jeg si at det er veldig imponerende at du blogger så bra, og så ofte, når vi lesere helt klart ser hvor mye du har å gjøre om dagene. Du er flink! Woho lykke til! (en siste ting, dritkjipt med alt det som skjedde rundt Rhodos-turen og de ekle menneskene, men jeg er ganske sikker på at livet ditt i New York right now er tusen ganger bedre enn en Rhodos-tur med falske folk)

  8. I sånne reklameinnlegg for sminke og etc har du flere ganger skrevet: jeg ELSKER å sminke og fikse meg skikkelig! Og sån der : aah føler meg så mye bedre med engang masken er på, er dere ikke enig? Eller: føler meg så bra og skikkeli girl når jeg sminker meg. Love it! Men du skriver vel bare det når det gjelder reklame 😉

  9. Kan du ha giveaway snart?
   Hvor lenge skal du vere der?
   Kan du lage vlog elns på walmart, target eller en slik stor amerikansk butikk?
   Vennligst svar i blogginnlegg… Jeg ser ikke om du svarer på kommentaren!

  10. Hei, jeg kunne tenke meg å bli modell selv, men vet så utrolig lite om nettopp dette. Jeg lurte derfor på om jeg kunne utvekslet noen email er med deg og pratet litt om temaet? Hadde hjulpet ufattelig mye!
   Kontakt meg på; [email protected]

  11. Ohh Kriss I think you have learnt soo much <33 LOVE U
   Girl plz read this: I looove your blog so much but now I have wifi just for one hour cuz I study in Germany for one year!! I will try to read your blog daily !! LOVE YLU!!! I will try to leave comments too and follow u on insta and so on!! That is really important for my life! Don't forget me plz

  12. Wow, du er jo helt nydelig uten sminke! Skjønner virkelig ikke hvorfor du bruker sminke når du har et vakrere ansikt uten

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg