sushi i folkemengden

Jeg har fått dilla på sushi. Og da mener jeg dilla! Det er så mange sushi-sjapper langs 7th Avenue, så de tre siste dagene har det vært lunsjen vår. Frokosten her er såå kjip (skikkelig ironisk når jeg hele tiden hyller hotellfrokoster opp i himmelen), så da kompenserer vi med god mat resten av dagen, haha. NYC er ganske dyrt… Dyrere enn jeg hadde trodd. Delvis er jo det fordi dollarkursen er så høy akkurat nå, men likevel. Ja ja! Nå er forresten billetten min hjem booket om, så jeg skal være her i en uke til. LYKKE!

I think I might have a thing about sushi nowadays! There’s a lot of sushi restaurants in 7th Avenue, so the last couple of days we’ve been eating sushi for lunch. The breakfast at our hotel sucks (and that’s a bit ironic since I always talk about how much I love hotel breakfasts), but we compensate with good food the rest of the day. NYC is pretty expensive… More than I had expected. That’s partially because of the high dollar rate, but still. By the way, I’ve changed my flight ticket back home, so I’m staying for one more weak. I’M SO HAPPY!

Vi hadde egentlig tenkt å gå til Central Park (ja jeg skrev feil og grunnen til det er fordi jeg nettopp var i London i Hyde Park og i tillegg ble innlegget skrevet klokka 1 om natta soooo there you got it), men det var så sinnsykt varmt at vi ikke orket å gå helt dit. Så da fant vi en fin sitteplass midt i Times Square, med folk på alle kanter. Jeg elsker å bare sitte og observere. New York er virkelig noe for seg selv!

// We planned to eat the sushi in Central Park, but it was too hot and too far away so we found a spot at Times Square. (Yes I wrote Hyde Park in the last post but I was in London like two weeks ago and in addition to that I wrote the post after midnight so I was super tired, I STRUGGLED to keep my eyes open so I could update you haha)

Mmmmm!!! FOODPORN

Liker dere sushi, da? Hvis ikke, så må dere bare prøve å spise det flere ganger, jeg har nemlig hørt at sushi blir bedre desto flere ganger du smaker på det. Det kan nok stemme! Jeg ELSKER det mer enn noen gang.

// Do you like sushi? If not, you have to just try to eat it several times, I’ve heard that sushi just gets better and better for each time you eat it. I think that’s true, actually! I LOVE it more than ever.

14 kommentarer
  1. Hei på deg. Jeg får ikke sushi helt til, enkelte ting går an, men, men nei ikke helt min greie. Det ser godt ut da. Kos deg og ha en fortsatt koselig dag.

  2. kan du værsåsnill å ta med dette i neste ukens spørsmål?
   Hvor kjøper du buksene dine? Jeg sliter skikkelig med bukser, fordi jeg er veldig tynn så alle er for store.. Er buksene du kjøper dyre? Jeg har ikke så bra økonomi, så kan du legge ut bilde og link til noen fine bukser?
   Her mener jeg bukser som sitter som tights, ikke no boyfriend jeans eller noe sånt.

  3. Kjempe fine bilder 🙂
   Nå ble jeg skikkelig sulten, elsker sushi av hele mitt hjerte! Forvorittretten min dinfinitivt!
   Fin blogg forressten 🙂

  4. “One more weak” hahaha, omg jeg dør – om det er noen som ikke fortjener god karakter i engelsk så er det deg.

  5. ^ tror nok hun vet hvordan det skrives, hun har jo skrevet det riktige ordet flere gang i innlegget. hun har og fått med at hun skrev dette 1 på natta, så du burde lese litt mer før du kommenterer.

  6. Kos deg masse i NY enda en uke, så heldig du er!! Kjempegøy å følge med nå 🙂 Hvis dere får muligheten burde dere spise på The Boathouse i Central Park – nydelig mat og location! Og for ikke å snakke om The Butchers Daughter, om dere ikke allerede har vært der.

  7. I det siste har du snakket såå mye om hvor tiltak det er å måtte smike seg. Ingen må sminke seg. Det at du nå er profesjonell modell i NY viser jo at du ikke trenger sminke. Jeg synes du ser enda mer unik ut uten sminke så synes du skal prøve deg innimellom her i Norge også. Jeg er ikke fornøyd med ansiktet mitt og de aller fleste jenter her går jo med eyebrows on point og mascara + foundation og bronzer i kinnbeina men så er jeg ærlig talt ikke noe flink til å sminke meg så jeg prioriterer heller ikke å bruke penger på sminke. Kan jo også være greit for deg å gå uten sminke oftere ettersom modeller med renest hud er mer ettertraktede!
   Når det gjelder NY så mener jeg man må komme litt vekk fra de tradisjonelle turist stedene for å sette skikkelig pris på byen samt innse at ingen by er perfekt. Tar du deg en tur ut etter midnatt er det oppkast og søppelposer som lukter kvalmende da de blir hentet tidlig om morgenen. Jeg har vært så uheldig at jeg ikke liker noen form for sjømat og da heller ikke sushi men vil anbefale deg og dra opp de vakreste rike områdene og bare traske opp/ned, men også prøve Shake Shack burger ute ved Union Square or et dessert sted ikke langt unna, som også er nerme noen av de beste pizza restaurantene i verden!

  8. Har smakt sushi 2 ganger og kastet opp begge gangene. Jeg kommer nok aldri til å spise det igjen. I tillegg hater jeg både fisk og ris fra før…haha!

  9. Hei!
   Kan du ikke snart ha en spørsmålsrunde på video der du svarer på spørsmål? Det hadde vært såå kjekt om du kunne forklart litt mer om det du holder på med i New York, osv. Jeg syntes det er så fantastisk spennende, og er veldig glad på dine vegne! Håper virkelig du får vært med på masse. Jeg heier på deg, Kristine! 😀

  10. Sushi er knallgodt! Og alle dere som sier at dere ikke liker sushi fordi det er sjømat – kan selv ikke fordra sjømat, men spiser en del sushi likevel. Dette fordi sushi IKKE trenger å være sjømat, men også rå grønnsaker, kjøtt, egg. Man kan nesten ha hva som helst oppå, så lenge man har den marinerte risen og wasabi. Dessverre ser jeg at norske og utenlandske butikker/restauranter nesten kun selger med sjømat, så det kan være vanskelig å få tak i. Synd at så få vet om dette og ikke får smakt hvor godt det egentlig er. Har bodd et år i Japan som utvekslingselev og jeg spiste utrolig mye sushi som ikke var sjømat! Her er det minst like populært som sushi med laks osv..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg