all by myself in new york

God morgen fra Manhattan. Nå sitter jeg i hotellsengen med utsikt til Empire State Buildng ut vinduet, tenk det da! Det er virkelig noe helt annet enn å sitte på soverommet mitt i lille, stille Førde. Jeg tenkte å svippe en tur innom bloggen før denne dagen starter, jeg. I dag drar mamma hjem, så om et par timer sitter hun på flyplassen mens jeg er på vei til Brooklyn for enda en test shoot. Vi var innom leiligheten jeg skal bo i de neste seks dagene i går, og joa, det skal nok gå fint… Selv om denne leiligheten er plassert i Harlem, et tja, litt rusjent og skummelt strøk her i New York. Noen som har noen erfaring fra det stedet? Jeg må passe på å ikke være ute i gatene for sent om kveldene i alle fall, men heldigvis bor jeg rett ved Subway’en, så det er bare et par meter fra t-banen til inngangen. Det å bli igjen en til uke i New York er en sjanse jeg neppe vil få igjen, så jeg vet at jeg hadde angret så utrolig mye om jeg dro hjem. Dette klarer jeg!

// Good morning from Manhattan. I’m sitting in my hotel bed and looking at the view outside the window; Empire State Building. Pretty different from the view in Førde, haha. I just wanted to say good morning before this day starts. My mom is going home today, so in a couple of hours she will be at the airport while I’m on my way to Brooklyn for a test shoot. We visited the apartment I’m going to stay at yesterday and this will be alright. The only thing that concerns me is that the apartment is placed in Harlem.. You probably know that Harlem is a bit shady and if you’re alone you should not be in the streets in the evenings. I guess I’ll be alright, as long as I remember that.


I går spiste vi middag for siste gang sammen, og det ble Friday’s for… 3 gang! Det er kanskje dumt av oss å gå her når vi har det i Norge, men for det første så liker jeg maten på Friday’s utrolig godt, for det andre så er den bedre enn i Norge og for det tredje så får jeg gratis påfyll av brus.

// Yesterday we had our last dinner together, on Friday’s for the… third time! I know we have Friday’s in Norway but I really like the food, and it’s better here in US, aaaand I get free refill on my coke.


 

Well, wish me luck guys! Outfit fra kvelden kommer severe.

 

17 kommentarer
  1. Den skjorten kler deg så utrolig bra, du ser så voksen ut! Er sikker på at det går fint, bare pass på deg selv og som du sa ikke gå ute for sent om kveldene. Kos deg masse fineste deg<3

  2. Du er virkelig heldig! Unner deg dette, det er så fortjent! Og forresten, i USA er det påfyll av brus på så og si alle restauranter

  3. Du måå gå på bills burger i meatpacking district, og five leaves oyster bar i brooklyn! På sistenevnte har de tiidenes pannekakefrokost, det er heath ledger sin cafe:-)

  4. Jag var i new york i början utav maj å då bodde jag i harlem rett vid subwayen! Gick super fint och kände mig alltid väldigt trygg! Stället är fyllt med kultur och fantastisk musik! Var inte orolig! Harlem är underbart!

  5. Så spennende! Jeg bodde i Harlem på ferie for ikke så lenge siden og fikk beskjed om å ikke gå opp til 125th St.

  6. It depends where in Harlem. East Harlem is safe. Some parts of Central Harlem are a lil scary. But overall, it’s not as bad as its reputation.

  7. Anbefaler å Soho området i New York! Kjempe koselig å hyggelig strøk! Det er så kult at du har oppnådd såpass mye i ung alder, er til stor inspirasjon for leserne dine (iallefall meg) 🙂 Kos deg masse videre!

  8. Så spennende!
   Bare lurte på en ting, er det bare laser man må bruke for å fjerne talg prikker i aniskteT?

  9. Det øverste bildet i profil av deg i den hvite skjorten er såå fint! 🙂
   Og som tidligere nevnt her; kom deg ut av de typiske crowded turiststrøkene! Ut av Times Square, og finn de små romantiske stedene i NY 🙂

  10. Jeg begynte sånn serr å gråte da jeg leste det innlegget her. Jeg har fulgt med bloggen din i mange år nå – og det at du har nådd så langt er virkelig helt fantastisk. Stå på!!

  11. Du kler den stilen utrolig godt! Håret, sminken, skjorta og solbrillene. Du ser litt mer voksen ut, og det kler deg veldig. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg