definitivt ikke min siste gang

Hei fra meg! Nå er det virkelig lenge siden sist oppdatering, og det skyldes den lange reisen hjem fra USA + jetlag. For jeg våknet NÅ… Det kan nok skyldes at jeg nesten ikke hadde sovet på to døgn. Men herregud, det er deilig å være hjemme i Norge! Og jeg ser det er mange som lurer på hvorfor jeg dro etter 10 dager: Planen var i utgangspunktet at jeg kun skulle være der i en uke sammen med mamma, men jeg bestilte fleksibel billett slik at jeg kunne endre den om det skulle skje mye uka etter. Det ble MYE kluss med billetten og jeg fikk plutselig ikke lov å endre den, så når jeg var igjen alene i NYC stod jeg plutselig uten billett hjem igjen. Mamma brukte mange timer på å prate med flyselskapet, for vi var lite keen på å betale 9000 på ny returbillett, og etter mange telefonsamtaler fant flyselskapet en flybillett til meg tirsdags kveld, og det var det eneste de kunne tilby meg. Fusion hadde heller ingen bestemte planer for meg denne uka, ettersom jeg fikk unnagjort både digitals + 3 test shoots + flere møter de første syv dagene, så da så jeg ikke noen grunn til å bli alene i New York i fem dager til alene og uten noe håndfast på agandaen. Så det var grunnen, ikke noe mer dramatisk enn som så 🙂

Jeg føler jeg reiste hjem i går, men det er jo faktisk to dager siden… For en lang reise! Jeg som alltid sovner på flyet greide selvfølgelig ikke å sove et eneste sekund, så da ble jeg sittende og se Modern Family i timesvis, haha. For en hysterisk morsom serie. Det var så ufattelig deilig å komme hjem! Her var det fullt hus, og det var sykt mye å catche up med. Kom inn på kjøkkenet hvor hele familien hang og mamma som stod og kuttet opp grønsaker til taco. Så da ble det norsk middag og masse prating og latter. Team Ullebø ♥ ♥

// Hello from me! It’s been a long time since my last update, and that’s because I had a long flight from US to Norway. And jetlag.. I woke up NOW. That’s probably because I hadn’t slept for 48 hours. But oh my good, it feels good to be back in Norway! And if you’re wondering why I left after 10 days: I bought and flexible flight ticket back home, but we had so much problems when we tried to change the ticket, so the airline offered me a ticket Tuesday and nothing else, so if I didn’t say yes to that I would’ve had to buy a NEW ticket again, and the prices are crazy high this week, the minimum is 8000 NOK. So I did a lot last week, I had 3 test shoots, digitals and meetings/castings, so I finished everything kind of. That’s why I left now and not on Saturday 🙂

Feels like I left yesterday, but it’s actually two days ago… What a long trip! I always manage to sleep on the flight but not this time, so I was watching Modern Family for 7 hours haha. And when I got home mom had prepared taco for the whole family. So much laughter and fun. Team Ullebø ♥ ♥ ♥

Nå kjenner jeg at det skjærer i hjertet mitt å se tilbake på bilder. Det føles plutselig uvirkelig alt jeg har gjort… FOR EN REISE! Dette tror jeg er en av de mest minnerike reisene jeg har vært på. Husker dere dette innlegget jeg skrev for to år siden? Jeg visste at jeg skulle til NYC en dag, men at jeg skulle dra hit i forbindelse med modellyrket… det hadde jeg ALDRI trodd.

// It breaks my heart to look back at these pictures. Suddenly it feels unreal… WHAT A TRIP! This must have been one of the most memorable trips I’ve done. Do you remember this post that I wrote two years ago? I knew that I was going to NYC some day, but not because of modelling.

Å være på Times Square på kveldstid er faktisk helt magisk. Det føltes som om jeg var i en film!

// Times Square by night was magical. It was like being in a movie!

Jeg kjenner det skal bli godt med et par dager hjemme. Neste tirsdag drar jeg jo til København og etter det går det i ett før skolestart, så disse dagene her hjemme trenger jeg virkelig. Nå skal jeg finne hvilepulsen, jobbe, møte venner, se bebbien til Ems (!!!) og si farvel til Pål som drar til LA for et helt år om et par dager.

Håper dere likte bloggingen i New York – det virket i alle fall som det. Det er rett og slett en fryd å blogge for dere! For en herlig gjeng dere er, og herlighet så mye motivasjon dere gir meg. Det blir definitivt ikke min siste gang denne magiske byen! Jeg har nemlig fått øynene opp for å flytte hit, hihi. Nå tenker jeg både i sammenheng med bloggen, utdanning og modellkarriere. Aaah! Jeg forteller dere mer om den tanken senere!

// I’m going to Copenhagen next Tuesday, and after that I got plans until school starts again, so it will be nice to catch up at home for a couple of days. I’m going to meet friends, see Emma’s baby (!!!) and say goodbye to Pål.

I hope you liked my blogging in New York. You guys are amazing! Do you have any idea how much inspiration you give me? Couldn’t be more thankful. Well, this is not my last time in NYC for sure. I actually want to move to this city… But more about that later!

9 kommentarer
  1. er en ting jeg ikke skjønner, hvordan kan man bli modell selv om modellbyrået ikke setter høye krav når fortsatt de du går til casting osv fortsatt har for strenge krav og du ikke er slik modellverdenen krever? da hjelper det jo ikke at du har et modellbyrå som ikke krever så mye vell?

  2. Hadde vært så gøy med en innkjøpsvideo Kristine! Håper du virkelig kan få presset det inn i planene dine!<3 Kos deg i København!!<3

  3. Hei! Det er kjekt å se hvordan du finner din egen vei i denne ville og kaotiske, men likevel vakre verden og jeg håper for din del at alt går din vei og at du kommer til å oppleve mye fint 🙂 Men det er en liten ting jeg lurer på; jeg har alltid hatt lyst til å fra til New York, ikke fordi jeg tror at det kommer til å bli helt likt Sex and the City, men fordi atmosfæren i gatene virker så innbydende hvis du skjønner hva jeg mener. Er atmosfæren i byen sånn som den fremstår i seriene og på TV? Dette ble et litt langt spørsmål, men jeg håper at du likevel fant noe som helst mening i det, haha 🙂
   Hilsen Mie

  4. OMG!! Drit bra serie!!! 😀 😀 😀 Tusen takk for at du anbefalte den <3 Du er best, Kristine. Stå på! Vi heier på deg <3

  5. Du er så god, Kristine! Og du er så ufattelig vakker uten sminke og naturlig hår, jeg syntes du burde gå sånn oftere!
   Håper du har det bra med deg selv på innsiden også, med tanke på det som har skjedd med to av vennene dine, og at du klarer å nyte resten av ferien din!
   Stoor klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg