new hair style

Noe av det første byrået sa til meg når jeg kom: “Ja, vi fikser en frisørtime til deg i morgen.”

Well, haha.. Det var på tide! Jeg ble sendt til en skikkelig koselig frisør hvor jeg i grunn bare ble stusset. Jeg trodde jo de hadde tenkt å klippe halve håret mitt, men jeg slapp det for denne gang. Ser ikke bort ifra at jeg må klippe mer i fremtiden, men enn så lenge får jeg ha det slik.

Slik ble resultatet. Det er ikke store forskjellen, men her har jeg midtskill og helt naturlig hår i tillegg. Hva synes dere? Jeg liker det! Har så vidt rørt rettetanga i løpet av oppholdet mitt, og nå skjønner jeg hvorfor mamma alltid har sagt at jeg burde la håret mitt være slik det er. Det ser jo så mye mer livlig ut 🙂 Midtskill er også noe jeg har fått sansen for i det siste – synes dere jeg kler det?

// One of the first things the agency said to me when I met them: “I’ll set up an hair appointment for you tomorrow.” My ends were totally broken so that was on time! They didn’t cut that much, they just trimmed it, but I love the result. It’s so much more healthier now. I guess I have to cut more in the future if I want to work as a model, but that’s alright.

My hair is parted in the middle in these pictures, and I haven’t straightened it either, so it’s completely natural. What do you think? I like it!

52 kommentarer
  1. Ja, syns du kledde midtskill utrolig bra! I tillegg ser håret mye sunnere ut når det har naturlig fall og bølger!

  2. Hei Kristine, håper du leser denne kommentaren! Jeg har lest bloggen din lenge nå og pleier ikke kommentere egentlig, men ville bare si at du er utrolig flink å blogge bra samtidig som du er ekte og levet livet også! Du er veldig inspirerende, og du inspirerte meg også til å gjøre drømmen om språkreise til virkelighet. Kom hjem fra Florida med EF i forigårs, og hadde en fantastisk sommer. Skal også hilse til deg fra Matthew (sa jeg leste bloggen din), han sa du var dritkul og at dere var bros haha. Du er flink, stå på!

  3. Hvorfor er overleppen din så stiv? Ser ut som restylane? Fin med mittskill! Utrolig mye fibre når du fikk stusset det

  4. Alt kler den smukke!! Jeg vil også bare fortelle deg hvor utrolig STOLT jeg er over deg og alt du har oppnådd. Jeg kjenner deg ikke eller noe men jeg bare får slik en stolthettsfølelse inni meg når jeg leser og ser alt du har fått til så langt i livet ditt. Wow, bare wow!!

  5. myeee penere med midtskill, uten så mye sminke (spesielt uten den sterke eyelineren) og naturlig hår. Dette er første gangen jeg har tenkt at “wow, misunnelig på utsendeet ditt!!!” Love love love it!

  6. Det kledde du kjempegodt!!
   Så på my storyen din også lurer jeg på hvor det “kappelakenet” som hang ned fra senga er fra? På forhånd takk!

  7. Du kler midtskill MYE bedre enn sideskill. .og bra noen tok til fornuft og ba deg om å klippe håret. Synes helt ærlig at for langt hår blir udelikat….

  8. Jeg syns svært få kler midtskill, men HOLY, du rocker det! Elsker det virkelig på deg! Har lest bloggen din siden 2012, men har virkelig fått sansen for deg nå i det siste og jeg må si jeg blir bare mer og mer fan av deg for hvert innlegg

  9. Wow du er serr nydelig herlighet!! Og du kledde midtskill så bra, synes egentlig svært sjeldent folk kler midtskill men du kledde det veldig bra!

  10. WOW! Dette kledde du utrolig godt! Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, men du ser på en måte sunnere og friskere ut 🙂 Slik burde du virkelig gå oftere

  11. Du er helt fantastisk vakker uten sminke! Og naturlig hår satte prikken over i’en. Jeg heier på deg, lykke til videre!

  12. Hei! stemmer det at du var i Bergen i går (onsdag 29/07)? Er så sikker på at jeg såg deg på bystasjonen 🙂 håper på svar..

  13. serriøst? håret ditt ser alt for slitt ut, spesielt tuppene…har ikke sansen for så langt hår. ser egentlig sykt kjedelig ut.

  14. Definitivt behold midtskillen! du ser mye mer voksen ut, og håret ditt rammer inn ansiktet ditt på en veldig fin måte med de naturlige bølgene du har!

  15. Jaa, du er så fin naturlig 🙂 synes virkelig du fikk den “modell looken” når du ikke bruker eyeliner og retter det – selv om håret ditt er fint rett og 🙂 keep it up!! håper du drar tilbake snart og får levd ut drømmen 🙂

  16. Hmm.. Hvis du liker denne stilen så godt osv. Hvorfor er det da det første du gjør når du kommer hjem å rette håret og klæsje på mye sminke igjen? Ironien.

  17. Jeg er valigsvis ikke så fan av midtskill, det er egentlig veldig få som kler det… Men du er en av de få ja! Nydelig! Og DET vakre, lange, fyldige håret, sånn vil jeg ha!

  18. It feels a little bit unreal all of this! I hope you are having the time of your life.
   Personally, I have been following you for two years or so, and I knew this would happen to you! You were meant to be a model 🙂
   Greetings from Spain xoxo

  19. Jeg er bare nødt til å si at du ser helt fantastisk ut med naturlig og urettet hår, og null sminke, slik du har vært på flere av bildene fra NY-turen! Hadde jeg sett så vakker og fresh ut hadde jeg nok ikke orket å bry meg med sminke i det hele tatt, hehe. Midskill kler du også vanvittig bra!
   Ønsker deg masse lykke til med skole og fremtidig modell-karriere, det er veldig inspirerende å se alt du får til! 🙂

  20. Åhh så fint det ble!! Lest bloggen din i kanskje 2 år nå og det at du er på vei til å bli modell nå er helt sykt! Jeg ønsker deg så masse lykke til og ser ikke bort fra at du kanskje er va modell etterhvert. Du er helt herlig Kristine <3

  21. Åhh så fint det ble!! Lest bloggen din i kanskje 2 år nå og det at du er på vei til å bli modell nå er helt sykt! Jeg ønsker deg så masse lykke til og ser ikke bort fra at du kanskje er va modell etterhvert. Du er helt herlig Kristine <3

  22. Åhh så fint det ble!! Lest bloggen din i kanskje 2 år nå og det at du er på vei til å bli modell nå er helt sykt! Jeg ønsker deg så masse lykke til og ser ikke bort fra at du kanskje er va modell etterhvert. Du er helt herlig Kristine <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg