thicker hair

Annonse

Det er deilig å være hjemme igjen. Jeg er avhengig av å reise men er likevel veldig hjemmekjær – det er en ulogisk kombinasjon egentlig, haha. Så hva er det dere gjør på i dag? Jeg stod opp halv åtte for å kjøre brodern på jobb, grusomt tidlig, men skolen begynner jo faktisk om 10 dager så det er kanskje på tide å snu døgnrytmen. Før jeg dro til København var jeg forresten så smart at jeg ryddet hele rommet, la på nytt sengetrekk og full pakke, så dere kan tenke dere hvor magisk det var å komme hjem ved midnatt i går og krype til sengs etter ti timer med reising. Det skal jeg begynne å gjøre hver gang jeg reiser!

Forresten, jeg tidligere denne uka fikk jeg tilsendt extensions og jeg lekte litt med håret. Jeg har jo både langt og tykt hår naturlig, men med extensions blir det enda tykkere, så ved spesielle anledninger pleier jeg noen ganger å sette inn et par clips her og der. Her fikk jeg en skikkelig beach look ved å la håret mitt hvile fra rettetangen og bruke extensions, da ble det bølgete og kjempetykt – noe jeg elsker!! Fatter ikke hvorfor jeg rettet hele håret mitt som en gal før… Extensionet er fra Chloe’s og den pakken jeg bruker på disse bildene finner dere her. Her får man 8 clips som er 50 cm lange, til sammen 140 g. Håret var utrolig mykt og deilig, og clipsene sitter utrolig bra. Anbefales om noen av dere et på utkikk etter hair extensions 🙂

// It’s nice to be home again. I love to travel but I’m still that kind of person who loves to be at home – that doesn’t really make sense haha. So what are you guys up to? I woke up at 7:30 because I had to drive my brother to work, but when I got home I fell asleep again. Before I left to Copenhagen I cleaned my room and it was so worth it when I got home by midnight yesterday and I went to bed in new linens. I’m gonna do that every time before I travel somewhere!

By the way, earlier this week I received hair extensions and I played a little bit with my hair. I have natural long and thick hair, but the extensions makes it even thicker, so if there’s a special occasion I sometime put in some clips. I made this beach look with big curls and clips some days ago, and I love it. Really don’t understand why I always straightened my hair before. My extensions is from Chloe’s and you can find the ones I’m wearing here. You get 8 pieces, and they are 50 cm long, in total 140 g. The hair is really soft, and the clips are really good as well. If you’re looking for hair extensions I really recommend these!

10 kommentarer
  1. Hei Kristine! Eg kommenterar sjeldent bloggar, men du fortjena det virkelig! Det har vore utrulig spennande å følge med på alt du har gjort i sommar, masse creds for at du har vore så flink og oppdatere sjølv når det virka riimelig hektisk. Er heilt utrulig alt du får til!! 18åring frå Førde som er designer og på photoshoot i New York — heilt uvirkelig haha!! Portrettbilda du la ut var heiiilt Stunning. Du virka som ei kjempe jente, sterk og målbevisst. Heia på deg, og ønska deg alt godt, stå på<3

  2. Jeg har aldri prøvd extension før, men kanskje det er på tide hehe, mitt hår er jo ganske tynt fordi jeg har tynne hårstrå. Må bare finne ut hva jeg skal bruke:)

  3. Hei! Jeg er EF ambassadør, som vil si at ved spørsmål ang. språkreiser, så er det bare å kontakte meg. Kan gi dere rabatt, i tillegg til at dere kan bestille en gratis brosjyre av meg!

  4. Etter New York reisen din har jeg innsett hvor sinnsykt pen du er uten sminke! Du kler den bare looken så fantastisk godt og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor du bruker sminke så ofte på bloggen.. Hahah du er så naturlig pen, embrace it!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg