klar for mitt siste skoleår

Annonse

2 måneder med sommerferie har flydd forbi og baaaaam, nå er det 8 dager igjen til vi sitter på de harde stolene igjen. MEN jeg fant disse smilende bildene av meg og Emma  fra første skoledag i fjor, og da tenker jeg… Det kan umulig være så ille å starte på igjen?

Jeg mener, la oss være positive! For hver dag som går nærmer vi oss sommerferien 2016, tenk på det 😉 Og ingenting slår vel følelsen når skoleklokka ringer på fredagen og man kan ta helg med den beste samvittighet? Skal innrømme at fredagen ikke føles like hellig nå i ferien, som den gjør når man har gått på skole hele uka.

Jeg er i alle fall klar som et egg for mitt siste år med “obligatorisk skole” som jeg liker å kalle det, selv om jeg vet at videregående er valgfritt. Dere skjønner hva jeg mener! Nå er det bare studie som står for tur, men det er noe helt annet føler jeg. Så folkens, dette året skal jeg kicke ass og jeg skal jobbe ræva av meg for å få et vitnemål som jeg kan glede meg til å få tildelt siste skoledag.

I år skal jeg faktisk freshe opp alle skolesakene mine skikkelig, for når slike ting er på stell blir motivasjonen min større. Det innebærer blant annet at jeg skal sende inn skolepc’en min på reperasjon (halve skjermen har vært ødelagt i 1,5 år nå, ikke spør meg hvordan jeg har holdt ut, jeg vet ikke selv engang), og så skal jeg ordne med nytt penalhus med alle slags tusjer, penner, markører, notatlapper og ting som gir meg motivasjon. Dille, dille, dille! Jeg elsker det.

Her stepper Coverbrands inn, nemlig! Jeg har fått tilsendt to penalhus fra mitt favorittmerke når det kommer til toalettmapper, nemlig LuLu’s. Jeg har reist mye i sommer og har hatt med meg både sminkemappe og toalettmappe fra dette merket, og jeg tuller ikke når jeg sier at det er en fryd å oppbevare tingene mine i disse godsakene! Alle bloggere er obsessedmed LuLu’s og det forstår jeg virkelig hvorfor.

Det hvite finner dere her og det mørkegrå finner dere her. Disse er jo designet som vanlige penalhus, men de kan fint brukes til oppbevaring av sminke også. Det bestemmer du helt selv 🙂 Jeg vet at mange jenter pleier å ha med seg litt sminke på skolen for å kunne freshe seg opp i løpet av dagen, det pleier jeg nemlig selv. Spesielt om man skal noe etter skolen og ikke rekker å dra hjem. I dag tenkte jeg faktisk å tipse dere om et par slike sminkeprodukter som man kan ha “on the go”.

Blender Brush er den kosten jeg bruker hver dag for å påføre foundation, og den er helt sykt bra – hårene er kjempemyke ♥ ♥ Denne er veldig fin å bruke til å bare gå kjapt over ansiktet når man merker at huden begynner å skinne. Eye Brightener er veldig grei å ha dersom du er mørk under øynene (skjer fort når man må stå opp så tidlig…) eller om du har en kvise som du vil dekke. Om jeg dekker kvisen om morgenen er sjansen minimal for at det holder dagen ut, så jeg har alltid med meg noe som kan dekke in case! AutoBalm California, et produkt med mange ulike funksjoner, her har du både highlighter, øyeskygge, brynpudder og rouge. Sexy Mama er et gjennomsiktig pudder som fungerer som en anti-shine, og om jeg skulle valgt ut et produkt jeg ville tatt med meg på skolen, så blir det uten tvil denne. Kan virkelig ikke fordra trynet mitt når huden begynner å bli fettete! Til slutt har vi Lip Shine som holder leppene fuktige, og det er et must for meg nå som jeg går på Isotretinoin. De tablettene gjør virkelig knusktørre, men nå har jeg blitt vant til det så jeg har alltid leppomade med meg.

Så, fortell meg folkens. Er det noen som er motivert for det kommende skoleåret? Come ON! 😉 Jeg er sikker på at motivasjonen ligger der inne en plass!

20 kommentarer
  1. Lykke til med det nye skoleåret 🙂 selv gleder jeg meg til å komme tilbake til forelesninger, men det er en stund igjen for mine del, da jeg ikke begynner før i oktober!

  2. The autobalm is soo amazingly made!! Wow wow the packaging! You look amazing on the photo with Ema you both are so cheerful

  3. Begynner faktisk å glede meg til å gå sisteåret på VGS nå ! Selv om det kommer til å bli beinhardt med de fagene jeg har.

  4. skal/kan emma lage seg en mammablogg? Hadde vært så kosleig å følge henne og den søte babyen hennes 🙂

  5. hei stor fan!! lurte på om du kunne lage noen videoer på youtube ? fks: nattmorgen rutiner og tilbake til skolen video. Vis du har tid da.

  6. hei stor fan!! lurte på om du kunne lage noen videoer på youtube ? fks: nattmorgen rutiner og tilbake til skolen video. Vis du har tid da.

  7. skal gå folkehøyskole neste år, så det blir nok bare kjempedigg! skal reise mye og lære nye språk wii <3 lykke til neste år, 3.året er best!!

  8. Masse lykke til med ditt siste år på vgs, det klarer du nok supert!<3
   Og så flink Emma er som fortsetter, hun er tøff! Jeg fikk selv en jente nå i juni og fortsetter med studiene nå i august 🙂
   Heier masse på dere begge to<3

  9. Masse lykke til fine Kristine, dette greier du nok veldig bra! kom gjerne med fleire slike motivasjon innlegg til skolen, hehe 😀
   Hadde vært supergøy å sett mer av deg på youtube/videoblogg. Eksempel kvelds rutiner/morgen rutine/mat-videoer/sminkevideoer/en typisk dag for deg.
   Ønsker deg alt godt med både skole, blogg og modellyrket. Du er nydelig, og fortjener det aller beste <3

  10. Etter å ha gått på skole i 16 år av mitt 23 år gamle liv, er jeg allerede klar for nok et år med skole på deltid. Denne gangen er det to emner av en mastergrad som står på tapetet.
   Lykke til med siste året – du er et godt forbilde!

  11. Hei, skjønne Kristine!!
   Digget virkelig dette innlegget, så mange gode tips, siden jeg både er på jakt etter pennal og litt ny sminke til skolestart. Du er virkelig en motivasjon på skolefronten, skal jobbe så hardt jeg kan dette første året på videregående.
   Er det verdt å kjøpe Autobalm California? Har ikke highlighter…
   STÅ PÅ!
   Klem <3

  12. Hei! Dette begynner å bli et litt gammelt innlegg, men jeg vurderer å kjøpe meg et flatt penal, der jeg kan ha tusjene mine. Haha. Uansett, jeg lurer på hvordan penalet er inni. Jeg har 36 tusjer jeg kunne tenkt meg å få plass til. Håper jeg får svar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg