deaktivert instagram

Haha, hvem fader hadde trodd man skulle bli så avhengig av sosiale medier? I dag kom en kompis av meg bort på skolen og spurte hva som hadde skjedd med instagrammen min, og jeg skjønte jo ingenting… Helt til jeg åpnet appen og fikk beskjed om at kontoen min var blitt deaktivert fordi jeg ikke har fulgt reglene på instagram – og den regelen jeg da har brutt er at jeg har utgitt meg selv for å være noen andre. Åååh, er det mulig!! Men det gir jo mening, for det finnes jo et hav av falske profiler av meg der ute, og av de 700 000 følgerne jeg har så er det garantert noen som har rapporert meg for morro skyld. Instagram gjør jo bare dette for sikkerheten sin skyld, men likevel så er det utrolig frustrerende… Jeg har sendt dem mail og satser på at de svarer i løpet av noen dager slik at jeg får identifisert meg for dem – og da tror og håper jeg det skal gå fint. Jeg vet jo at det er meg (haha), men problemet er bare å få kontakt med dem siden det er et av de største sosiale mediene vi har.

Mye av businessen min foregår på Instagram så jeg er jo helt avhengig av kontoen min. Hadde vært sugent om alt arbeidet jeg har opparbeidet de fire siste årene går tapt… Grøsser av tanken!! Men den er jo bare deaktivert, som betyr at den er midlertidig ute av bruk. Ja ja, fin start på helga da! Satt med puls på 190 i engelsk-timen i dag, jeg tuller ikke, haha. Ingenting mer å gjøre med den saken nå, får bare vente på svar. Det ordner seg! 🙂

Klokken er fra Mockberg 

Nå skal helgen nytes! Selv om fredagen startet med to hull i tennene og deaktivert instagram-konto tar jeg helg med et smil – alt ordner seg jo til slutt. (Håper jeg, eller så vet jeg faenSORRY ikke hva jeg gjør) Nå skal jeg møte Guro i byen, vi skal bare chille, nyte sola og sikkert spise. Deilig! Håper fredagen deres er fin!

Noen som forresten vet om det er mulig å kontakte Instagram på andre måter enn mail?

9 kommentarer
    1. Det der skjedde med meg også, eller, jeg ble deaktivert fordi jeg hadde spammet litt haha, mn rapporterte profilen som hacket og da fikk jeg mail hvor jeg måtte ta bllde av ansiktet mitt og skrive et nummer, så fikk jeg den tilbake! Haha sorry for dårlig forklaring, mn håper det ordner seg 😁

    2. Ingrid: Jeg kontaktet dem via skjemaet som kommer opp når du prøver å logge inn, hackesenteret og via skjemaet hvor du rapporterer falske brukere. Du må bare prøve alt… :/ Lykke til!

    3. Hei 🙂 det samme har skjedd meg nå , jeg lurte på hvor lang tid tok det før de åpnet den igjen ?? jeg ble skikkelig nedfor jeg .. .endelig så var det ett sted men mange likesinnede mennesker .. også plutselig skjer dette.. så dritt 😛 hehe.. har sendt de flere mail med all mulig info .. så de vet det er meg ! Men de averer sååå treeeeegt… bahh..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg