tilbake i hverdagen

Hei! Da var det torsdag og den første skoleuka er snart forbi. Det skal bli godt med helg, selv om uka har gått superfort. Nå er vi liksom back on track med normale skoledager og lekser, og sommeren føles egentlig bare fjern, haha. Flere som føler det slik? Heldigvis er det sinnsykt fint vær enda, da! Jeg har nettopp grillet meg litt i bikini på verandaen. Er så deilig å komme hjem fra skolen og bare legge seg paddeflat i sola.

En ting som irriterer meg; ettermiddagene går så utrolig fort!! Jeg merker det kommer til å bli utfordrende å balansere alt fremover, for helt ærlig synes jeg det er altfor få timer i døgnet. Skole, venner, trening, blogg og lekser tar tid, og jeg er den typen som gjerne vil gjøre… ALLE tingene. Haha. Denne uka har jeg ikke hatt en eneste treningsøkt og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid til overs i det hele tatt. Plutselig er kvelden der og jeg må dusje og komme meg i seng for å være klar til neste skoledag. Men jeg har klart det i en del år nå, og jeg skal jammen meg klare det dette året også. Jeg synes jo det er så gøy å drive på med mye forskjellig 🙂

– Her er noen bilder fra en av de siste feriedagene –

Laks i mitt hjerte! Jeg og broren min laget en helt enkel lunsj av grillet laks og en bunch med grønnsaker. Laks er så godt, mmm!

Forresten, sistemann i gjengen fikk nettopp billett til LS, så nå er vi klare alle sammen! WOHO! I dag skal vi bestille hotell, så jeg kjører til Emma om ikke lenge. Haha, hva sa jeg? Det kommer til å bli mange besøk i den leiligheten der, ass!

 

11 kommentarer

Siste innlegg