saturday

Good morning! Jeg er ikke så sur som jeg ser ut på bildet… Eller kanskje jeg var. Fredagen i går kunne vært bedre, altså! Jeg har sendt flere titals mail til Instagram nå, så jeg håper jeg får svar ganske kjapt. Pratet med en del av samarbeidspartnerene mine i går og noen anbefalte meg til og med å gå til politiet. Jeg vet ikke helt, jeg…? Jeg har jo blitt utestengt fra min egen jobb uten på grunn av folk der ute som har rapporterert meg (uten grunn) og laget falske brukere av meg, og mange av kontraktene og avtalene jeg har er avhengig av at jeg har tilgang til instagramkontoen min – så dette er mildt sagt litt krise ja… Hmm! Hvorfor må det være så innmari vanskelig å få kontakt med dem? Jeg mener, jeg kunne sikkert fått kontakt med Obama fortere! En ting er sikkert, og det er at med en gang jeg får kontoen min tilbake så skal jeg sende inn forespørsel om jeg kan bli verified av Instagram. For dette heeeer går ikke, ass.

Jeg hater å klage til dere, men jeg måtte bare få utløp for frustrasjonen min… Vel, det er lørdag og da er så klart gliset på! Jeg har jobbet i et par timer på morgenkvisten, og nå kom jeg nettopp hjem fra en kjapp bytur. Fikk de kuleste buksene (ever!!) i posten nå nettopp, tenkte å løpe ut i gata og knipse noen bilder. Vi snakkes etterpå, dere! 🙂

Forresten! Jeg måtte bare vise den nye bagen min. Fikk den med på kjøpet når jeg var på VS i New York, og som vanlig tenkte jeg bare “nææ, nok en ubrukelig ting”, for slike ting man får med på kjøpet pleier ikke å være spesielt fint, men jeg åpnet den nettopp fra emballasjen og den er jo bare sykt fresh spør du meg! Den har sykt god plass også, så denne tror jeg faktisk at jeg blir å bruke mye. VS i mitt hjerte!

9 kommentarer
  1. Jeg savner instagrammen din, håper det ordner seg fort! Jeg kommenterer aaaldri, men jeg ville bare si at jeg syns bloggen din er blitt så bra og profesjonell det siste året! Du virker som en av de som faktisk behandler bloggen/insta din som en ordentlig jobb uten å miste det personlige.
   Av de norske bloggerne føler jeg det blir veldig personlig men dårlig oppdateringer, eller superprofesjonellt med bare outfit bilder. Din minner egentlig mye om de svenske:)

  2. De fiksa ikke mitt problem når jeg rappoterte falske brukere og at folk hacka meg på ting.. Dessverre. Hadde instagram kontoen min i 4 år og noen sletta den eller hvs som skjedde.. Hadde tydligvis ikke fulgt reglene. Kontaktet instagram og det var ikke mulig for meg. Og politiet kunne ikke gjøre noe med mindre det skjedde noe masse annet…

  3. I love how you could totally pull off as a glamorous woman in her late 20s. Pretty soon you’d be rockin the pages of Elle and Vogue.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg