i kveldssola

Åh, dager som dette er så deilig. Lørdagsfølelsen er den beste! Klager virkelig ikke når man kan sitte på verandaen og sole seg på kvelden. Måtte sommeren vare enda lenger, for den gjør meg så utrolig glad, iiih.

Jeg er altfor dårlig til å få i meg vann ettersom jeg nesten bare drikker brus (ops hehe), så nå har jeg startet på prosjekt få-i-meg-mer-vann. Hvor mange ganger har jeg vel ikke sagt at jeg skal bli flinkere på det? Jeg bare må bli flinkere til å drikke vann i hverdagen! Kroppen trenger det, og det gjør huden min også. Spesielt nå som jeg går på Isotretinoin, de tablettene gjør jo ansiktet og leppene mine knusttørre. 

Dagens innkjøp ble rosa sugerør! Fant en marmor-skjærefjøl som jeg ble helt forelsket i, så jeg tror den må bli med meg neste gang jeg er i byen. Jeg er virkelig svak for slike dille-ting!

Nå står tacopaien i ovnen og jeg er klar for en koselig lørdagskveld med søskene mine! I dag er det mamma og pappa sin tur å dra ut, så jeg og Håkon stiller som barnevakt for Ingeborg. Herregud, enn at hun går i 6. klasse nå!! Den lille lillesøsteren min er plutselig ikke så liten lenger. Jeg pratet med henne om puberteten i sted og jeg tok meg selv i å tenke på at SHIT, det er jo ikke lenge siden jeg gikk på barneskolen selv og vi lærte om puberteten i timen. Tiden går så fort!

11 kommentarer
  1. Hahaha jeg er ganske så omvendt av deg, jeg drikker alltid på vann, noe som ikke alltid er så bra… Er bare tørst nesten hele tiden og craver vann, trenger alltid noe deilig kaldt rennende ned i halsen hahahlol. Må alltid på do så hater det, og har lurt på om det kanskje kan være farlig med så mye vann??? Jaja.. Bra at du prøver å få i deg nok vann, mange som sliter med det, og vann er jo så bra for kroppen! Lykke til med “vannprosjekt”, håper du oppdaterer oss underveis. Hadde vært interessant å få høre om du har merket noen forskjell etter at du startet å drikke mer vann, eller om du ikke lykkes i å drikke mer vann. Igjen, lykke til!!

  2. konstant tørsthet og hyppige dobesøk kan være tegn på diabetes, kanskje noe du burde sjekket opp i? 🙂

  3. Nå må du ikke glemme at leserne/følgerne setter pris på tilbakemeldinger, svar etc. i bloggen din Kristine.. Du er kjempeflink til å komme med nye innlegg, men dårlig på å kommunisere tilbake med dem som kommer med kommentarer. 🙂
   Lurte dessuten på om du nå som skolen har begynt snart har noe ny musikk du vil dele med oss??

  4. tips til å drikke mer vann: skjær opp sitron i biter og ta det i vannflasken/vannet ditt! Smaker friskt og godt, noe som gjør at du får lyst til å drikke mer vann 🙂

  5. lol, Om det er slike bilder du skal bruke fullformatet ditt på – tragisk. Kunne jo likegodt brukt iPhone. *dette er meg som holder ett glass, her er magen min og et glass vann, og er her er jeg igjen med glasset og OJ der er magen min igjen jo*

  6. Jeg vet at jeg ikke har diabetes, gikk til legen da jeg merket at jeg stadig var tørst og måtte på do fordi jeg var redd det var diabetes eller noe annet, men ble fortalt at de ikke visste hva det var og at det ikke var diabetes. Men takk til deg anonym for at du bryr deg! 😀

  7. M: Skal bli flinkere å svare på kommentarer. 🙂 Jeg har egentlig ikke såå mye ny musikk å dele, men kan prøve å skrape sammen noe, eventuelt vente til jeg har litt mer på lager! Gøy at du liker musikktipsene mine!

  8. Bare så du er klar over det, kan det vere svært farlig å drikke mye vann!
   Om du snakker med legen din om det, vil h*n nok si ti deg at man (bare) skal drikke når man er tørst, og da skal man drikke vann. Det virker som du tror på det at man skal drikke et visst antall liter vann i døgnet, med det er bare tull! Der er det ikke medregnet vann i mat o.l. og heller ikke at vi mennesker er ulike og trenger ulik mengde vann. Dersom du drikker for mye vann vil alle saltene og mineralene du har i kroppen bli skylt ut i urinen din, noe som er farlig. Du kan, som du helt sikkert vet, dø av å drikke for mye vann. Og det trenger faktisk ikke være så mye, selv om man kanskje tror det.
   Ja, det er viktig å drikke vann, og det er veldig bra at du vil bli flinkere til å kutte ut brus til fordel for vann (om det var slik du mente det). Ha dette likevel i bakhodet. Det her er leger og sykepleiere som har sagt, og de vet hva de snakker om.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg