the best contour kit

Annonse

Hei og hopp! Akkurat nå steiker sola ute, så jeg prøver egentlig bare å være ganske kjapp nå. Ikke misforstå meg, jeg hater å stresse når jeg blogger for da ender det ofte med at innleggene blir dårlige, men vi har hatt så lite sommer i Norge i år at jeg føler jeg bare MÅ utnytte de få soldagene vi har til det fulle! Så nå er bikinien på og jeg skal ut i finværet, wiiiho!

Først tenkte jeg å lage et innlegg om konturering. Det er jo the “it” nå i 2015! For tre år siden hadde jeg knapt hørt om det og det eneste jeg brukte i ansiktet var en liten dært solpudder i kinnene, men nå har jeg omsider forstått at det går an å gjøre ganske mye mer enn som så. Har man de rette produktene kan man både fremheve og skjule nesten alt i ansiktet. Let me show you! Forresten, om dere vil kjøpe noen av disse produktene så får dere 15% rabatt på alle produkter fra Coverbrands frem til 27. august ved å bruke koden “KU23A”

– How to contour your face –

1. Foundation: Det første jeg gjør er å legge en base i ansiktet. Da velger jeg en foundation med samme farge som hudtonen min, for foundationen skal kun dekke, ikke gjøre meg brunere. Her har jeg brukt NYX HD Studio Foundation i farge “Nude”.

2. Setting-powder: Jeg liker å forsegle foundation min ved å påføre et lag med Sexy Mama, som er et gjennomsiktig pudder. Jeg får på følelsen at sminken sitter lenger da!

3. Contour: Jeg har nettopp blitt eier av Anastia Beverly Hills’ sitt contour kit og dere aner ikke hvor lenge jeg har siklet etter det!!! Når jeg var i London møtte jeg en jente som hadde så sykt fin sminke skjønner dere, og jeg kunne ikke dy meg å spørre hvilket solpudder hun brukte ettersom hun hadde så fine og markerte kinnbein – og da sa hun at hun brukte dette kitet. En ting hun også fortalte var at når man skal konturere så burde man bruke gråtoner i stedet for brune toner, for gråfargen legger seg mer som en skygge og ikke en farge, hvis dere skjønner hva jeg mener?

Fargen jeg bruker her er den i midten på nederste rad, den er som dere kan se litt grå-aktig. Jeg har jo vært fast bruker av Bahama Mama sitt solpudder i flere år nå, men denne fargen danker ALLE solpudder jeg har prøvd langt ned i støvlene! Endeliiiiig har jeg funnet den perfekte! Denne påfører jeg under innbeinene, på siden av nesen, på haken og i på sidene av pannen. Husk at du skal bruke mørkt der du vil skjule!

Highlight: For å fremheve visse deler av ansiktet bruker jeg Mary-Lou Manizer, som er min favoritt-highlighter. Har testet en del forskjellig, man faller liksom alltid tilbake til denne. Highlighteren påfører jeg på kinnbeinet, på nesebeinet og rett over overleppa.

Kosten har forresten mye å si, så jeg anbefaler dere å teste Duo Fiber Collection – der får man tre ulike koster og jeg bruker den mellomste for å konturere.

30 kommentarer
  1. Dette er LANGT ifra det beste contour kitet. De fleste har dette pga det er det “første” som kom til Norge. Prøv Kat Von D sitt så skal du se bra contour kit :):)

  2. Har også veldig lyst på dette contour kitet, men har hørt at Kat Von D sitt shade and light palet har bedre kvalitet:) Desverre tror jeg at det kun selges Kat Von D i USA:( Jeg vil også anbefale “Hoola” fra Benefit som er et mer gråtonet solpudder, men allikevel ikke en konturereingsfarge:)
   Klem fra en 14-årig sminke elsker<3

  3. Contour “strekene” under kinnbena skal ikke gå ned til haken, slik du har det på bildet. De skal stoppe sånn en cm lenger enn midten av kinnet 🙂

  4. Ser mye bedre og naturlig ut om du ikke har contour så langt ned og innover i fjeset.. Du skal helst ikke legge contour lenger inn i ansiketet enn hvor øynene er.. Også må du huske på forskjellen på contour å solpudder! Solpudder er for å få en varmere look, for å se ut som om du har vært ute i solen( ikke for å legge contour) mens contour skal forme ansiktet og legge skygger! 😉

  5. Skjønner at du prøver å reklamere for et produkt, men du trenger overhode ikke all den sminka og ikke så drastisk! Og hva skjedde med bryna? de er så mye finere naturlige enn med markerte og med en wierd strek som ikke hører hjemme.. <3

  6. Hi Kristine 💕 I have my own blog at blogspot, and they will not let me get money for my blog because i’m under 18. 😭 How did you get money for your blog when you were under 18? ily 💕

  7. Jeg håper de bryna er kødd? Ellers, spennende med slike effects for ansiktet. Bruker solpudder selv for å fremheve skinnbeina, men det er kanskje ikke rette produktet å bruke. Fikk lyst til å skaffe meg en slikt kit 🙂

  8. Du sa det jo selv, ikke bra å stresse med innleggene, tsk tsk. Fant minst fem skrivefeil med en gang.

  9. Hvordan får du til de fine øyenvippene?? Jeg får ikke til å legge på maskara med mindre jeg bruker vippetang, og da må jeg vippe øyenvippene veldig mye opp for at de skal bli fine når jeg tar på maskara. Tror litt av grunnen er at jeg har så få øyenvipper og noen er kortere enn andre… Og jeg kjøper alltid sminke som ikke er dyretestet, men det som suger er at de ikke er like bra som de som er dyretestet. Den jeg brukte fra maybelline før, var sinnsykt god og øyenvippene mine ble lik form som hvordan de ble da jeg krøllet øyenvippene med vippetangen før jeg påførte maskaraen. Men den jeg bruker nå fra isadora er ikke god… Selv om jeg påfører maskaraen etter å ha brukt vippetangen, går øyenvippene mer og mer nedover når jeg starter å påføre… Noen tips?

  10. Viktig og huske på at konturering ikke er for alle, man TRENGER ikke svindyre pordukter for å se pen ut,. Men det er veldig fint om det er gjort riktig da. Personlig er jeg veldig forsiktig siden jeg er veldig tynn, og fort kan se ut som et vandrende skjellet, siden jeg har markerte trekk fra før av.Veldig fint om man har et rundt annsikt da 🙂 Som noen nevnte over her, så er det som regels best å ikke ha strekene helt ned til munnen ja, skjer at menn bruker det på feks fotoshoot, siden det fremever et litt mere “maskulint” trekk. Men du er pen uansett Kristine! 🙂

  11. Du er kjempefin Kristine men haha, jeg tror dette gikk litt for langt! xD Men selvsagt, det er jo lov å prøve ut ting! 🙂

  12. Trist å lese nedover kommentarfeltet og finne at flertallet av kommentarene bare er slemme. Du er flott Kristine, flink til å sminke deg er du å!

  13. Enig med Ida. Kristine er ikke utdannet makeupartist, men det virker som at alle forventer at hun skal være like flink som en. Man lærer mer med sminke opp gjennom årene, alle må prøve og feile før de får det skikkelig til!

  14. Selv har jeg akkurat kjøpt meg smashbox sitt countur kit, har fått testet det en gang til nå og føler det er super bra! Skal ikke legge skjul på at jeg også har siklet etter Anastasia beverly hills sitt også, men jeg klarte ikke gå gjennom taxfree’n uten å få det med meg! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg