fortsatt sommer

Heeeey! God mandag! Jeg la meg halv 11 i går og når jeg legger meg halv 11 så er jeg som regel syk. Jeg fikk plutselig kjempevondt i halsen og følte meg skikkelig dårlig, så jeg var bombesikker på at jeg kom til å våkne syk i dag tidlig, men jeg var faktisk helt fin når jeg våknet!! (Bortsett fra at jeg var litt hes i stemmen) Gud, jeg elsker immunforsvaret mitt. Jeg er så og si aldri syk! Det virker som om kroppen min er ganske så robust når det kommer til sykdom, og det er jeg utrolig glad for. 🙂

Uansett, i går var det 30 grader og da tok det ikke lang tid før jeg fant frem favorittbikinien min! Skjer med at sommeren kommer nå i slutten av august, da?

Elsker denne bikinien!

Så i går møtte jeg Guro og bestemte oss for å bade. Jeg er tidenes bademenneske – husker når jeg var mindre så kunne jeg og Håkon ligge i vannet og plaske i timesvis, enten det var i syden eller på hytta, haha. Når det kommer til det å ta den første dukkerten er jeg desverre ganske pyse… Sjekk ut denne bildeserien her:

Sykt nervøs, redd for å nå bunnen…

Der ja!

HAHAHAHA!

Åååååh dette synet er så deilig ♥ ♥ Kan ikke sommeren bare vare evig, please?

// Hey! Happy Monday! I went to bed at 10:30 yesterday and when I go to bed that early it usually means that I’m sick. I didn’t feel that well yesterday but luckily I woke up feeling good today. I love my immunity, I’m never sick and that’s something I’m truly grateful for. Well, here you got some pictures from yesterday. It was so hot outside and since this was probably one of the last summer days this year I had to go for a swim, so I met Guro and we jumped from the bridge. Haha, I find these pictures so damn hilarious!

4 kommentarer

Siste innlegg