bestevennen min har fått blogg

Et av de mest stilte spørsmålene om vennene mine her på bloggen er om Pål ikke kan få seg blogg… Og gjett hva, DET HAR HAN!!! Det er såååå gøy at bestevennen min også er blitt blogger! Som dere vet er han på utveksling i LA dette skoleåret, og det ser seriøst helt fantastisk ut. Er det noe jeg unner han så er det virkelig denne opplevelsen her. Det eneste jeg ikke er helt fan av er den kjipe tidsforskjellen, jeg er jo vant til å prate i telefon med Pål opptil flere timer daglig og det er skikkelig uvant å ikke kunne slå på tråden når som helst. Kjenner jeg gleder meg helt sinnsykt til han kommer hjem igjen, for å si det sånn!

– Besøk bloggen hans HER 

Dagen vi sa farvel… ♥

Dette er oss for nøyaktig et år siden. Har vi forandret oss? Nå har jo vi begge solbriller på her da, men jeg synes vi har endret oss ganske mye i grunn. Nå forandrer jo jeg meg hele tiden da, om jeg ser tilbake på noen måneder tilbake så kan jeg se drastiske forskjeller, liksom. Haha! Lurer på hvordan jeg blir seende ut om 3 år om det fortsetter i denne  leia.

Jeg rakk visst en treningsøkt i dag likevel. Glede! Det ble en joggetur på fjellet atter en gang. Nå skal kroppen dusjes og jeg skal gjøre ferdig de siste oppgavene i matte før jeg går til sengs 🙂 Ikke glem å besøke bloggen til Pål, han er sååå flink allerede! Skulle trodd han hadde blogget lenge, jo.

5 kommentarer
  1. Hei! Kom til å tenke på deg her om dagen, for eg var inne på den asiatiske butikken ved sidan av Best bensinstasjon her i Førde, og då fann eg sånne bananchips med yoghurt. Veit ikkje om du fortsatt har hang-up på dei, men tenkte eg kunne gi deg ein heads up i alle fall 🙂

  2. Det å si at du har hatt drastiske forandringer er en DRASTISK overdrivelse.
   Du hadde lengre hår før og var overdrevent selvbrunt, ellers ser jeg ikke så mye forandringer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg