videoblogg: oreo lick race

Annonse

Hei dere! Happy friday! Jeg har hatt en kjempebra fredag så langt – det kan vel ikke bli en dårlig dag når man kan sove to timer lengre enn vanlig? I dag er det tacofredag med jentene som står på planen, så for øyeblikket sitter jeg hos Emma sammen med Guro og vi har girlsnight. Høsten er ikke så ille likevel, hihi. Ettersom jeg har en del Oreo-kjeks liggende hjemme tok jeg med meg en pakke, jeg! Har dere smakt den nye kjeksen med dobbelt så mye fyll inni? MMM! Double Oreo falt rett i smak hos meg, men det er kanskje ikke så rart med tanke på at det er kremen jeg synes er aller best.

Jeg har spilt inn videoblogg til dere, WOHO!

(Typisk meg at jeg klarte å glemme å ta ned den ene bh-stroppen på videoen da, ha-ha!!)

I denne videoen har jeg og Håkon Lick Race, som går ut på at man avgjør dilemmaer eller avgjørelser ved hjelp av oreokjekset. Dette var i slutten av sommerferien og jeg og Håkon skulle bade, og for å avgjøre hvem som måtte uti vannet først brukte vi Lick Race – en liiitt morsommere måte å avgjøre det på enn å bruke stein-saks-papir. Det er altså om å gjøre å slikke av fyllet inni fortest mulig – ta og sjekk ut videoen for å se hvem som vinner!

– Konkurranse –

Vi runder ikke av helt enda, for i dag blir det konkurranse! Jeg deler ut Oreo-stæsj og massevis av kjeks til en heldig vinner. Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å kommentere dette innlegget med dilemmaforslag. Jeg skal lese gjennom alt sammen og trekke ut det beste dilemmaet – vinneren blir annonsert på mandag som kommer. Det kan være dilemmaer som for eksempel “hvem skal rydde opp etter festen”, “hvem skal ta oppvasken” og så videre!

74 kommentarer

Siste innlegg