life is short… buy it!

Innlegget inneholder annonselenker

Heia! Så, hva gjør dere denne mandagskvelden? Jeg har fått skikkelig sansen for nettshopping i det siste (jepp, jeg har alltid vært en av de “få” som faktisk kjøper klær i butikken og ikke på nett, haha), så nå har jeg nettopp klikket hjem en del nye godbiter. Iiiiik! Denne jenta er klar for høsten, altså! Nelly har så utrolig mye fint, og det beste er at mye av det de selger er veldig rimelig. Den sandfargede kåpen dere ser her for eksempel, gjett hva den koster? 350 kroner! Jeg har hatt lyst på en slik en i evigheter, men jeg har faktisk ikke TURT å bestille. Teite meg, da! Jeg orker rett og slett ikke å ligge i på dødsleiet og angre på at jeg aldri slo meg løs i klesstilen, pokker heller. Ikke at den er sååå dristig akkurat, men dere skjønner hva jeg mener… Du vet når du bare føler deg litt ukomfortabel i et plagg, fordi du er redd for hva folk vil mene? Som for eksempel når du går med snapback, hatt eller heels for første gang på skolen? Haha, vi har alle vært der. Men den tid er over, dere!

Rosa kjole her, poncho her, kroppssmykke her

Solbriller her, kåpe her, turtleneck-kjole her (adlinks)

Likte dere noe av det?

// Hey! So, what are you this evening? I’m addicted to online shopping nowadays (yep, I’ve always been one of those who actually buy clothes in stores and not online, haha), and I just ordered some new pieces for this autumn. III! This girl is ready for fall! I love everything on Nelly, and the best thing is that it’s actually really cheap as well. This coat, for example, costs 350 NOK! I’ve been longing for a coat like this for ages, but I’ve never really dared to buy it. Silly me. I don’t wanna regret not wearing what I wanted to when I’m old, so I bought it and I’m gonna WEAR it. You know when you wear a hat, snapback or heels for the first time at school, and you feel a bit uncomfortable? Well, no more!

Did you like anything?

12 kommentarer
  1. Hadde jeg også blitt sponset, så hadde jeg med glede klikket meg masse plagg hjem! Haha 🙂 Men sånn er desverre ikke livet som fattig student..
   Håper du får en fin kveld videre <3

  2. The coat 💖 amazing!! I adore the sunglasses and the collar dress is so kylie Jenner look a like! Gotta love that style

  3. Hei Kristine!
   Ville berre sei at eg les bloggen din i veldig lang tid no, og de e eg jammen gla for. Du reddet ansiktet mitt fra å bli helt grusomt styggt (kviser). Satt en kveld å leste bloggen din så nevnte du noe om lasebehandling i Førde. Å eg bur i Leikanger ( 20 min fra Sogndal). Jeg hadde prøvt alt for å kvitte meg med kvisene. Altså da mener jeg fra antibiotika krem, til antibiotka i tabletter. Da slo jeg opp på nettet “Laserbehandling i Førde” og der kom Klinikk Førde opp! Jeg sendte mail til de og bestillte konsultasjon 3 dager etter på! Etter mange nålbehandlingar og IPL har jeg endelig fått anisktet mitt tilbake! Har noen få igjen men de tells ikke. Derfor når jeg har reist til Førde å vært på senteret eller noe så har jeg alltid leitt etter deg. Har så lyst å få ta eit bilde med deg å takka deg ansikt til ansikt:(( Du ana virkelig ikkje kor masse da betyr for meg. Håpa det skjer ein dag<3. Skal til førde i oktober så skal leite etter deg. Og forresten håper du slår gjennom modell industrien som Candice Swanepoel*-*. Du e nydlig og ikkje bry deg om ke andre seie. Min drøm e og å bli modell ein dag, er sjølv 179cm høg og tynn.
   Remember, your haters are your biggest fan.
   Om vil kan du sei om denna kommentaren i ein av innlegga. Seie de sånn i tilfelle.
   Klem Katrine på 15 år fra Leikanger.

  4. Kjenner så godt til den følelsen! Men er enig, livet er for kort til å ikke kle seg som man vil!
   Hva heter brillemodellen du har på deg i innlegget, så de var fra LeSpecs, men hva heter selve modellen?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg