new top

Innlegget inneholder annonselink

My top is from Nelly, HERE (adlink)

Hvor søt er ikke denne overdelen? Jeg fikk den i posten i dag, fant nemlig ut at jeg trengte litt nytt på klesfronten. Jeg har blitt SÅ glad i shortsen forresten, den passer til absolutt alt jeg eier. Jeg fikk den jo ikke før nå for en liten stund siden så nå kan jeg spare den til neste sommer, wohooo. Den er her før vi vet ordet av det, folkens!

Det ble ikke noe kino på meg og Vemund i går, forresten. Vi hadde ikke tenkt på at vi måtte forhåndsbestille billetter, så når vi kom til kinosalen fikk vi slengt i fleisen at det var utsolgt. Pytt, pytt. Så da dro vi på en restaurant og drakk te og kaffe til klokka ble ti, og da var det rett hjem for å se en episode Modern Family i senga før jeg lukket øynene. Behagelig avslutning på en bra uke, spør du meg! Nå skal jeg hente Guro og 22 pakker med dopapir som vi skal selge. Vi gjør dugnadsarbeid for russebilen skjønner dere, så her er det bare å få rumpa i gir 🙂 Skrives litt senere i dag, håper mandagen deres er fin!

// How cute isn’t this top? I received it today, I recently found out that I needed some new clothes actually haha. I’m SO in lobe with this shorts by the way, it fits everything in my closet. It’s kinda new so I’ll save it for next summer, which is right around the corner – believe me.

Me and Vemund didn’t get to go to the movies yesterday because there wasn’t any tickets left. So we went to a restaurant and had tea + coffee, super cosy. We went home at ten and then I watched one episode of Modern Family in my bed before I fell asleep. Perfect end of the week. Now I’m gonna meet Guro and we’re gonna sell toilet paper! We have to earn some money for our car. (In Norway we celebrate our graduation from 1st to 17th of May and then we buy a big car or bus with our friends, haha that probably sounds super weird for you but it’s so much fun!!)

17 kommentarer
  1. Utrolig fin outfit! Fortstår hvor du kjøpte toppen, og har dilla på shortsen. Super fint 🙂 Håper du får en super mandag, og koser deg med dugnadsarbeid 😀

  2. Hei kjære vakre Kristine!
   Jeg vurdere å bytte fag til IT (går vg2). Men jeg er redd faget vil bli vanskelig da det går under kategorien realfag. Hvordan synes du dette faget er, hvordan er prøvene satt opp, timene osv?
   Det hadde vært supert om du kunne svart meg litt “utfyllende” på dette her i kommentarfeltet.
   Ha en fin kveld kjære deg. Du fortjener faktisk å tjene penger på jobbingen du gjør rett og slett fordi du legger et helt annet arbeid i det enn hva veeldig mange bloggere gjør. Håper virkelig du får tilbake instagrammen din så fort som lynet, kjipt å bli “kastet” ut fra din egen jobb hvor du er din egen sjef.
   Hilsen Sunniva

  3. Sunniva: Hei Sunniva! Jeg synes IT er et gøy fag, og “enkelt” til å være et realfag. Det kommer liksom helt an på om du liker å sitte å tukle med koder, bilderedigering, animasjoner og websider. Timene hos oss er veldig chill og vi sitter bare og følger instruksene i boka (vi har nesten aldri hatt en undervisningstime), så det er ekstreeeemt lite teori, også på prøvene. På tentamen/prøvene får du i oppgave å feks lage din egen webside med knapper som man lager selv og bilder som man må redigere, og dette synes jo jeg er skikkelig gøy så for meg er IT helt kurrant. Men om du IKKE er en dataperson at all tør jeg ikke å anbefale deg det, for da kan det kanskje bli litt… vanskelig? Enkelte ting i IT er faktisk litt avansert, som for eksempel koding og database (sistenevnte hater jeg), men det står jo hva du skal gjøre i boka så sånn sett er ikke det et stort problem.

   Uff, dette ble rotete, men ja, jeg håper du ble litt klokere. Til å være et realfag synes jeg IT er enkelt, men ALLE fag må jo jobbes med, så det å si at det er enkelt blir feil. Jeg digger i alle fall IT, selv om enkelte kapittel ikke helt faller i smak hos meg. Men det vi stort sett driver med er jo Dreamweaver (webside), Photoshop (bilder) og Flash (animasjon), så om du liker noen av disse tingene så ville jeg byttet 🙂

  4. kristine: Jeg skal ha heldress! Har sykt lyst på blå men da er jeg den eneste på skolen som har det, og dessuten skal alle i russebilen min ha rød så da føler jeg at jeg må kjøre samme :p Dessuten har jeg jo realfagslinjen og da skal man tradisjonelt sett ha rød.

  5. Hei søte deg Kristine. 🙂
   Flott at du nå tar deg bedre tid til å svare leserne dine her i kommentar feltet enn det du gjorde en periode.
   Mye artigere å følge deg nå..
   Sov godt..

  6. Hei! Jeg bare lurte på hvem som har laget designet ditt? Og om du vet om noen som lager gratis eller billig design/header? Hadde blitt glad for svar:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg