let’s be friends again

Hei hei! I dag har jeg bare være hjemme hele dagen og jobbet. Ikke så effektivt vel og merke, men jeg har ikke akkurat hatt noe tidspress på meg, så det gjør ikke noe. Dagens store happening er egentlig bare at jeg og Håkon kranglet og jeg holdt på å knuse mobilen min fordi vi begynte å slåst. Nå tipper jeg dere ikke kan se for dere meg slåst? Ikke jeg heller, haha. Jeg ble kjempesur, løp ned på rommet mitt og hadde store planer om å ikke prate til noen resten av dagen. VEL… 5 minutter senere stod jeg på døra: “Yo bitch, kan vi ikke bli venner igjen??”. Så der har dere meg. Jeg ORKER ikke å krangle, haha, seriøst!! Livet er for kort til det.

Så nå er det good vibes only i familien, og vi nøt nettopp en deilig tacomiddag mens vi diskuterte kontrastene i familien vår. Mamma er superutadvent og har ingen sosiale sperrer, mens pappa er litt mer den typen som holder litt tilbake. Og så har vi ungene… En perfekt mellomting! Haha. Nei da, Ingeborg er faktisk utrolig sjenert, jeg er ganske utadvent og Håkon er den som ligger på midten. Det er bra vi alle er forskjellige!

Nå skal jeg ta av meg jobbuniformen (kjole :)) og innta kosebuksa mi. I dag skal jeg og Håkon henge sammen, det vil si; blogge, game og se film til langt på natt. YEY! Ønsker dere en kjempefin lørdagskveld!

17 kommentarer

Siste innlegg