sunday

God søndagsmorgen! I dag bestemte jeg meg for å sove ut, ettersom jeg ikke hadde noen andre planer enn å gjøre matte. Da er det greit å være opplagt 🙂 Vi har prøve på tirsdag, så jeg tenker å bruke disse to dagene på å øve. Det er jo siste året nå, så nå er det ingen unnskyldninger!

Forresten, om det er flere som skal øve til prøve i dag så fant jeg nettopp to sanger som passer perfekt som motivasjon på ørene: Unbreakable og All For Love av Madison Beer. Har visst fått dilla på sangene hennes, jeg! Hun er jo kjempeflink, og “bare” 99??? Wow. Jeg vimset forresten rundt på YouTube i kveld og kom ikke over hvor sinnsykt mye hat hun får. Slike ting irriterer meg skikkelig. Hvordan får folk seg til å skrive “hate you” til en person de aldri har møtt? Uff, det er jo helt trasig. Hun rocker likevel da! Og så har hun kapret bae goal #1, også kjent som Jack Gilinsky. Jeg har crushet på han i evigheter, haha.

Slik har jeg gått rundt i morges. Denne skjorta er sååå deilig, iiih! Her har jeg forresten på meg min favoritt-bh noensinne. Jeg falt for den med en gang jeg prøvde en på Victoria’s Secret, og siden det er sjelden man finner den perfekte bh kjøpte jeg med meg samme i beige like greit. Beste kjøpet på lenge, takk til meg selv! Anbefaler alle å prøve den neste gang dere er innom VS.

Så her har dere min spot for øyeblikket. Nå skal jeg sette i ørepluggene og fortsette repeteringen!

13 kommentarer

Siste innlegg