the ultimate autumn dress

Inneholder annonselenker

Den burgunderrøde kjolen min som jeg har fått så mange kompliment for og spørsmål om er fra Nelly. Den har sånn skikkelig deilig stretchy stoff! Jeg åpnet faktisk pakken på morgenen 20 minutter før skolen startet og jeg kunne bare ikke unngå å ta den på meg. Så da ble det kjole på skolen, gitt. Det jeg elsker med slike kjoler er at man kan tone de ned om man ønsker, så jeg bare tok en svart, casual kåpe over og Nike Air Force; vips, perfekt skoleantrekk.

Jeg og Håkon diskuterte verdensproblemer til klokka ble 1 i natt, så hva skjer? Jeg forsov meg i dag. Ja ja, jeg rakk jeg skolen heldigvis, i tillegg til at jeg fikk diskutert ting med bruttern. Jeg har så mye på hjertet for tiden, og jeg elsker det. Det er så gøy å mene, reflektere og rett og slett bare prate om ting. Og så må jeg bare si en ting, og det er tusen takk for alle de gode tilbakemeldingene på innlegget jeg postet i går kveld. Dere er så gode, dere! Når det gjelder nesen min virker det som om det var et sjokk for mange at jeg har hatt kompleks for den. Jeg vet at man gjerne peker ut feil ved seg selv som andre ikke engang ser, men jeg vet også hvor lett det er å skjule det man ikke liker på bilde. Jeg har fått en uvane at jeg presser inn nesen på bilde, og ja, jeg vet det muligens høres skikkelig teit ut, haha. På enkelte bilder synes jeg også at nesen min ser fin ut, men da har jeg vært heldig med vinkling. Føler jeg da.. Kanskje jeg bare overanalyserer det. Jeg har for eksempel flere venninner av meg har pekt ut “feil” ved sin egen nese og de feilene er ting jeg helt ærlig aldri tenkt over. Vi skulle sett oss selv utenfra, eller hva? Man blir liksom stuck i sitt eget forvrengte perspektiv.

Kjolen er utsolgt i fargen jeg har, men dere finner samme i svart HER. Skoene er også fra Nelly og jeg bare måtte ha dem ettersom jeg fikk så mye bruk for de jeg har i hvit – disse skoene passer jo til alt. Link HER. (adlinks)

Nå skal jeg gjøre matte! Det frister mye mer å dra til byen på kafe eller løpe meg en tur i det fine solskinnsværet, men jeg har matteprøve i morgen så her skal det øves. Vi har om følger, rekker, avdrag, lån og slikt nå og da er det et par formler som må sitte inne, så jeg hengte skrev dem opp på post-it-lapper som jeg har hengt rundt i rommet mitt. Genialt, haha!

Siste innlegg