sommeren min 2015

Hei dere! En del har etterspurt oppsummering av sommeren min, og endelig har jeg tatt meg tiden til å gjøre det. Det var skikkelig tidkrevende, men herrefred, så herlig det var å bla gjennom tonnevis av bilder fra en helt magisk sommer. Dette har vært to fantastiske måneder! At jeg har fått muligheten til å gjøre så mye gøy er en ting, men det som faktisk betyr noe er de menneskene du gjør det sammen med. Sangen som minner meg om sommeren 2015 er Our Story – Mako, så sett gjerne på den mens dere blar dere gjennom innlegget. Det er ganske langt, skjønner dere, hehe!

♥ Fest. PANG, så var det sommerferie! Dagen vi hadde gått og sett frem til i et år var plutselig her, og det måtte så klart feires med et alle tiders kalas. Jeg og Guro laget oss verdens kuleste drink som vi så klart måtte ta ti tusen bilder av.

♥ Babyshower. Dagen etter var det duket for babyshower for Emma… endelig! Vi hadde planlagt dette skikkelig lenge, så det var gøy å se at all planleggingen komme til live. Vi ble sååå fornøyd med bordet, haha! Jeg mener, se på all den rosa stæsjen da! Blir glad bare av å se på det.

♥ Bergen med bestisene mine. Etter babyshoweren dro jeg, Emma, Guro og Synnøve hjem for å pakke, for dagen etter var det nemlig roadtrip til Bergen som stod på planen. Woho! Vi sov på Scandic Ørnen og koste oss glugg ihjel med hotellfrokost, shopping og byvandring, og når kvelden kom satt vi oss på Egon hvor vi spiste en helt nydelig middag.

Her var Emma gravid også… Gud, så rart å se tilbake på! Hun var jo ganske langt på vei, så jeg husker vi fleipet om hvor morro det hadde vært om hun plutselig måtte føde i Bergen. Det skjedde (heldigvis) ikke!

Lunsj i parken. Etter bergensturen hadde jeg ingen reiser eller spesielle planer, så da koste jeg meg bare hjemme i Førde og dro ofte til byen for å spise lunsj i parken. Shit, man innser ikke før etter sommeren hvor idyllisk man faktisk hadde det. Det kribler inni meg!

♥ Bading. Dette er kanskje den sommeren jeg har badet mest. Her snakker vi nattbading og full pakke! Det var så gøøøy! Og bare SE så idyllisk det er her.

♥ En wakeup-call. Jeg husker denne dagen så forferdelig godt. Jeg hadde vært i byen for å kjøpe meg ny mobil, og kom hjem i strålende humør med den nye iPhone 6’en i hånden min. På vei inn døra møter jeg mamma, og jeg spør henne naturligvis hvor hun skal. “Til legen” svarer hun meg kort, og jeg lurer selvfølgelig på hvorfor. Det var ikke så viktig fikk jeg vite, men etter litt om og men sa hun at hun hadde funnet en kul i brystet og at hun bare skulle sjekke hva det var. Hun var helt casual og prøvde å være rolig, men jeg forstod jo selvfølgelig hva det betydde… Tårene rant på sekundet. Jeg så plutselig for meg hele livet mitt gå i grus og ja, det er uten tvil den værste følelsen jeg har hatt. Vi måtte gå i to uker og vente på svar, og det var to pinefulle uker. Jeg måtte holde det skjult for både venner og bloggen, og dere kan jo tenke dere hvor vanskelig det var å være seg selv og holde smilet oppe når mammaen min kanskje hadde kreft. 14 dager etter kom mamma hjem fra legen og jeg husker jeg begynte å skjelve i det hun parkerte på innkjørselen… I det hun kom inn døra bare smilte hun til meg og jeg har aldri vært så lettet i hele mitt liv før. Det var bare enn vanncyste. Hadde det vært en ondartet svulst hadde hun sikkert ligget på sykehuset med cellegift nå, tenk det. Jeg er evig, evig takknemlig.

♥ Bærumsjenta mi, også kjent som Vero, kom til Førde! Vi koste oss med venner, hvor vi blant annet grillet, dro på kafé, kveldsbadet og spiste reker. Så fikk hun se hvordan vi i Førde lever, haha! En smule forskjellig fra urbane Oslo, men den lille byen min har vel sin sjarm I guess?

London med Vero og EF. FOR en tur!! Aner dere hvor mange ganger jeg og Veronika bare: “Dude, hvordan endte vi opp her?”. Altså, plutselig satt vi og hadde afternoon tea i 2. etasje i en buss, og plutselig var vi ute på byen med EF-gjengen, deriblant en kjekk tysker, haha. Det var helt magisk, alt sammen! Jeg hadde aldri trodd at London var så bra. Jeg er nesten redd de fremtidige London-turene mine ikke vil leve opp til dette, for jeg koste meg så ufattelig mye. Jeg savner å ta meg frem med Subwayen, spise ute på kvelden og shoppe i Oxford Street…. Jeg savner alt.

♥ NYC. Plutselig stod jeg i 7th Avenue iført bikini og tok bilder til Hollister sammen med modellmammaen min, Tricia.

Grunnen til at jeg dro hit var for å møte byrået mitt, Fusion Model Management, og her fikk jeg altså hilst på gjengen, tatt polaroid-bilder og vært på 3 test-shoots for å bygge portfolioen min. Dette er det gøyeste jeg har gjort noensinne!!! Jeg ble bare kastet ut i det, og nettopp det var så ufattelig lærerikt og spennende. Hver kveld fikk jeg adresse til casting, shoot eller møte, og da var det bare å ta på seg svarte jenas, svart singlet og hæler og navigere seg frem med Google Maps.

Inni mellom slagene fikk vi også tid til litt sightseeing. Vi tok turen opp i Empire State Building hvor synet nesten tok pusten av meg, vi solte oss på gresset i Central Park og vi fikk sett minnemarkeringen til 9/11, som forresten var helt fantastisk fint og rørende.

Litt shopping måtte også til, så klart.

Fotografene var sinnsykt gøye å jobbe med!! Jeg savner liksom småting som det å ta Subway’en til Brooklyn for å shoote. Det var så koselig, åååh. Vi hadde konstant dårlig tid, så mens jeg fotograferte pleide mamma å dra bort på en sushisjappe ved siden av og ta med seg takeaway som vi spiste på toget på vei til neste møte eller casting. Hektisk, men jeg synes det hadde sin sjarm jeg, hihi. Alt var bare DØDSGØY!! Håper jeg får mulighet til å jobbe med dette!

♥ Fashion Week i København med Jofama. Når jeg kom hjem slappet jeg av i et par dager, før jeg tok flyet til København og koste meg på Fashion Week i to dager. Koser meg sånn med den gjengen der! Alle er så livlige og engasjert i det de gjør. Altså, dagene våres var slik: stå opp og spise hotellfrokost sammen, ta taxi til Bella Center, henge på standen vår (her viser jeg frem jakka mi og møter mange kunder, kjempegøy!) og når klokka nærmet seg 5-6 pakket vi sammen og dro ut for å spise på 4-retters restaurant. Good vibes all over! Jeg husker første gang jeg var på Fashion Week og jeg følte meg som en liten unge i forhold til alle de andre, haha. Nå tenker jeg ikke over det i det hele tatt – de har tatt meg godt imot.

Her møtte jeg også Sarah igjen, som er modellen til Jofama på Fashion Week. Hun er så utrolig livlig av seg! Siden vi møttes sist har hun flyttet fra København til Sør-Afrika hvor hun bor i et telt og jobber som frivillig med løver. Det er helt sykt kult!! Hun har liksom bodd i en storby hele livet, og nå er det å finne en kobraslange i sengen hennes helt hverdagslig. Nå skal hun starte arkitektfirma der – skikkelig inspirerende. Creds til folk som gjør ting litt utenom det vanlige!

Summer 2015, you treated me well.

Siste innlegg