større lepper på 1, 2, 3

Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har brukt leppestift i hele mitt liv… Sånn seriøst! Haha. Helt frem til nå. Nå har jeg nemlig fått hekta på fargede lepper. Det piffer liksom opp et helt antrekk! Spesielt for meg som bruker mye svart i klesveien. Svarte jeans, heels en skjorte og røde lepper? Der har du det. Som jeg har nevnt et par ganger tidligere bruker jeg også lipliner, så i dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg gjør det – ettersom jeg fikk spørsmål om det for noen dager siden. Jeg er absolutt ikke profesjonell, men jeg prøver meg frem, og inni mellom feilingen får jeg et par brukbare resultat. Haha! Let me know you.

1. Marker leppene med liplineren.
Her har dere svaret på fyldigere lepper til 100 kr! Ta turen på H&M og kjøp deg en lipliner, jeg bruker de fra Isadora og synes de funker kjempebra. Bruk liplineren til å tegne en strek akkurat utenfor leppene dine. Pass på å ikke gå fort langt utenfor, men tegn gjerne så langt ut mot leppekonturen som mulig for maks volum.

2. Fyll inn leppene
Når du er ferdig med å tegne opp konturen fyller du inn leppene helt med liplineren – da unngår du å stå igjen med en strek rundt leppene etterhvert som leppestiften slites bort i løpet av dagen. Deretter påfører du enten en vanlig leppestift eller lipgloss.

Ferdig! Det er faktisk helt genialt, så lenge man ikke går crazy og tegner for langt ute, haha. Her har dere bilde av liplinerene jeg bruker, de er fra Isadora og kostet meg ikke mer ennn 99 kr. Jeg kjøpte like gjerne med meg tre forskjellige nyanser, jeg! Den jeg bruker på bildet er farge 52, om noen ønsker å kjøpe samme 🙂

Har dere prøvd ut dette før? Hvis ikke, give it a try!

13 kommentarer

Siste innlegg