Ultimate You

Annonse

Tennene mine er kanskje noe av det jeg setter høyest når det kommer til hygiene, nettopp fordi jeg ønsker at tannraden skal se flott ut når jeg smiler. Faktisk så er tennene noe av det første jeg legger merke til på andre… Jeg regner med at jeg ikke er alene om det. I dag skal jeg presentere dere for den nye tannbørste-serien til Jordan, Ultimate You. Jeg er skikkelig kresen når det kommer til tannkoster. Grepet må være godt, kosten må være myk og den må komme godt til i alle kriker og kroker. Her scorer Ultimate You på alle punktene! Tannbørsten har et ergonomsk skaft som gir godt grep, en uthevet tupp på børsten som sikrer god rengjøring på de bakerste tennene i tillegg til at man kan velge mellom soft eller medium bust. Og ikke minst; fargerike! Den kommer i 6 ulike design på alle dagligvarebutikker.

Denne rosafargen ble min favoritt – lett! Jeg er skikkelig jente-jente på akkurat den biten, og har alltid valgt rosa tannbørste i butikkhyllene, helt siden jeg var liten jente. Man skal jo tross alt pusse tennene minst to ganger daglig, så utseendet er viktig. Like viktig som at den faktisk er bra, og det er nettopp derfor Ultimate You er min favoritt. Be colorful – be unique – be happy – be The Ultimate You!

Hvor ofte skifter dere tannbørste, forresten? Jeg vet selv at det er en ting som er lett å glemme, så plutselig står man der med en flat børste som har vært inni munnen litt for mange ganger. Jordan anbefaler å skifte børste minst 4 ganger i året, og når du har vært syk. Hvorfor? Når tannbørsten begynner å “sprike” i forskjellige retninger vil ikke rengjøringseffekten være optimal. Dette fører da til dårligere tannpuss, og øke sjansen for hull og tannkjøttsykdommer, selv om du pusser tennene to ganger daglig. Og PS! Et forskningsstudie viser at en gjennomsnittlig tannbørste inneholder 10 millioner bakterier…. Ugh! Så for å unngå helseproblemer, infeksjoner og streptokokker, husk å skift tannbørsten din hver 3. måned. En liten reminder til dere, og meg selv! 😉

Konkurranse!

Selvfølgelig har jeg en kul konkurrane på lur! Det er ganske så enkelt. Del din #Pusseselfie på Instagram. Om nøyaktig to uker går jeg gjennom alle bildene på Instagram og velger ut det bildet jeg liker best. Vinneren stikker av med en goodiebag fra Jordan. Lykke til folkens, jeg gleder meg til å se pusseselfiene deres!

14 kommentarer
  1. pusser du tenner i stua? Haha🙈 superfine tannbørster, og jeg har faktisk tenkt på å bytte tannbørste de siste dagene fordi den jeg har har blitt helt flat.. Men det er ikke så lenge siden jeg byttet, så jeg vet ikke jeg. Skal uansett ta en tur innom butikken i morgen på vei hjem! Håper du får en fin kveld videre:-)

  2. Hahahah jeg er også veldig kresen på tannbørster, men heller på den måten at jeg bytter aaalt for ofte. Bytter sånn ca 1-2 ganger i måneden. Takler bare ikke at tannbørsten blir flat, pluss at jeg pusser ekstremt hardt med den.

  3. Selv har jeg alltid hatt blå tannbørste. Bytter en gang i månden jeg. Kunne aldri hatt en i tre månder. Sliter de ut for fort, haha.

  4. DU LIGGER PÅ FJERDEPLASS PÅ TOPPLISTEN OVER BLOGGERE I NORGE!! DET ER NÅ DU SKAL KOMME MED ET CRAZY INNLEGG SOM BLIR DELT TIL ALLE SAMMEN OG BARE FÅR FOLK TIL Å BLI HELT CRAZY Å DELE DET RUNDT SLIK AT DU KOMMER PÅ FØRSTEPLASS!!!!! SKRIV AT DU HAR MENSEN UT AV ØYET ELLER AT DU HAR BLITT FØDT MED EN TÅ PÅ RYGGEN ELLER NOE!!!! HADDE VÆRT TROVERDIG OG FETT

  5. Håpe du svare på spørsmåla mine:)
   Hadde du nettysk i første klasse, siden du hadde spansk på ungdomsskolen? Hadde du t-matte 1. året?

  6. Hi Kristine! I follow you every day from Italy for more than three years , and have always found your blog useful and interesting! Why not make a video about your morning skincare routine and night skincare? In this year that I follow you I often listened your advice and they were very helpful for me, thank you! Even if I have a little difficulty to understand your blog, it is still interesting to read your posts! Sorry for bad English. Xoxo

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg