høye hæler og bilkjøring

Inneholder annonselenker

God helg a! Jeg kan ikke huske en eneste fredag jeg har vært i dårlig humør. De siste timene på skolen var sååååå seige i dag…. Så når klokka endelig ringte nærmest løp jeg ut døra og heiv meg i bilen. Helg, bitches! I dag hadde jeg fri de to første, så da ble det “supermorgen” som jeg liker å kalle det. Jeg spiste en lang frokost, kjørte lillesøss til skolen, sminket meg med høy musikk mens jeg danset litt innimellom. På fredager liker jeg også å pynte meg litt ekstra, så da kjørte jeg hvite jeans og høye hæler. Har helt glemt hvor freshe disse buksene er!

Omsider begynner jeg å få teken på det å kjøre bil med høye hæler, også. Haha! Noen flere som finner det en smule tricky? Før pleide jeg å ha med meg slippers som jeg kunne bruke mens jeg kjørte, men nå føler jeg at jeg det går helt fint. Lol

:)
 Det gikk opp for meg at jeg har hatt lappen i snart et år…. NOK et bevis på at tiden bare flyr. Først nå ser jeg hvor “ny” jeg var når jeg faktisk fikk lappen i februar, for jeg føler meg mye stødigere i trafikken nå i forhold til da. Det er jo helt naturlig at man utvikler seg som sjåfør selv etter å ha fått lappen, men det er likevel litt rart å tenke på. Jeg mener… jeg kvelte bilen tre ganger på oppkjøring!! Og den siste gangen jeg kvelte den var rett før vi skulle parkere på Statens Vegvesen igjen. Vi snakker 50 meter igjen av oppkjøringen liksom, haha. Nei altså, jeg synes hele greia var en skikkelig fin opplevelse jeg – er nesten sånn at jeg savner de koselige kjøretimene med den snille kjørelæreren min nå som alle vennene mine er i den fasen.

Shoes HERE (adlink), jeans Dr. Denim, sweater Bik Bok

Forresten, trenger dere noe bra å høre på denne fredagen? Her har dere 50 minutter med deilig remixes av Matoma. Fant det helt tilfeldig i dag tidlig, har hørt på sangene helt siden. 

Siste innlegg