tilbake til barndommen

Seeeeeee så fine farger!! Høsten er så utrolig fin, herregud. Jeg blir skikkelig glad av å se på disse bildene. Vi har hatt dette plommetreet i hagen siden vi bygget huset våres for 13 år siden, men jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange plommer som har vokst frem i løpet av alle disse årene. Haha! I år kom det plutselig mange, til min store glede. Jeg tror ikke jeg har smakt det siden vi pleide å dra til bestemoren min når jeg var liten jente – hun hadde alltid treet proppfullt. Så når jeg tok min første bit fikk jeg automatisk flashbacks fra den tiden. Ååå, barndomsminner.. ♥

Nå er jeg komt til plomme nummer 14 tror jeg, og helt ærlig begynner jeg å få litt vondt i magen, haha. Men det er så godt! Ellers har søndagen vært ganske seig, det er ikke akkurat vits å legge skjul på. Men jeg koste meg så mye med mine aller beste venner i går, så det er verdt det. Jeg har så flotte mennesker rundt meg, kan virkelig ikke gjøre annet enn å glise!! Du vet den følelsen når du er med vennene dine og tenker “shit, dette er alt jeg trenger”? Det er en deilig følelse, det.

Nå skal jeg øve ferdig til en presentasjon jeg har i religion i morgen, som handler om kristenforfølging. Ganske interessant, faktisk! Ellers er det strake veien til apoteket i morgen, jeg er nemlig lens for Isotretinoin og det er krise i mitt hode, haha. Noen som vet om det går fint om man har et par dager med opphold i løpet av kuren? Satser på det, i alle fall. Det er så stress, for man må jo ta blodprøve før man får nytt brett, og det tar gjerne en uke før blodprøven blir sendt til apoteket. Typisk meg at jeg tar blodprøven i siste liten… Jeg var faktisk på apoteket i går for å sjekke om resepten var komt, og jeg var seriøst på nippet til å trygle farmasøyten om å gi meg resept selv om blodprøve-resultatet ikke hadde blitt sendt enda. Pri-ma-donna much, HAHA. “Det er altså ingen mulighet for å gi meg tablettene uten resept?”…. Altså, jeg forstod at det var en tapt sak, men det var verdt forsøket.

14 kommentarer

Siste innlegg