high heels and red lips

På lørdag startet jeg kvelden med disse snuppene! For noen jenter, sier jeg bare!!

Guro, Sunniva og Emma! Her er vi nesten den fullverdige 3STA-gjengen, minus Synnøve. Sunniva gikk i klasse med oss i første, så hun kommer alltid til å være en del av A-klassen, hihi ♥

Det var sååå gøy å pynte seg skikkelig, for en gangs skyld. Etter en god middag satte vi på musikken, sminket oss og tok på oss kjolene. Pluss røde lepper! Så klart. Mitt beste sminketips når du skal ut er å ta på masse highlighter, for da “skinner” ansiktet ditt når du tar bilde med blits. Det ser dere sikkert på disse bildene. Jeg påfører det på kinnbeinet, over leppa, på nesebeinet og i tinningen.


Nå skal jeg på apoteket og hente Isotretinoin, endelig! Hudlegen min er i Japan av alle steder, haha, så det tok litt lengre tid å få sendt resepten til apoteket. Men nå er den endelig kommet, yey! Når jeg er hjemme igjen tenker jeg å ta meg en joggetur. Jeg har hatt opphold fra trening i 2 uker nå på grunn av mye skolearbeid og planer stort sett dagen lang, og først i dag finner jeg ut at vi har cooper-test på skolen på onsdag. ÅÅÅH, det er så typisk meg!! Haha! Men jeg er veldig lett-trent når det kommer til løping så jeg tror ikke det blir noe problem, egentlig. Men jeg har liksom TO cooper-tester igjen etter alle disse årene på skolen og jeg vil gjerne gjøre det bra. Skal løpe som bare fyyyyy!

12 kommentarer

Siste innlegg