black is my favorite color

Shoes from Simmishoes

Jeg.får.ikke.nok.av.sko! Sko-garderoben min har virkelig begynt å fylle seg opp nå, eller… kan jeg i det hele tatt kalle det en garderobe? Det ligger liksom et par her og der i omtrent hele huset. Hva gjør dere på denne onsdagen? Jeg har nok en gang byttet tema og problemstilling til særemnet mitt. Haha, jeg har for mange ting jeg vil skrive om. Men mer om det senere! Nå er det jammen meg snart ferie, og det merkes på stemningen, både her hjemme og på skolen. Mens folk gleder seg er jeg heller mer sånn her “ååh nei, min siste høstferie!”. For om jeg skal ha friår blir ikke ferie det samme som når man går på skole, og når jeg skal studere har man ikke høstferie om jeg ikke tar helt feil. Nei da, jo da. Jeg gleder meg så klart halvt ihjel til ferie, jeg også. Det værste med uka er over, altså cooper og borring av hull, så nå skal jeg bare cruise gjennom de to kommende dagene og dermed ta en velfortjent uke fri. Fortalte jeg dere at jeg var hos tannlegen i dag, forresten? Jeg hadde to hull og i stedet for å borre brukte tannlegen laser, og ettersom han omtalte dette som “smertefritt” tok jeg det helt cool der jeg lå i tannlege-stolen, ikke sant. Vel, folkens. Ikke til å anbefale! Selve laseren var ikke vond, men når han traff laseren i HULLET i tannen kjente det seriøst ut som om jeg skulle dø av smerte. Og det kommer fra meg som (påstår at jeg) har høy smerteterskel.

Mye på hjertet. Mye tekst. Slik får det bare bli, hehe! Nå skal jeg til byen og ta en kaffe med Vemund 🙂

13 kommentarer
  1. Skoene var utrolig stilige! Du kledde de utrolig godt 🙂
   Apropo svart som favorittfarge – det er min også! Jeg går nesten bare i svart 🙂 Føler det passer til alt + at jeg føler meg meg fashionabel! hehe 🙂

  2. Dette er første gang jeg besøker bloggen din og den er ufattelig forfriskende og interessant 🙂 Jeg skal jammen begynne å fortelle rundt til mine kjente og kjære om bloggen din 😉 Du gjør en utrolig god jobb (som du kanskje allerede vet ;))
   Det jeg nå lurer sykt på, er hva du skal studere, når du skal begynne å studere. Hvilken linje og yrke sikter du til? 🙂

  3. Må bare si at bena dine var drit fine her!!! Akuratt passe med “markerte” muskler. Liker når du ikke viser alt på ein gang av hud på en måte, da blir det alt for mye på en gang haha. Jaja dette var fint:)

  4. Yout legs are just soo so amazing. Cant stop staring haahha :DD love your shoes. So girly but edgy at the same time. You gotta come to Hamburg during one of these Holidays it is an amazing city

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg