ukens spørsmål #83

Når kommer Oljebarna-episoden ut?
Ååh, jeg har fått så mange spørsmål om det, og jeg venter like spent som dere. Jeg fikk aldri noe konkret svar på når den skulle publiseres, men det var i alle fall snakk om i høst en gang, og nå er det jo høst, så det er sikkert rett rundt hjørnet.

Jeg trodde ikke det var lov å være signert med flere byrå samtidig?
Jo, men det må være på visse primisser. Agenten min Tricia jobber i Wilhelmina Vancouver, som er mamma-byrået mitt, men jeg er likevel signert med GMS i Sverige og Rogue Management i Los Angeles. Jeg fikk kun lov å signere med GMS om modelljobbene ble gjort innad Skandinavia – og alt går i tillegg gjennom agenten min.

Tenker du mye over negative kommentarer du får? Når det gjelder kommentarer som er rettet mot utseendet, for eksempel?
Nope! Er det en ting jeg har lært, så er det at folk vil kritisere deg uansett hva du gjør, så det å prøve å tilfredsstille folk er lost case. Jeg husker for eksempel i vår, jeg fikk minst sikkert rundt ti kommentarer hver dag om hvor syyyykt slitt håret mitt var og at jeg måtte gjøre noe med det. Vel, i sommer klipte jeg meg og fikk bort de altfor slitte tuppene, men det er ikke akkurat slik at folk har sluttet å pirke på utseendet mitt. Da finner man noe nytt, vettu! Og vet dere hva? Jeg kunne ikke brydd meg mindre. Ice cold bitch, der har du meg.

Hvem ville du helst sett ut som?
Candice Swanepoel, ja takk! Hun har perfekt ansikt og perfekt kropp. Ellers hadde jeg ikke hatt noe imot å ha utseendet til Elsa Hosk, Taylor Hill eller kanskje Thylane Blondeau. Jeg fant sistenevnte nettopp på Instagram og hun er en fransk modell på… fjorten år! Jeg mener, søk henne opp og ta det innover deg. Har aldri sett et mer velproporsjonert ansikt.

Jeg lurer på hvilke fag du tok, siden du sier du tok realfagslinjen andre året…? Hvor er biologien, fysikken, kjemien og R1/R2?
2. året hadde jeg S1, IT, media & informasjonskunnskap og internasjonal engelsk. Det er to realfag og to samfunnsfaglige. 3. året fortsatte jeg på de to realfagene, S1 og IT, og så valgte jeg samfunnsfaglig engelsk. Det er 2 realfag og 1 samfunnsfalig. Ergo; jeg har realfagslinjen 🙂 Anbefaler virkelig s-matte og IT dersom dere vil ha spesiell studiekompetanse uten å velge de tyngste fagene som kjemi, fysikk og biologi.

Hvem er favoritten din i Criminal Minds?
Morro spørsmål! For jeg har nettopp for et megacrush på Spencer Reid, kjent som Matthew Gray Gubler i virkeligheten. Jeg dåååner! De første sesongene tenkte jeg ikke over han i det hele tatt og så bare på han som en nerd. Det har muligens noe med det lange håret han hadde, som jeg ikke var helt fan av. Men nå har han seriøst blitt litt av en kjekkas! Jeg tror underbevisst at jeg ser Criminal Minds kun på grunn av min kjære Reid… Hehe. Han er sååå søt, ydmyk, intelligent og ikke minst kjekk. Tenk å få møte han på ekte!!!

Bruker du selvbruning eller tar du solarium nå?
Jeg har kuttet ut solarium helt (har ikke tatt det i hele 2015, tjohei), og bruker kun selvbruning en gang i blant for å få farge. Enkelt og greit! 🙂

Når bruker du å stå opp om morgenen før skolen starter?
06.40 dundrer alarmen min. Eller, den begynner vel egentlig klokka 6 og og går med jevne mellomrom frem til ti over halv. Har aldri skjønt meg på de som kun har en alarm om morgenen og… står opp når den ringer?! Hallo, jeg trenger minst en halvtime på å forberede meg til det å stå opp.

Gikk det lang tid før du merket bedring av Isotretinoin-tablettene?
3-4 dager etter jeg startet på kuren fikk jeg breakout i pannen, deretter startet jeg på allergitabletter som jeg tok sammen med Isotretinoin og deretter ble huden min bare bedre og bedre. 1-2 uker etter kuren kunne jeg allerede se en betydelig forskjell. Det kan ha noe med å gjøre at utgangspunktet mitt ikke var så altfor ille.

Hvor kjøpte du de “pinnene” du hadde i yoghurten?
Lillesøsteren min fikk de gratis på Coop Extra sa hun, så jeg regner det at de selger dem der, haha!

Har du merket noe til bivirkningene av Isotretinoin? Har du vært deprimert, for eksempel? Har hørt at man kan få selvmordstanker av å stå på kuren…
Jeg var veldig tørr i ansiktet i nesten hele sommer, spesielt i starten av kuren. Måtte smøre meg med et tykt lag fuktighetskrem både morgen og kveld, og til tross for det hendte det ofte at foundationen min smuldret opp i løpet av dagen. Haha, damn, det var irriterende. Men etterhvert roet det seg, og selv om jeg smører meg både morgen og kveld, merker jeg mye mindre til det nå. Det jeg har vært mest “plaget” med (som egentlig går helt fint) er leppene. De er kjempetørre og om jeg går bare et par timer uten Carmex’en min er de så tørre at jeg ikke klarer å smile engang. Jeg merker ofte at jeg flasser på leppene også, eller det er liksom sykt mye løs hud på dem. Uuugh, lite delikat. Men når det er sagt så er dette den største og i grunn eneste bivirkningen jeg har fått i løpet 3 måneder på kuren. Jeg har ikke merket et snev til depresjon, og i alle fall ikke selvmordstanker!! Tatt i betraktning at jeg har liten dose, da. Jeg vil tørre å påstå at jeg er mer lykkelig nå enn jeg var før kuren! Føler meg sååå mye bedre, og når jeg ser tilbake på huden min før skjønner jeg ikke at jeg holdt det ut engang. Ikke at jeg hadde noe valgt der og da, haha. Men jeg prøvde virkelig a l t.

Har dere noen flere spørsmål? ♥ Isåfall, legg igjen en kommentar i dette innlegget. Jeg har som sagt begynt å bli aktiv i kommentarfeltet, så hverdagslige spørsmål som “hvor er den fra” og “hvilken størrelse bruker du” svarer jeg heller direkte på i kommentarfeltet, og så tar jeg heller litt større og etterspurte spørsmål med i ukens spørsmål.

43 kommentarer
  1. Har du tenkt noe på hvor og hva du har lyst til å studere etter videregående? Husker at du skrev en gang at du ville ta deg et friår rett etter videregående.

  2. Skal du oppdatere bloppisen din snart? 🙂 digger at du er mer aktiv i kommentarfeltet, føler liksom det blir mer personlig <3

  3. 1. Hvem ønsker du å bli da du blir ¨stor¨ ? Untatt modell og profesjonal blogger.
   2. Hvordan ble du oppdaget som modell? Gjennom bloggen din eller registrerte du deg på måte i en modellbyrå?
   Håper du svarer:)

  4. Hei! Har du merket noen av de “positive bivirkningene” fra isotretinoin? Selv får jeg aldri fett hår lenger, og vasker det ca én gang i uka fordi jeg føler jeg må, haha. Har også merket at brunfargen fra sommeren holder seg mye bedre nå, enn den har gjort tidligere år.

  5. Jeg digge bloggen din og har fulgt deg i mange år! 🙂 jeg ser også på criminal minds! jeg syns det er så bra, men det det kan bli ganske skummelt! jeg følger med på mange andre serier også, men jeg klarer bare å se på krim 🙂 hvilke andre serier ser du på? har du noen du kan anbefale? 🙂 jeg ser på ncis, ciminal minds, bones, castle osv 😉

  6. Hvor finner du all inspirasjonen til å øve til prøver og jobbe så bra med skole? Jeg sliter personlig veldig fordi jeg blir så sliten og lei og får veldig ofte jernteppe på prøver. Har du noen gode tips?

  7. Hei Kristine ❤️ Først ville jeg bare si at jeg elsker bloggen din❤️❤️
   Jeg har to spørsmål til neste ukens spørsmål:
   1. Tror du nevnte for en stund siden at du etter hvert skulle jobbe med en ny YouTube kanal og skulle begynne å lage flere Video blogger. Når er det denne kanalen kommer?
   2. Jeg har vært fast leser av bloggen din en stund nå. Husker at du før pleide å dele tekster du skrev i norsken eller i Bergens tidene. Kan du begynne med å gjøre det igjen? ❤️ Du er sååå flink til å skrive, og jeg får så mye inspirasjon av det❤️❤️

  8. Hvorfor slettet du innlegget om sminking av kragebeina? Fikk du mye drittkommentarer for det? Ser for meg at det er noe en kun får lov til å skrive dersom man er chubby+..

  9. 1. Hvor ofte, og hvordan trener du i løpet av en uke?
   2. Hva spiser du i løpet av en dag? Var det i løpet av en periode du spiste mindre, for å gå ned i vekt? Eller har du alltid hatt den kroppsfasongen du har i deg?
   Elsker bloggen din forresten!

  10. Ååå Kristine du er like nydelig som de modellene (?) du nevnte. Har lest bloggen din fast helt siden Aurora linket deg og er imponert over hvor langt du er kommet, både med selve bloggen, instagram og ikke minst personlig! Tror du kan nå langt om du har lyst, og det har du sikkert! 😀
   Ps: Har du noen tips til poseringer på bilder? Har startet å blogge selv, men det faller seg liksom ikke naturlig å posere. Haha! Hadde vært fint med liittt drahjelp fra en som er “erfaren” 😉

  11. Er andreåret med IT vanskelig? Har IT 1 nå og synes det er kjempegøy, har litt lyst til å gå videre med det men har hørt så mange som sier at det er veldig vanskelig…

  12. Kan du legge ut før og etter bilder av hvordan det ble etter du gikk på Isotretoin tablettene? Sliter selv veldig mye med slikt, og har lyst til å prøve noe i mot det 🙂

  13. Hva er ditt syn på narkotika? Kjenner du mange som f.eks røyker hasj osv? Det er jo egentlig ganske vanlig nå til dags

  14. Hei! Jeg er 14 år og har fått tilbud om å signere kontrakt med mymode modell byrået. Og jeg har snakket med dem og de sa at jeg må lære meg engelsk som min morsmål. Og jeg sliter veldig med å snakke engelsk. Så jeg lurer på om du har noen gode tips hvordan jeg kan bli bedere på å snakke engelsk å verb! Takk på forhånd:)

  15. Hvordan tar du bildene dine selv? Er det vanskelig å sette stativet i riktig høyde for å få med det du vil? Bruker du lang tid på det?

  16. Du er utrolig pen og jeg er fast leser på bloggen din <3 jeg leser den når som helst, om jeg er på skolen, hjem, på trening osv <3 jeg virkelig elsker den over alt på jord <3 jeg er 12 år hehe <3 er du uvenn med ingvild?

  17. Jeg lurer på om du fikk allergitabletter for å slippe breakouts under kuren eller var det pga en allergi du har? Er dette noe jeg kan be hudlegen min om å skrive ut til meg? Jeg er veeeldig redd for å få super-breakout av kuren som er verre enn det jeg har nå. så tablettene mine har bare blitt stående hos meg i over en uke uten at jeg har startet på dem. Dosen min ligger på 1 tablett om morgenen og 2 tabletter om kvelden(veier 57-58kg) så legen sa det var maksimum for hva jeg kunne få.

  18. Har sykt litt å bli modell, er det mulig og ta kontakt med de selv? siden jeg kommer aldri til å bli oppdaget, tenker da sånn som du er signert med modell-mamma om det er mulig og kontakte de selv.

  19. Men hvorfor skal du egentlig ha spesiell studiekompetanse når du egentlig ikke kan gjøre noe med den dersom man stortsett alltid trenger fysikk, kjemi ol. fag for å få utbytte av den spesielle studiekompetansen? Som medisinstudiet, odontologi, farmasi, ingeniør – der er jo de fagene et krav og man må ha hatt kjemi 1 og 2 + fysikk 1 for å søke. Jeg bare lurer for å høre hva du tenker!

  20. Jeg går også på isotretinoin og er ikke tørr på leppene pgr leppomaden jeg bruker. Reve de Miel, Baume Levres fra merket NUXE. Fåes kjøpt på apoteker. Hadde ikke klart meg uten, så anbefales veldig!!

  21. Passer du noe spesielt på kostholdet ditt, eller er det bare gode gener jeg ser?
   Jeg vet at mange ville slengt anklager mot deg og nektet å tro at du kunne være slik naturlig, men jeg spør deg i stedet for å anta noe…
   Og hvis du nå passer på kostholdet ditt, er det noe spesielt du spiser mye/lite av? Noe du unngår helt?
   Er jo mange dietter der ute, men hva enn du gjør ser jo ut til å fungere, derfor jeg spør. Håper ikke jeg høres frekk ut! Er vel bare misunnelig, haha.
   Ikke hør på haters! Så lenge du er sunn har du ingen grunn til å la deg knekke 🙂
   Lykke til videre.

  22. Fin blogg! Men S – matte er samfunnsfaglig matte, som betyr at du ikke ikke går realfag. Matematikk S1 går ikke under realfag, og er heller ikke realfagsrelevant i det hele tatt. Dessuten kan du ikke fortsette på S1 tredje året med mindre du har delt S1 slik at du på en eller annen måte har S1 over to år.. S1 og S2 utgjør til sammen like mange POENG som R1, og man kan ofte erstatte R1 med S1+S2 hvis kravet er førstnevnte. De fleste studieretninger etter videregående skole krever som regel kjemi og fysikk i tillegg, så fagkombinasjonen din vil ikke få deg langt.
   For å oppsummere har du IKKE realfag, du har samfunnsfag .
   Håper dette hjelper andre som eventuelt lurte på nettopp dette med realfag og spesielt matematikk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg