ukens spørsmål #84

Why did you stop writing your posts in English?
I started translating my posts in the summer break since I had more spare time then, but when school started I figured out I didn’t have time for that anymore, unfortunately. I have so much to do all the time, aah! I barely have time to blog and go to school at once, so translating every post into English is something that’s not on the top of my priority list at the moment. BUT I will start translating as soon as I have more time! I have thousands of foreign readers and I feel so sorry for you guys who don’t understand a single thing of what I’m writing. Just be patient, the translation is back as soon as possible!

Hva bruker du under bodyen?
Nada! Jeg har virkelig fått sansen for å gå uten bh i det siste. Synlige bh-stropper gir meg helt avsmak, haha. Uffa! Dere får tak i bodyen her forresten. (adlink)

Har du merket noen av de positive bivirkningene av Isotretinoin, som mindre fett hår, holdbar brunfarge og så videre?
Jeg dusjer hver dag (uten unntak, nesten), så jeg rekker egentlig aldri å merke om håret mitt er fett. Når det gjelder brunfarge så tror ikke jeg det er en bivirkning? Det jeg vet er at man er mer følsom for sollys, så man skal beskytte seg så mye som overhodet mulig mot solen i løpet av kuren. Jeg brukte solfaktor 50 i ansiktet (altså sunblock) i hele sommer.

Kjenner du mange i familien din?
Mener du lenger ute i slekten min? Isåfall er ikke det så mange jeg vet om, desverre. Kanskje noen få tremenninger, men that’s it.

Hvilket år gikk fortest på videregående, synes du?
Nå er jeg jo ikke helt ferdig enda, har fortsatt i overkant av 1/6 igjen – men jeg synes 1. klasse gikk utrolig fort. 3. klasse? ENDA fortere. Herregud, det er faktisk ingenting annet enn syyyykt!! Det er litt digg og da, for personlig synes jeg 2. klasse var et skikkelig seigt år hvor det ikke var noe spesielt å se frem til. Jeg tipper det er derfor sisteåret går så fort som det gjør, for man har så mange baller i luften hele tiden. Særemne, mange (og viktige) prøver og ikke minst russetid.

Vi hadde om blogging i timen vår for ikke så lenge siden, og læreren brukte deg som eksempel, haha. Hva synes du om det? At han bladde gjennom bloggen din på storskjerm foran hele klassen?
Haha, så gøy! Jeg har selv hatt bloggen min på storskjerm fremfor klassen faktisk, da vi hadde om blogging i førsteklasse og jeg tok over litt av undervisningen, hehe. Det er gøy å høre at bloggen min når ut til folk – selv i en undervisningstime! Men det skremmer meg jo litt og, for da blir jeg litt sånn “oi, hvilke innlegg scrollet de forbi?”. Haha. Jeg står selvfølgelig for alt jeg skriver og poster, men dere skjønner. Jeg glemmer av og til hvem jeg skriver til ettersom jeg kun har en tall-statistikk å gå etter, så når lærere, naboer og venner av mamma og pappa for eksempel kommer bort og forteller at de har vært innom bloggen så blir jeg gjerne litt sånn… paff. Men det er jo bare utrolig, utrolig gøy!

Hva drikker du helst av alkohol?
Det går som regel i tik tak eller absolut vodka. Jeg har erfart at det å drikke rent er det som funker best for meg. Altså, jeg blander det ut altså! Men selve alkoholen må være ren. Tik tak med smak for eksempel? U-G-H! Nei. Jeg er ikke storfan av vin, med et unntak, og det er Prosecco. Det er digg!

Hva er ditt favoritt-undertøy? Og liker du best string, hipster eller boxer?
Denne bh’en fra Victoria’s Secret er uten tvil favoritten min. Er så glad for at jeg kjøpte den i beige også, iiiik! Når det kommer til underdel bruker jeg alltid string, det er det eneste som er behagelig synes jeg.

Hvorfor slettet du innlegget om sminking av kragebeina? Fikk du mye drittkommentarer?
Jeg synes jeg formulerte innlegget på en slik måte at det ikke var noe galt, men ja, jeg fikk mye negative tilbakemeldinger, og siden innlegget i sin helhet kan sende ut feil signaler slettet jeg det. Jeg beklager til de som synes innlegget var teit.

Har du noen tips til poseringer på bilder? Hadde vært fint med drahjelp fra en som er litt “erfaren”.
Øv, øv, øv! Ta masse bilder av deg selv – det er mitt aller beste tips, faktisk. Jeg er for det meste selvlært, utenom et par tips jeg har fått på diverse shoots. Tro meg; jeg var helt elendig på bildefronten før jeg startet å blogge! Haha. Det viktigste er å rette opp ryggen, gjerne skyve brystkassen liiitt frem og løfte haken opp. Da har du et bra utgangspunkt.

Lengter du etter kjæreste?
Jeg lengter aldri etter det sånn egentlig, med mindre jeg får øynene opp for en gutt (og den gutten er som oftest helt usannsynlig), da blir jeg såååå kjærestesyk.

Hvor kjøper du buksene dine? Er selv lang i beina og finner aldri bukser som både er inntilsittende og lange nok.
Dette spørsmålet dukker ofte opp, så jeg tar det her, selv om jeg er ganske sikker på at jeg har svart på det en del ganger før, hehe. Jeg anbefaler deg å prøvene buksene på Bik Bok, faktisk! Der kjøper jeg 90% av buksene mine. De selger modeller som er lange og tynne i beina, slik som for eksempel den dere ser bilde av her. Det er ikke alltid de er like stramme nede, men da fester jeg enkelt og greit en strikk rundt og lager en ørliten brett for å skjule strikken. Enkelt som bare det!! 🙂 Mange anbefaler Dr. Denim, men faen heller, jeg liker virkelig ikke de buksene, jeg. Haha, ER jeg den eneste?! Jeg synes stoffet er litt vel stretchy, personlig liker jeg at stoffet er litt jeans-aktig.

Jeg svarer som regel i kommentarfeltet, men jeg liker å samle de mest stilte spørsmålene i ukens spørsmål slik at alle får det med seg. Har jo tross alt holdt på med denne “spalten” i årevis, kjenner meg ikke helt klar for å legge den på hyllen enda. Tenk at jeg har laget 84 slike innlegg! Haha, det er faktisk helt vanvittig mye.

Spørsmål? Skrik ut ♥

29 kommentarer
  1. hvorfor snakker du aldri om besteforeldrene dine? kan virke som et rart spørsmål, men har bare lagt til merke at du aldri skrive om de, haha! har du alle besteforeldrene dine, og er du ofte med de? DIGGER bloggen din, du er forbildet mitt<3

  2. Okei…. bra svar sånn generelt, men å sei at det er greit å teste narkotika berre for å “ha gjort det”??? Er du seriøs?? Du seier jo praktisk talt til 13-14 år gamle jenter at det berre er å gå å prøve hasj så lenge dei ikkje har planer om å bli avhengig??? Og “berre for å ha gjort det”? Kva søren er det godt for? Trur du seriøst at folk planlegger å bli avhengig av narkotika? Nei, ein prøver først ein gong (berre for å ha prøvd), og så ein gong til (fordi det ikkje var så farlig likevel), og til slutt har ein mista jobb, hus og familie og tigger etter penger til stoff. Tenk over at du er er forbilde, og pass på kva du seier! Vær grei å endre/slette svaret ditt før du får en ungdomskuleelev til å gå å prøve hasj fordi du har sakt at “det går fint så lenge ein gjer det berre for å ha gjort det”. Og gjerne også tenk litt meir over korleis du framstiller alkohol, for du har mange (!!) mindreårige lesarar som drømmer om å bli som deg.
   Til sist! Håper du ikkje blir såra og lei deg av denne kommentaren, men eg klarar ikkje å vere den som sitt å ser på at du faktisk (skjult) oppfordrar til å teste ut hasj, utan å gjere noko.
   Stå på å med å fremme det positive! Du treng ikkje svare på spørsmål om narkotika, alkohol og sånnt, for det gjer uansett ingenting godt. Forsett med å fokusere på det positive, for det er du generelt flink til 🙂

  3. Anonym: Besteforeldrene mine på pappa sin side døde for mange år siden, og besteforeldrene mine på mamma sin side bor i Sverige og i Telemark. Jeg ser dem veldig sjeldent, desverre :/

  4. Vet ikke om du har hatt det sånn, men mange, inkludert meg er begynt på vidergående i år, og jeg har nesten en depresjon av det. Jeg føler 3 år er så lenge, og vil egentlig bare slutte på skolen, men jeg kan jo ikke det, fordi jeg må jo gå på skolen og jeg har det sånn at jeg må få toppkarakterer. Men vet du hva som kan hjelpe for å komme seg over det å være såpass lei av skole?

  5. Har du hatt sånn ordntlig kjæreste?
   Hva er den dårligste karakteren du har fått?
   Kjøper du flest klær fra nelly på nett?

  6. Jeg har fulgt bloggen din omtrent ett år nå og jeg må bare si at du virker som en helt fantastisk person! Du fremstår alltid så utrolig glad og positiv! Synes det er så flott hvordan du uansett hva alltid fremstår blid for leserne dine! Når man leser bloggen din ser man hvor mye du setter pris på de viktige ting i livet, familie og venner. Du er en rollemodell i mine øyne og det er inspirerende å se hvordan du gjør så stor fremdrift i modellkarrieren din! Du skal aldri tenke at du ikke er bra nok Kristine, fordi du er fantastisk og det er det flere tusenvis av lesere som er enig i!

  7. skrev du nettopp at det er greit å teste hasj? Til en målgruppe hovedsaklig bestående av unge jenter?

  8. Vær så snill, ikke skriv at å teste hasj er noe som er greit å bare gjøre. Alle har jo begynt der, med å bare teste en gang. Tenk over hvem du skriver til og hvilken enorm påvirkningskraft du har.

  9. Jeg gleder meg til å følge utviklingen din etter at du er ferdig på skolen. Bloggen, modellkarrieren og alt det der. Masse lykke til! 🙂

  10. Hei! Hvor mye tid bruker du på skolearbeid hver dag? Hvordan går det med Ingeborg og det på skolen hennes? Hva liker du å gjøre på fritiden, utenom blogging? Favoritt matrett? Favoritt artist?

  11. Hei!
   Jeg har et spørsmål til deg som blogger. Med tanke på usikkerheten rundt garantien for verdig og moralsk behandling av dyr under pelsdyroppdrett, stiller du deg for eller imot pelsbruk? Jeg vet du allerede eier klesplagg med ekte pels (Goose, blt, eller?), men vil du framover avstå fra å kjøpe klesplagg med ekte pels eller velger du å se bort ifra problemene rundt dyrebehandlingen?
   Mvh Ellen 🙂

  12. “Å for eksempel teste hasj en gang i løpet av livet bare for å “ha gjort det” er greit”
   Dette bør du seriøst fjerne.

  13. Dro du på skolen etter å ha trukket visdomstanna? Hvor lenge var du borte fra skolen om du ikke dro?

  14. Du burde lære deg å drikke vin! Vet selv at det ikke er noe godt i starten, men det er en drikke som passer bedre å drikke når du skal i selskap osv. Når du flytter til Oslo kommer du sikkert til å bli servert det ganske ofte og hvis du har lært deg å like det, er det ganske digg 🙂

  15. til neste spørsmålsrunde, lurer jeg på om rumpa di er muskler eller gener, haha. Har du selv trent den opp til den formen den har, eller bare er den slik naturlig?

  16. Hei jeg vil bare gi deg litt kritikk. Du har en fin blogg og “hvem er vel jeg som kommer her og kritiserer den”. Vel, jeg er en leser som bekymrer deg litt. Ønsker bare at du tenker over noen spesielle ting.
   Tenker på kommentaren din til alkohol. Reagerer litt på oppfordringen din til å drikke rent.
   “Det går som regel i tik tak eller absolut vodka. Jeg har erfart at det å drikke rent er det som funker best for meg. Altså, jeg blander det ut altså! Men selve alkoholen må være ren.” Du er klar over at det er det sterkeste også? Det er helt i orden at det er det du liker best, men passer det seg på bloggen din? Har du tenkt på målgruppen din?
   Så lurer jeg på det samme når det gjelder klesvalg. Det er ikke mange som har din tynne kroppsbygning, du er fin, men er det nødvendig å vise frem ribbein, kragebein osv. så ofte som du gjør? Jeg vet av erfaring at det påvirker leserne dine.
   Håper du tenker over hva du faktisk formidler.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg