et genialt tips mot kviser

Det er ingen tvil om at kviser er dritirriterende. Dere husker den gigantiske kvisa midt på kinnet som jeg maste om i går? Jeg våknet i dag og den var ENDA større. Så jeg brukte halve morgenen på å skvise den så flat som overhode mulig, og det endte i grunn bare med at kvisa ble om til et sår.

…. bare sånn i tilfelle dere lurte, da. Så i dag satt jeg i timen og tenkte “søren, what to do?” – og da sendte jeg snap til min kjære hudpleie-gründer, Vemund, som anbefalte meg å kjøpe Tweezerman Pimpeextractor. Så da bar det avgårde til Vita Exclusive med en gang friminuttet ringte!

Hvordan i all verden skal denne fjerne kviser da? Jo, i stedet for å ødelegge huden med negler og Q-tips for skvise kvisene bruker man heller den her. Slik unngår man unødvendige arr, sår og irritasjoner i huden – dere vet jo hvordan man ser ut etter å ha prøvd å ta kvisa med neglene… Når jeg gikk til hudlege for solskaden så brukte hun et slikt verktøy for å få ut talgen i huden faktisk, så denne anbefaler jeg absolutt.

Den mest skånsomme måten å fjerne en kvise på er å stikke en nål i på kvisen og presse ut innholdet med denne. Visste du at når du ikke stikker hull på kvisen er sjansen mye større for arr? Med en nål vil du kun få et ørlite hull i huden, mens når du står og presser uten noe hull vil huden “sprekke” opp og merket, eventuelt arret, blir mye større. Med dette verktøyet får du også ut mye mer av talgen, for som dere sikkert vet så ligger talgen i en slags “pose” dypt ned i huden, så dersom man bare står og presser på overflaten vil mye av innholdet fortsatt ligge igjen nederst.

Som dere ser har den to ulike størrelser, så den kan brukes til både kviser og hudormer.

Nå kan kvisene bare prøve seg! Jeg er forberedt 😉

13 kommentarer
  1. Hei! Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg måtte bare fortelle deg at Ullebø-pizza smaker fantastisk. Det er jeg som måtte lage middag i dag og valget falt på Ullebø-pizza. Hele familien spiste det opp så fort. Til og med lille søs. (som er veldig kresen når det kommer til mat) elsket den og vil at jeg skal lage mer i morgen. Jeg må si at det frister litt 🙂 Hvis du har flere oppskrifter, så er det bare å komme med dem 🙂

  2. Hvordan i all verden fungerer den der, da? Hvordan skal man greie å klemme kvisene med det der?? Og enda verre, dra ut hudormer??

  3. Uansett hva du bruker til å presse kvisen med, skal den uansett ikke presses i en tidlig fase.
   Arr har ikke bare med hva du bruker å gjøre men faktisk når i fasen du gjør det.
   Du må være forsiktig med å uttale deg om noe du faktisk ikke vet.
   Alle dere som leser denne bloggen, vær forsiktig med hva dere faktisk prøver dere på etter anbefaling fra en blogger, mener selvfølgelig denne type ting som hun ikke har peiling på.

  4. Har en slik selv bare att min har nålen på andre siden og den du skviser ut talgen med på andre, funker kjempebra! Får bare en bitteliten skorpe i forhold til når du gjør det med neglene. Veldig bra tips med andre ord, er så glad for at du skriver om sånne ting som dette, du hjelper virkelig andre som har hud problemer og du får det til og føles helt normalt istedet for og skulle gå rundt å være flau over det:-) Ha en fin uke videre!

  5. Kanskje ikke riktig innlegg å kommentere på, men tenkte å bare gjøre det likevel. Du spurte etter russesanger på snapchat, og nå er akkurat bussen min sin sang kommet ut.
   Den heter:
   Pure Seduction – Falkenberg X Jaquesson ft. STRAY
   Håper du liker den.

  6. Lyst til å ta en tur innom bloggen min? jeg blogger om de to jentene som ble kidnappet av to maskerte menn 10 juni i 2014. De bodde hos meg og jeg skal nå i rettsak, så bloggen handler om dette nå. Men ellers bor jeg i fosterhjem, og lever ett liv med en narkoman mor og på landslaget i western riding så mye av fritiden går til trening.
   http://miriamsandvikk.blogg.no

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg