let’s talk skin

annonse

La oss snakke om noe av det viktigste når det kommer til utseendet: hud. Jeg har brukt mer enn nødvendig tid på å bekymre meg for huden min opp gjennom årene føler jeg, men slik går det når man har ansiktet proppet fullt av urenheter og man helst ikke vil at folk skal se deg i trynet. Jeg var så ukomfortabel med meg selv. Det var ikke kviser, det var bare titalsvis av små prikker i hele huden som man bare kunne glemme å prøve å skjule med sminke. Etter et legebesøk for cirka et halvt år siden viste det seg at det var en stor solskade jeg hadde pådratt meg – og jeg fikk endelig det som skulle til for å “kurere” det. Nå er jeg nesten helt fin igjen, noe som føles som en BLESSING (seriøst). En god hudrutine har alltid vært viktig for meg – men kanskje enda viktigere nå. Jeg vil nødig tilbake dit jeg var!

Adore er en nettbutikk som selger ekslusive produkter for hår, hud og ansikt – og i samarbeid med dem skal jeg vise dere min nåværende hudpleierutine. Huden min er ganske sensitiv så jeg er alltid redd for å teste ut nye produkter til huden min, men Clinique er et merke jeg har stolt på i mange år så jeg følte meg mye tryggere når jeg påførte disse på huden for første gang. Jeg er helt avhengig av både rens + fuktighetskrem hver dag, i tillegg til en skrubb et par ganger i uka, så her kommer de produktene som står på badet mitt.


Rens her, skrubb her, fuktighetskrem her

Disse produktene anbefaler jeg altså på det varmeste! Tidligere har jeg bare brukt en hudrens fra matbutikken til 60 kr, så det sier seg selv at huden min skriker av lykke nå. Jeg føler meg SÅ ren og pen når jeg legger meg om kvelden! What a feeling. Om dere har noen spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet forresten, jeg skal svare så godt jeg kan med den kunnskapen jeg har. Vil absolutt tørre å påstå at jeg har lært en del om hud opp gjennom årene 🙂

Pssst! Rabattkoden krissy20 gir dere 20% på hele Adore sin nettbutikk 🙂

21 kommentarer
  1. Ville det ikke vært bedre å fokusere på helheten, og ikke små detaljerte ting som uren hud eller for liten overleppe? Som toppblogger har du mye makt, og hadde det ikke vært fint å kunne bruke “makten” din til å påvirke unge mennesker til å fokusere på andre ting, i stedet for å få leserne til å bekymre seg/bry seg om deler av seg selv de ikke tenkte at ikke var bra nok, før de hørte andre bekymre seg for det? 🙂 Tror det hadde vært en fin ting, både for deg selv og andre :*

  2. Jeg er 15 år, og har litt urenheter, kviser og svarte prikker her og der. Vil du anbefale denne serien til en på 15? :))

  3. Hei du:) Har tidligere prøvd å nå deg gjennom instagram og facebook. Har blitt utrolig glad for tilbakemelding, og om vi kunne blitt enige om dette? Skriv gjerne til meg; Mathilde Johnsen på facebook, ville satt pris på det 🙂

  4. Hei søte du😍
   Jeg sliter så mye med huden min og har ikke lyst til å vise meg offentlig uten sminke når det er så mye urenheter. Men bor på en ganske liten plass så vi har ingen hud-lege her. Men lurer på om den kuren du går på kan fåes til vanlig lege eller om man må til hudlege. Og hvor mye de koster ?☺️ håper på svar!

  5. Heihei!
   Må bare si at huden din ser helt fantastisk ut nå! Så misunnelig:)
   På innlegget under, ”Den kjipe bivirkningen”, har du redigert huden din på de bildene eller er det naturlig? For gud for en glød! Hele deg gløder for så vidt også, må si jeg er en stor fan av bloggen din! Og er veldig glad på dine vegne at iso-pillene har hjulpet deg så mye, har snart gått på de i 3 mnd og må si det har hjulpet meg en del også. Veldig glad jeg startet på de, da det rett og slett gikk ut over livskvaliteten min. Jeg slet med at folk så på meg når jeg snakket med dem, litt sånn som du sier, til og med familien min. Men det er hvertfall noe bedre nå:)
   Klem.

  6. det ser så jævlig dumt ut når du skal reklamere for hudprodukter og så viser du ikke frem hvordan huden din egentlig ser ut engang? det blir liksom så uprofesjonelt og lite troverdig når du airbrusher huden din så mye. sier ikke dette for å være jævlig, men alle ser at du redigerer noe sykt

  7. I know this is unrelated to this post, but I just made Ullebø pizza for my friends and I for the first time. And we LOVED it!! This pizza was so amazing! Thank you for sharing the recipe!

  8. ISTOTERIN ANBEFALING: Hei Kristine! Så blogg innlegget som du nettopp la ut, ville bare si at jeg har gått på de samme medisinene som deg så jeg vet akkuratt hvordan det er med sprukkne lipper osv.. Men istedet for å bruke carmex og annet så skal jeg anbefale deg produktet som forandret alt det for meg! De tørre leppene var vekke etter 2 timer, og dette hadde jeg slitet med i 1 måned:) Her er den: http://www.eucerin.no/produkter/aquaphor/soothing-skin-balm
   Kjøpes på apotek og er utrolig god!!

  9. Julie: Hei Julie! Ja, du kan gå til vanlig lege 🙂 Jeg betaler ca. 500 kr hver gang jeg henter nye brett, og da varer det i ganske mange uker. Man får dekket 70% av kostnadene på blå resept da, så man betaler kun 30% selv 🙂 Jeg synes absolutt det er verdt det.

  10. Mia: Absolutt! En god hudpleie-rutine er gull verdt, og om du har litt urenheter her og der kan det faktisk skyldes dårlige produkter 🙂 Anbefaler for eksempel ikke å fjerne sminken med våtservietter – vet at det er mange som gjør det. Serviettene fjerner ikke sminken skikkelig, i motsetning til en skikkelig hudrens som du bruker sammen med vann. Denne fra Clinique er dødsgod, og den fjerner sminken som ligger i porene også 🙂

  11. Hei Kristine!
   På det innlegget ditt i går skrev du om bivirkningen din på Isotretinoin var tørre lepper. Jeg sliter veldig med tørre lepper om vinteren. Og EOS har hjulpet leppene mine til å bli myke og glatte. Visst du påfører en god mengde på leppene vil du kjenne de blir myke med en gang og dagen etter er alle sprekker og tørr hud borte(på leppene selvfølgelig) <3 Vil anbefale den gule, den synes jeg er best 😀

  12. Så bra du endelig har fått orden på huden igjen! Jeg føler med deg, for på ungdomsskolen/tidlig videregående hadde jeg samme følelse. Slet med uren hud, nupper og kviser. Prøvde en haug av dyre serier av produkter. En av dem gjorde at ansiktet mitt ble totalt betent og full av røde kviser (dette var produkter som selgeren hadde tro på at skulle fikse ALT, de var i tillegg svindyre).
   Hver gang jeg kom til en ny hudpleier fikk jeg beskjed om at “nei du må jo ikke bruke det produktet du ble anbefalt av hun forrige du var hos. Du har jo en helt annen type hud”.
   Fant omsider noe som funket. Fruktsyrebehandling og produkter fra exuviance, som til slutt tok knekken på alt. Pluss at det å bli eldre hjalp på.
   Nå som jeg er 21 er heldigvis alle disse problemene over. Jeg bruker fortsatt produkter fra exuviance (tør rett og slett ikke bytte), hovedsaklig fordi jeg sliter med tørr hud.
   Jeg prøvde serien fra clinique som du også har prøvd her. Jeg har blandingshud (om ikke jeg tar helt feil er det tre forskjellige typer? Eller var det bare en?).
   I min “kvisetid” tok den dessverre ikke opp kampen mot problemene mine, men clinique har rene og gode produkter generelt, så jeg har troen på at det kan være en bra serie for mange.
   Det jeg skulle frem til (haha – tok lang tid å komme til poenget her) – er at dere som har vanskelig hud, bør vite hudtypen deres så ikke dere går løs på feil produkter og gjør det verre! Hos hudpleier/hudlege. Ikke at min historie ovenfor her, viser at hudpleiere har rett på alt hver gang, haha 😉 Men alt løser seg til slutt!
   Jeg trodde jeg hadde bare tørr hud, men ofte har man kombinasjoner av det ene og det andre.
   Du er veldig flink til å blogge, Kristine! Og gratulerer med de flotte jakkekolleksjonene dine samt fremgangen i modellkarrieren. Du kommer til å gjøre det råbra! 🙂

  13. Tips mot oljete hud? Ikke bare et matt pudder for det må man freshe opp etter ca 2 timer. Jeg hater å gå rundt oljete og shiny

  14. Anonym: Jeg er veldig fan av blotting papers! Nå har ikke jeg så fett hud lenger på grunn av Isotretinoin, men før hadde jeg alltid med meg blotting papers i veska 🙂

  15. Hei, jeg hadde også srtore vansker med huden, soling, slapp hud og første rynker. Hva i h***, jeg er bare 31 år gammel (?!) Jeg begynte å bruke Lefery, en krem som fikk det til. Glatt hud, fantastisk fukting og den fremdeles jobber på rynker,. Da fikk jeg min blessing. Bare deler infoen hvis noen ville prøve.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg