college jacket

Denne jakka er jo bare helt rå! Den er fra et av mine favorittmerker for tiden, Adidas. (Fra Junkyard) Jeg liker den litt sportslige chic-stilen, om man kan beskrive det sånn..?

Hei til dere, forresten! Onsdag, den værste dagen i uka å våkne på. Å vite at jeg må dra meg opp fra senga for å pangstarte dagen med to timer gym… Nei fysj, den følelsen er så håpløs. Men følelsen etter de to timene med gym?! Den er fantastisk! Som dere kanskje har merket har jeg ikke pratet så mye om trening i det siste, rett og slett fordi at det har blitt lagt fullstendig på hylla nå som jeg ikke kan løpe ute lenger. Og jeg har ikke litt dårlig samvittighet engang… Det er det som er så ille, haha. Så de to usle gymtimene i uka jeg får mulighet til å bevege kroppen setter jeg stor pris på! Det er jo så ufattelig deilig å trene. Jeg har planer om å gjenoppta styrketrening på Spenst igjen nå i vinter, men det får vente litt til. Kroppen har ikke vondt av å slappe litt av vel, hehe. Jeg er veldig lett-trent på kondisjonsfronten i alle fall, det er jeg utrolig heldig med. Det skal MYE til for at jeg kommer ut av form, faktisk! Jeg kjente ikke noen stor forskjell etter å ha hatt kyssesyken og treningsopphold i månedsvis i fjor, liksom.

Da var det nesten helg. Åååh, nå er det bare en dag til med skole, og så braker det løs med halloween og langhelg :-))) Jeg skal til byen etterpå for å finne effekter til kostymet mitt, og jeg håper alt går etter planen, haha.

16 kommentarer

Siste innlegg