stakkars justin bieber

Hei og god morgen! Da var mitt OD-bidrag ferdig. Jeg har vasket hele huset i dag, så nå skinner gulvet her, haha 🙂 Digg! Synes Operasjon Dagsverk er et utrolig flott tiltak. Jeg vet det er mange som ønsker å hjelpe til her i verden, men problemet er ofte at man ikke helt vet hvordan… Derfor synes jeg at en slik dag, organisert av skolen, er dødsbra. Det gjør det utrolig enkelt for oss å hjelpe! Det er deilig å vite at jeg er en av alle de ungdommene som har hjulpet til for at de i Chile, Argentina og Peru skal få oppfylt de reproduktive og seksuelle rettighetene sine. Det er bra jobba, folkens!

Ellers… Justin Bieber?! Det er så og si umulig å ikke få med seg hva som skjedde i går, med mindre man isolerer seg totalt fra Instagram, Facebook og nettavisene. Vet dere hva? Jeg synes folk burde prøve å sette seg inn i han sin situasjon. Tenk det enorme presset han har på seg hele tiden. Altså, han har mer tålmodighet enn hva jeg hadde hatt på den scenen. Måten han reagerte på var kanskje ikke helt slik den burde vært, men gjør vi ikke alle feil en gang i blant? Har vi ikke alle en dårlig dag, hvor vi lar humøret gå utover andre, selv om det kanskje ikke var meningen? Ikke fortell meg at du aldri har snappet på noen i familien din, uten grunn, etter en lang og kjip skoledag. Det irriterer meg at kjendiser blir sett på som mennesker som aldri gjør feil. Greia er, ALLE gjør feil. Tenk om hele verden skulle sett deg hver eneste gang du gjorde en ting som kanskje ikke er 100% riktig?

Jeg ser også at folk sammenligner dette med artister som har brekt beinet på scenen, men som fortsatt fortsetter showet. Det er STOR forskjell på å være fysisk sliten og ha vondt, enn å være langvarig sliten og kjenne at det eneste som mangler er en liten dråpe før glasset renner over. Han var jo faktisk syk og i dårlig form i går – likevel møtte han opp. Han orket vel ikke mer – han var sikkert dritsliten kan jeg tenke meg. Vi har alle vært der. Jeg har enkelte ganger vært så lei at jeg bare har sluppet alt av ansvar fra hendene mine, og det har garantert dere også.

Kjenner jeg blir helt sliten av alt maset angående gårsdagen. Folk må roe seg. Og ikke minst; respektere han.

78 kommentarer
  1. Forsåvidt enig i det du sier, men nå har han også brutt avtalen med TV2, så en eller annen konsekvens blir det vel. Alt i alt kjipt for han, men også UTROLIG synd på den jentene det gjaldt som nå blir hetset med bilder og fæle ord! Han har jo lagt seg flat på instagram i ettertid og godt er det 🙂

  2. Sant som du sier. Det er nok flere faktorer som har spillt inn på denne hendelsen, vi er alle mennesker! Selv om det var en litt teit måte å reagere på, så har han lov å reagere. Kunne kanskje gjort det på en annen måte, men vi vet alle at om det renner over så er det lite igjen til selvstyringen!

  3. Synes det er teit å forsvare han, ettersom dette er jobben hans. Han ødela trossalt masse arbeid og forberedelser gjort av senkveld-crewet og fansen hans. Han kunne omså ha tatt seg en liten pause, og deretter fortsette showet. Han har også blandt annet likt et bilde av noen som hadde skrevet at de hadde slått til hun jenta hvis de hadde vært han. Ikke bare er han diva, men han oppfordrer til mobbing av stakkarsene på første rad som ikke mente vondt.

  4. Der er jo noe rett i det du sier, men det er faktisk jobben hans. Jeg kommer ikke på jobb å oppfører meg slik og løper ut fordi jeg har en kjip periode. Er jeg så dårlig at jeg ikke orker å håndtere alt jeg må gjøre på jobb blir jeg heller hjemme. Tror ikke det er bare denne gangen har har gjort noe slik og at det er derfor folk er sur. Det har nok litt med attituden hannes å gjøre:-)

  5. Jeg er enig i det du sier at den må være ekstremt slitsomt at alle ser alt du gjør. Men når han stormer av scenen på den måten og under de omstendighetene så er det ingeting å forsvare. Dette var ikke en konsert du kunne kjøpe billett til, du måtte legge ned tid for å få tak i de, og tid er ikke noe man kan få tilbake. Han har også valgt en yrkesgruppe som kalles underholdningsbransjen, og da er det dårligt å la deg snappe under begynnelsen av en konsert.
   Men er også veldig enig i det du sier, at å sammenlikne med artister som har brukket bein på scenen o.l blir helt teit.

  6. Justin Bieber lever av å opptre, det er jobben hans og det er fansen som har hjulpet han opp og frem. Jeg jobber i butikk og har dårlige dager jeg også som alle andre, men blir jeg unødvendig skjelt ut, har en frekk kunde eller kommer over en annen ubehagelig situasjon må jeg likevel opptre profesjonelt. Man skal prestere på jobb og uansett hvilken jobbsituasjon man står ovenfor må man nok svelge en god del kameler. Jeg er sikker på at du også har hatt mange lesere som har gjort deg skikkelig irritert, men du opptrer profesjonelt og preller det av deg. Det er tross alt leserne dine som har vært med å skape karrieren din. Å bli provosert er helt ok, men han kunne ventet til han kom på bakrommet hvertfall, ekstremt uprofesjonell oppførsel.

  7. Her syntes jeg du som når ut til så mange bør tenkte deg om. Såklart er det synd på noen som er så psykisk sliten at de “klikker” for en så liten bagatell. En så stor stjerne som JB er konstant i medias søkelys og det tærer selvfølgelig på. Men å støtte slik barnslig oppførsel ved å trekke frem at han bare er et menneske, syntes jeg blir for dumt.
   Ja han er bare et menneske som alle oss andre, hva gjør vi mennesker når vi ikke er i stand til å utføre jobben vår? Eller hvis det er fare for et sammenbrudd? Vi sykemelder oss. Vi går ikke på jobb.
   De jentene som var knust utenfor konserten i går, ville mye heller at konserten ble utsatt et par dager så de faktisk fikk oppleve sitt itdol mer ti minutter. Han har valgt denne jobben selv, og vet hva som følger med. Jeg jobber i en klesbutikk (ikke det at butikk og popstjerne kan sammenlignes), men si det kommer en irriterende og plagsom kunde. Jeg kan ikke bare gå? Jeg kan ikke være frekk? Og hvorfor kan jeg ikke det, fordi det vil få konsekvenser for meg siden. Så hvis han bare er et menneske, hvorfor gjelder ikke samme regler for han da?
   Du har tidligere ytret at du ikke støtter mobbing. Så kanskje du heller skal rette fokuset over på de stakkars jentene som stod foran ved scenen, som nå mottar sterk hets og drapstrusler.
   Alle kan være slitene, men han må tydeligvis lære å kontrollere sinnet og agresjonen sin.

  8. Veldig bra skrevet Kristine, han har ett så stort press på seg og folk burde aksepter det. Litt ufint overfor de andre fansen som var der. Men folk burde sette seg inn i hans situasjon. Visst han bare hadde gjort mye dritt så hadde jo ingen likt han. Men han gjør så mye fint, jeg skulle ønske det kom mer frem. I kveld sendes jo senkveld også, jeg har sett ett klipp av han og han er jo kjempeglad. Jeg skjønner godt at han ikke er på humør hele tiden. Dumt at det gikk utover andre men når han gjør noe galt så går det desverre ut over alle. folk burde støtte denne talentfulle gutten

  9. Jeg er HELT ENIG i hva du sier!!! Og jeg irriterer meg så sinnsykt at de menneskene som deler innlegget hvor Justin sammenlignes med han fyren som brakk et bein og fortsatte konserten. Er ganske STOR forskjell på å ha fysisk vondt og være psykisk utmattet.

  10. han oppfordrer jo faen meg til å mobbe de 12 åringene !! faen ikke greit. Han kunne fått vaktene gledlig til å ta vannet, eller fått de jentene lenger bak i salen, mye han kunne ha gjort sååååå mye bedre.

  11. Ja, det var fra hans ståsted, men en sak har flere sider.. Synes det blir litt feil av deg å skrive et sånn innlegg uten å nevne alle de andre sidene. Du setter én person opp mot alle andre og tar hans side. Hva med alle de håpefulle fansene som har gjort alt for å vinne konkurranser? Noen betalte en drøss med penger og andre reiste over hele landet for å komme seg til oslo. Og hva de stakkarsene som sto på første rad og fikk hele greia midt i fleisen? DU som er blogger burde ikke tatt en så kjapp konklusjon! Du har vel fått en del hatmeldinger opp gjennom du også, men tenk å være de jentene som blir truet og hatet pga detta? Det blir bare feil. Jeg sier ikke at jeg eller du bør ta noen side, jeg tar ikke side med noen men jeg og de fleste andre ser saken fra flere sider, det burde også gjøre før du publiserer innlegget.

  12. Jeg er helt uenig med deg, Kristine. Det forventes at en så stor kjendis som Justin Bieber trer seg profesjonelt når han tross alt er på jobb. Justin Bieber har gjort utallige, alvorlige handlinger som han har fått store konsekvenser. Han har gjort feil, akkurat sånn som deg, akkurat sånn som meg. Ja, vi er alle mennesker, men når man klikker på noen stakkars tenåringsjenter fordi de har lyst til å ta på sitt største idol i verden, må man faktisk våkne litt opp. Justin Bieber kan være sliten og lei, men kanskje det heller er fordi han valgte å stå mange timer på skateboard da han var på kort visitt i Oslo? Han er syk, og sier at han har bronkitt, men burde det ikke da være mer logisk å holde sengen slik at man kan holde en bra konsert for ivrige, slitne beliebers som har gjort alt for å se sitt store idol? Tenåringsjenter opplever nå hets på det groveste og drapstrusler fordi de hadde lyst til på stoff-filla han brukte for å tørke opp litt sølt vann på scenen. Dette er Justin Bieber sin feil. Han på sin instagram konto henger ut småjenter foran mange, mange millioner følgere. Det var Bieber som valgte å gå av scenen i sinne, derfor er hele denne saken Bieber sin feil.
   Ikke mist forstå meg. Jeg respekterer alles meninger, men dette er hvertfall min. Selv har jeg i lang, lang tid vært stor fan av Justin, men dette gjprde meg litt sjokkert.

  13. Som medlem i OD-komiteen på Hafstad og som tydeligvis einaste non-Bieber interesserte personen i kommentarfeltet, vil eg berre sei at det er flott at du bruker lesertallet ditt til å formidle til folk at OD er en amazing greie som det er viktig at folk engasjerer seg for!!
   (Haha, kleint! xD)

  14. ENDELIG noen som sa det. Jeg er så utrolig enig med deg. Det å reise verden rundt å alltid måtte være “på” for kameraer og alt som følger med, MÅ være slitsomt. Justin har den siste uken reist og vært innom flere land enn hva en annen person har vært i hele sitt liv. Altså, det går ann å være et menneske i blant. Det at hele norge henger ut han på sosiale medier og ler av det, er patetisk. Ingen aner hvor mye den gutten må i gjennom!

  15. Så det er greit at han “henger” ut at det var de jentene på 13år på instagram? Slik at de blir mobbet og sagt stygge ting om av belibers. Var det ikke du som var så i mot mobbing?

  16. For det første er det ikke første gangen JB stormer ut av en gig, intervju ol. I spania for kun to dager siden, stormet han i sinne ut av et radioprogram.
   For det andre burde du trekke tilbake det du sier. Det er unge jenter som blir truet fra flere steder i verden. Unge jenter på 10-13 år. Selv jeg som ikke er no spesielt bieberfan, i en alder av tjuefem, hadde kommet til å strekt hånda mi etter han om jeg hadde stått fremmerst.
   Du kan faktisk ikke sammeligne det å “klikke” på et familiemedlem og noen vilt fremmede. To helt forskjellige ting. Tenk hvis de jentene leser bloggen din?
   Han skal oppføre seg profesjonell. Det har han ikke gjort siste årene. Han hengte faktisk ut de stakkars jentene, og ga de skylda. Dette blir for dumt.
   Synd i Justin, ja. Men det er bare fordi han sliter så sinnsykt psykisk, at hjelp. Synd i jentene? HELT KLART. De er i den mest usikre alderen, og dette kan ødelegge for de.
   Nun said.

  17. Så du sier det går helt fint at kassadama på spar skal klikke på deg og fra fra jobben fordi du sølte noe i butikken foreksempel. Det første man lærer når man skal jobbe med mennesker er at privat er privat og har man en dårlig dag på jobb skal ikke det gå ut over andre uansett hva.

  18. De fleste har allerede sagt det jeg kunne sagt om Bieber, så vil heller si at jeg egentlig ikke er noen stor fan av OD i og med at de fleste skolene egentlig ikke tilrettelegger for at elevene ska få til å samle inn penger, ikke alle har muligheten til å ta husvasken en dag og bare få et par hundre kroner fra foreldrene sine.

  19. Jeg synes det blir for dumt av han. Han er godt voksen, og skjønner ikke at det å bokstavelig talt henge ut barn i 12-13-14 års alderen på instagram og foran en hel masse mennesker ikke er greit. Dette er jobben han sin. Han blir betalt gull og grønne skoger for å ha en slik opptreden. Alle kan være slitne og lei, så klart. Men det er selve oppførselen og hvordan han videre handler som blir så meningsløst.

  20. Syns likevel at han burde vite bedre enn å henge ut tenåringsjenter på instagram, han selv er jo et offer for nettmobbing, og det han nettopp gjorde var å gi fansen en mulighet til å hate på disse jentene. Spiller ikke mye rolle om han er psykisk utslitt, som 21 år gammel, og uansett aldrer egentlig, burde han aldri gi noen andre skylden for noe slikt og gjøre dem offer for nettmobbing; jeg er helt sikker på at han visste kosekvensene.
   (ikke noe hat mot deg tho, kjør på som blogger! Bare forteller om andre sider av saken)

  21. Også forsvarer du han?? Herregud, han er og vil forbli en douchebag og den siden av han kom kanskje litt for godt frem igår. Jeg vet om flere som har reist helt fra Nord norge for å få med seg konserten, for en diva han er! Og pga han får 4 unge unskyldige jenter tusenvis at hatkommentarerer og drapstrusler!! Tenk litt på det, det kanskje ikke så lett når beliebers fra hele verdens rotter seg sammer og sier at de vil drepe dem hvis de ser dem på åpen gate. Så det å forsvare han blir helt feil. Det er flere artister som har brukket beinet på scenen, men like vel fortsatt å synge. Jeg skjønner at han kan ha hatt en dårlig dag, men fy faen for en ræva oppførsel, det er tenåringsjenter liksom!! Unskyld språket

  22. Jeg synest synd på de jentene og de andre i salen. Men ro dere ned, Justin Bieber føler ikke alltid for å ha en jævlig bra konsert hele tiden. Liksom HAN ER ETT MENNESKE. Han gjør feil som alle andre her i verden. Det at han fyllekjørte er jo ille og dumt men herregud ha litt sympati for gutten da. Er ikke rart han havner i trøbbel når folk snakker dritt om han hver dag. Alle sammen her, gå inn på YouTube og søk Justin Bieber, da kommer det nok opp paparazzi videoer der mennene på 50-60 år er frekke i kjeften. De er jo 10000 ganger værre en Justin selv. KJEMPE BRA SKREVET KRISTINE DU SKULLE VERT PÅ VG SÅNN SERIØST HELT ENIG I HVA DU MENER ( voksene folk er hvertfall værre en Bieber det er jo helt sikkert)

  23. Når man er en offentlig artist som han hjelper det ikke hvor sliten man er, da burda han ha avlyst konserten før den overhode begynte. Han har kastet bort tiden og pengene til over 1000 mennesker og fått små barn til å gråte og snytt hele Tv 2… Pluss måten han vinklet det slik at de unge jentene fikk all skyld er helt smaktløst! Mistet respekt for han etter dette. Der røyk det image for å si det sånn.

  24. Synes du kan tenke deg om en gang til før du skriver det du skriver såfremt du ikke kan sitte og si akkurat det samme til disse jentene. Tenk deg hvilken følelse de sitter med akkurat nå. Ikke glem at det var han som ga dem flasken med vann, og i en slik setting vil vel hvem som helst gripe fatt i den så fort som mulig. Trykker man for hardt på en sprutflaske vil den gi fra seg vann, eller hva.

  25. Jeg liker bloggen din utrolig godt, men dette med justin har vi nok ikke samme mening. Skjønner han sliter med stress og mye hardt arbeid. Men da burde han utsatt showet sitt en stund til han var i bedre form. Jeg er ikke noe fan av denne fyren og syns ikke noe om det han gjord.

  26. Jeg er ikke enig i det du sier. Det er enkelt å ha sympati for Justin som privatperson, selvfølgelig er det et tøft yrke. Men han er en merkevare, og han har en jobb å gjøre, og det brukes tid og penger på han, og da må han lære seg å takle slike situasjoner på andre måter enn å storme av scenen. Veldig uproffesjonellt! Og dette er ikke første gangen han driter seg ut på denne måten
   Takler han ikke yrke, burde han ta seg en pause

  27. Helt uenig med deg nå, dessverre. Greit nok at han er psykisk sliten, greit nok at han er syk, greit nok at alle disse konsertene betyr like lite for han fordi han er så vandt til å opptre. Men det er faktisk jobben hans, og uansett hvilken jobb man har så har man som plikt å holde seg profesjonell. Vi har alle dårlige dager, og jeg merker flere ganger at jeg vil snappe på jobben når kunder kommer med sitt dårlige humør og bruker det på å være negativ og frekk mot meg, men jeg må fortsatt forholde meg profesjonell til enhver tid. Jeg kan ikke bare klikke, skjelle ut personen og gjemme meg på bakrommet. Jeg må smile, ta det med ro, og fortsette jobben min. Noe annet er altfor barnselig. Det handler om å behandle andre mennesker med respekt og profesjonalitet, og er en del av livet som alt annet. Jeg skjønner at det er vanskelig å forstå for dere som bare har seg selv å tenke på i jobben sin, men for andre som omringes andre mennesker, så blir dere sett på som litt uvitende.
   Hvis vi nå retter fokus mot den stakkars fansen – de jentene kommer til å slite så sterkt psykisk de neste månedene, noe som kan utvikle seg videre til å bli et stort problem. Jeg har lest kommentarer, utskjellinger og dritt som ei av de jentene har fått, og jeg blir faktisk trist. At folk kan gå så langt, og ødelegge noen sin psyke fordi en artist så svart og handlet barnselig. Altså, jeg vet jeg hadde strukket meg etter den filla jeg også, om det var mitt største idol som sto der.
   Jeg synes det er trist at du skal skrive et helt innlegg for å støtte han, når du har så stor påvirkning på unge jenters meninger, og når du heller kan bidra til å forhindre mobbing.

  28. Greit at han er sliten, men han må oppføre seg proffesonelt . Måten han kjeftet på de stakkars jentene. Selvfølgelig vil de ta på idolet sitt, når han står rett foran dem! Han oppførte seg som en jævla diva. Du kommer med 0 bra argumenter, sorry ass

  29. Til dere over, de jentene som blir hetset er ikke 13 år gamle, men 15-17 år. De jentene burde passe litt på hva dem gjør. De er ikke akkurat små barn heller, de er ungdommer som har vett i huet.

  30. Skjønner virkelig ikke hvordan du kan ta ham i forsvar? Det er greit nok at han er et menneske han også, men når konserten i går var en booket avtale mellom selskapet hans og TV2, bør man kunne forvente en mer profesjonell oppførsel enn som så. Hvem som helst kunne tørket vekk det vannet, det var ikke noe han selv var nødt til å gjøre. I tillegg hadde han bedt om at barrikadene rundt scenen skulle fjernes så publikum kom så nær som mulig – utrolig sært å da bli sur for søl på scenen og ivrige fans, når det nettopp er det han har bedt om. Er rart at et par uskyldige og spente jenter blir opphisset når deres største idol kommer bort til dem og snakker til dem på et par centimeters avstand? Overhodet ikke. Han gav heller ikke situasjonen mer enn 10 sekunder før han bestemte seg å forlate landet. Det er ikke jentenes skyld at han oppfører seg som en dritt, og selv om han er “sliten” handler dette om å være profesjonell i yrket sitt – noe han så absolutt ikke er. Hadde du forventet å bli tatt seriøst dersom du hadde “snappet” på den måten til en av samarbeidspartnerne dine? Neppe. Justin har vist gang på gang at han sliter med å takle berømmelsen sin, og det blir helt feil å legge skylden på fansen som har vært trofaste mot ham hele tiden. Kvalmt og stakkarslig.

  31. Når Miley Cyrus twerket på julenissen for noen år tilbake og tok seg en joint under MTV Music Award så reagerte folk kraftig. Det var nesten ingen som skrev eller sa; “hun er et menneske, og kan gjør feil som alle andre”. Alle hetset henne etter opptredenene hun gjorde. Men når selveste Justin Bieber gjør noe lignende under en konsert på en scene, så skal alle støtte han og komme med den derre “han er et menneske som alle andre og kan gjør feil”. Det blir helt feil synes jeg. Samme med Taylor Swift, alle ser på hun som en tøs fordi hun har vært sammen med mange. Men og? Ingen sier “hun kan gjøre gale ting, men det gjør alle” Hun har donert masse penger til folk som trenger det. Og det er fremdeles ingen som sier at hun er et godt menneske.

  32. skjønner jo hva du mener men det er likevel ikke heeelt likt å sammenligne det å snappe på foreldre med det å avlyse en konsert. det påvirker jo mange, spesielt økonomisk. jeg forstår at han er et menneske og hadde en dårlig dag men det var fortsatt veldig uprofesjonellt gjort. kjiipt

  33. Love the photo with the mirror!!
   So about Justin…you are toally right about the fact that we treat celebs like totally perfect people that have to bee calm and nice all the time! They don’t!! And what Justin did there was okay but hey did he never come back afterards!? I do not aupport that decision…people plaid a lot to see him but idk how ill he was or how is medical health was! Oh boy….but btw I love his music and lately it’s getting EVEN BETTER<3

  34. Nei, nå får du skjerpe deg Kristine. Litt skuffet over deg nå, beklager.. Ja, du har rett i det du skriver, men så ensidig? Stakkars småjenter som får skylden istedenfor justin, han er et voksent menneske og må ta ansvar for egne handlinger

  35. Helt totalt uenig i det du skriver. Syns du skal lese det sophie elise skrev på sin blogg, hun traff spot on! Dette er jobben hans, og såkalrt vil små tenåringsjenter strekke seg etter idolet sitt å prøve å ta på han? Det er ingenting å klikke så alvorlig for, og den “unnskyldningen” han la ut på instagram var helt på tryne, han hang rett og slett ut disse 4 jentene og de får nå drapstrusler og hatsmeldinger, for å være fan av Justin? Det blir rett og slett for dumt.

  36. Nå ble jeg litt skuffet over deg, som nevnt over her.” Stakkars justin”. Hva hadde hsn forventet? At ingen fans hadde prøvd å tatt på han? Disse jentene på forreste rad blir truet med livet og ‘moren din må dø’ osv, til noen jenter som til og med bare så på… Jeg har aldri sett liknende oppførsel! Og du, som når ut til så mange, velger å synes synd på justin? Ble rett og slett litt lei meg av å lese dette.

  37. endelig er dt noen som får sagt dt!! æ har så lyst å skreve dt sjøl, JB sa jo i fra til og med før konserten at han va dårlig i form, da syns æ ikke dt va rett av de jentene å fortsette etter han hadd sagt i fra :/

  38. Kan du vise hvordan du sminket deg som vampyr? Så bildene på snapchatt og det så veldig bra ut, så hadde vært fint om du kunne vist hvordan du gjorde det før i morgen kveld!!

  39. Jeg var der i går. Han har mistet all min respekt. Snakk om å være diva. Blir skikkelig lei meg når jeg hører folk som forsvarer han. Jeg reiste helt fra trondheim for å se han.
   Det er ikke en menneskerett å være popartist. Han burde respektere fansen sin. Det var ikke en dårlig dag, det var JÆVLIG dårlig oppførsel.
   Ikke si du føler med han fordi med å si det tråkker du på hva alle vi andre opplevde den dagen. Du var ikke der og brude ikke uttale deg. 950 mennesker hadde høye forventnininger og ja det var ikke bare bieber som hadde en dårlig dag han ødela mange andre sin dag også. Greit å bli sur, men å la det gå ut over alle andre. USMAKELIG!

  40. Jeg er helt enig med deg. Ser at flere av kommentarene overfor vrir og vender på fakta, noe jeg synes blir alt for teit. Men det er visst vanskelig for enkelte å holde seg både saklig og til tema. Det ER synd i Justin, noe ikke alle forstår, med tanke på feil han har gjort før. Folk må kunne klare å tenke lengre enn nesa. Synes du er tøff som skriver din mening om saken. Har registrert et par spydige kommentarer overfor, noe jeg synes er ufortjent. Det er fullstendig lov å være uenig, men man må også kunne respektere at folk har ulike meninger.
   Ha en fin helg Kristine! 🙂

  41. Tenkte å komme med et spørsmål til ukens spørsmål, som kanskje kan være litt artig? Haha, har du noen gang skulket skolen?

  42. Du sier folk må respektere han, men hva med alle som var på konserten? Eller alle som har stelt i stand konserten, feks crewet og tv2? Burde ikke han respektere alle disse menneskene? Ser at mange allerede har sagt mye av det jeg mener, men måtte bare si noe. Mistet faktisk mye respekt for deg nå, Kristine. Liker deg som blogger, men at du skal skrive et helt innlegg om hvor synd det er på ham syns jeg blir for dumt. Han har hengt ut noen fans foran flere millioner følgerne på Instagram. Disse jentene får nå trusler, pga han som var det største idolet deres for bare et døgn siden. Syns det rett og slett er helt utrolig barnslig av han, han virker jo som en 4-åring i trassalderen…

  43. Jeg synes det er helt tåpelig å støtte Justin uansett hva han gjør. Justin burde reagert annerledes, ferdig med saken.

  44. Synest synd på fansen som var der, men Justin. Kommer tilbake veldig snart. Folk burde støtte han, herregud bare tenk på hvor mye jævlig den gutten har opplevd. Han var på senkveld og besøkte en skole og hadde reist igjennom hele Europa, synest vi skal dette pris på det jeg. Det at han besøkte den skolen er jo fantastik. Hvor mange kjendiser hadde ikke sagt “næi jeg vil ikke besøke skole fordi jeg lander med flyet litt over 4 i natt” men Neida Justin skuffet ikke, han dro. Lenge leve Justin Bieber ❤️

  45. ENDELIG NOEN SOM KLARER Å SETTE SEG INN I JUSTIN SIN SITUASJON. DET ER FAEN IKKE BARE BARE Å VÆRE ETT MENNESKE DER FOLK HAR FORHÅPTNINGER HVER JÆVLA DAG, HAN BURDE IKKE FORLATT SCENEN MEN SLAPP AV DA HAN ER ETT MENNESKE HAN OGSÅ

  46. Enig med deg Kristine. Er nok sånn at vi alle er mennesker. Vi gjør feil. Vi reagerer feil, gjør ting vi angrer på, og vi har dårlige dager. Er ikke alltid man i øyeblikket tenker klart nok til å se konsekvensene for alle andre rundt seg.

  47. Skjønner dere ikke hvorfor han gjør det han gjør? BARE for å tjene penger. Tror dere virkelig han hadde gjort noe av det han gjør hvis han ikke hadde tjent penger på det?

  48. Nå har det jo kommet ut at det hele kan ha vært planlagt også da, at det alltid var planen at han bare skulle spille en sang. Han hadde ikke lovet noe annet enn det. Og det ser ganske mye ut som om han gjør det hele med vilje, hvis man ser litt nøye på videoen. I tillegg er det vel litt rart at de startet opp og gjorde klart flyet FØR konserten startet, slik at han bare kunne komme seg bort dit og reise.. Jeg tror det hele bare var satt opp, noe som er veldig teit. Men, jeg vet jo ikke, det er bare hva det så ut som og hva ryktene sier. Om det er sant vet jeg ikke, men om dette var for å skape oppmerksomhet (noe som har skjedd før) har han lyktes veldig godt:)

  49. Hei Kristine! Jeg er helt enig i deg om at Justin Bieber helt sikkert var psykisk og fysisk sliten, etter både senkveld og alt presset. Men det er jo tross alt jobben hans. Det er han selv som vil dette. Tenk på de stakkarsene som betalte i dyre dommer for billett til konserten! Jeg personlig tror rett og slett at han har blitt bortskjemt og arrogant. Han er millionær, og det virker ikke som om at han er sulten lengre. Jeg satt og så på senkveld tidligere i kveld. Der fortalte han om hvor glad han var i fansen osv, men det virker absolutt ikke sånn når han noen timer senere oppførte seg på den måten han gjorde. Jeg synes rett og slett at han har blitt litt falsk i det siste. Og ja, alle har dårlige dager hvor man er sliten og ikke gjør de rette valgene. Men jeg tror rett og slett at han har kommet til et punkt i livet hvor han har tjent såpass mye og oppnådd såpass mye og har hatt mye suksess, så jeg tror at han begynner å bli litt “mett”. Vil bare presisere helt til slitt her, at jeg liker musikken til Justin Bieber, og har ikke noe i mot han.

  50. Han er vel homofil og synes vel ikke det er moro med flokker av småjenter etter seg hele tiden. Man kan gå lei av alt Han kommer nok ut av skapet snart.

  51. Nå må du gi deg Kristine! Er du helt fjern??? Først sier justin TO ganger under senkveld intervjuet “i love makin people smile, it’s the best part, seeing their faces” Og deretter ødelegger han kvelden til tusen 12 åringer på chatau neuf, i tilegg en stor produksjon som koster masse penger, tid og forberedelser!!! Et så dobbeltmoralskt, falskt og selvsentrert menneske skal man lete lenge etter, burde skamme seg. Skuffet over både Justin og deg Kristine, du skal gå foran som et godt eksempel og fronte god moral, men dette er vel kun er pr stunt for p trekke flere lesere? Kynisk er du!

  52. Skjønner dere ikke hva som skjer? All PR er god PR!!
   Det eneste han driver med er å reklamere for det nye albumet. Han hadde ingen kontrakt med tv2 om hvor mange sanger, så han så vel på jobben som gjort etter den ene sangen. Han kasta jo vannflaska på de.. Så alt var vel ganske planlagt. Hvordan kunne bagasjen og flyet ellers være pakket og klart slik at han kunne dra rett til flyplassen for å forlate Norge, når han egentlig skulle dra imorgen. Et fly klargjør seg ikke et døgn før han drar .
   PR PR PR, og fremme albumet sitt . Han har oppnådd det han vil, alle snakker om det

  53. Burde ikke han også da respektere de som har kommet for å se på han og som faktisk gjør at han kan leve som han gjør? Uten folk som kommer på konserter og kjøper sangene hans, har han ingenting. Om han er sliten burde han være stor nok til å si fra om dette på forhånd, og eventuelt avlyse konserten. Ved å gå av scenen på den måten han gjorde, og bli sint på de stakkars jentene, mistet han all respekt for meg i hvert fall.

  54. 👏🏼👏🏼👏🏼Amen! Jeg er på ingen måte en belieber, haha men jeg kjenner jeg blir irritert når alle kjente skal være flawless. Veldig bra sagt🙌🏼

  55. syns d var veeeldig overdrivent å droppe HELE konserten, og bare fly ut av norge så fort som mulig. bare pga noen jenter som dro i han. men på en annen side så skjønner jeg at han er ekstra følsom og trøtt for tiden fordi han er jo ute å reiser og jobber 24/7. Men uansett syns jeg d var dumt å reagere slik han gjor, fordi disse jentene får så mange trusler mot seg nå.

  56. AMEN til dette innlegget! Jeg forstår godt at han snappa. Hadde helt sikkert gjort det selv etter en lang promoturné, lange dager og lite søvn, og så prøver du å tørke gulvet og fansen står og drar i deg og skjorta du bruker for å tørke med. Litt idiotisk var det vel at han droppet hele konserten og hoppet på flyet og tok av, men jeg forstår ham. Folk må forstå at han er et menneske og ikke en gjenstand man kan ta tak i og dra i hver gang han er innen rekkevidde.

  57. Dette er ikke synd på justin. Det er synd på hun jenta som for skylda for noe jb selv har gjordt. Hun får masse hat på facebook, og dette er overhode ikke greit! Greit han er sliten, men når folk har venta i 12 timer ute i kulda på han, så må han klare å være litt mer proforsjonell enn det! Så mye som alle har ordna i stand til han, så tåler han ikke noen små barn en gang, Dette handler om dårlig oppførsel!

  58. Jobb er jobb…hvis en som arbeider i det offentlige kjenner seg for sliten og dårlig til å jobbe, ringer de inn syk. Han kunne avlyst. Alle som har et idol ville nok prøvd å røre ved det hvis det var innen rekkevidde, kanskje det var alkohol inni bildet og. Hvorfor legge skyld på fansen…. dette handler om kundeservice og behandling – i bunn og grunn.
   Ellers, la oss alle glemme dette! Det har blitt blåst opp i media. Ha en fin dag videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg