hvem er jeg på van med?

Ååh, i går var en SÅ fin dag!! Rett etter skolen dro jeg og jentene til byen for å handle inn mat, siste rest til kostyme og andre nødvendige saker for kvelden. Deretter fikset vi oss sammen at Guro’s place, som vi alltid gjør. Det å bare være sammen med bestevennene dine og sminke dere sammen mens dere hører på musikk.. Åååh, det er virkelig noe i seg selv. Det er slike små hverdagsøyeblikk jeg bare setter så enormt stor pris på.

I går var det russekick-off, og jeg kan endelig si at russetiden offisielt er i gang! Herregud, jeg kan ikke tro det. Tiden fremover? Den kommer til å bli magisk. Vi startet kvelden med tacovors hvor hele gjengen var kledd ut som hippier og Sandy fra Greece – og jeg har funnet ut at jeg ELSKER å kle meg ut. Det er så gøy å ta på seg noe annet enn bare vanlige klær, haha! Skulle tatt flere (bedre) bilder, men jeg hadde i alle fall på meg en peace-overdel, en stilig vest og så fikk jeg brukt de nye solbrillene mine fra Ray-Ban. Jeg kreppet håret mitt også – og nå angrer jeg på at jeg ikke tok bilde med en gang for det var sååå kult når jeg hadde det store håret.

FOR en fin gjeng! Og buksa til Guro?! Haha, jeg ler meg ihjel.

Så hvem er jeg på van med? En del av dere har spurt om det og om russetiden min generelt, så vi kan jo begynne her. Jeg er på van (vi har ikke russebuss i Førde, haha) med syv herlige jenter. Det her er skikkelig godt-folk, og det er jo utrolig viktig at man kommer godt overens når man skal tilbringe så mye tid sammen, både i forkant av russetiden og i russetiden. Vet at det ofte kan være dårlig stemning mellom folk på van og på buss, og det at vi bare vil ha det gøy og ingenting annet – DET er noe jeg er dødsglad for. Gleder meg forresten helt sykt til å dele navn, konsept og sang med dere! Vi skrev faktisk kontrakt for sang denne uka, dette blir så sykt bra!! Kommer til å prate nærmere om alt sammen når den tid kommer :)

For noen vakre jenter!! 

Nå skal jeg lage pizza med Håkon og Ingeborg. Denne fredagen blir rolig – det trengst for å kompensere for gårsdagen, haha. Sinnsykt deilig å bare gå rundt i joggebuksa og ikke ha noe sminke på. Føler forresten det er kjempelenge siden jeg har vært innom bloggen – selv om jeg faktisk var her en liten tur i går – så jeg ville bare si at jeg har savnet dere og at jeg er back on track. Har litt dårlig samvittighet for at comebacket mitt er et innlegg med mobilbilder da, men jeg hater å fortelle om ting uten å ha bilde som passer til, om dere skjønner? Haha.

Ha en fin kveld, så snakkes vi etterpå. Nå: pizza!

9 kommentarer
  1. Må du virkelig ha spørsmålstegn bak hver setning når du prøver å fremheve et poeng..? Er absolutt ikke den riktige måten å gjøre det på, sånn hvis du vil fremstå som en nogenlunde kompetent skribent. 🙂
   Hilsen en leser som har latt seg irritere (spesielt med tanke på at du i hvert innlegg, opptil flere ganger, av en eller annen grunn velger å fremheve poenget ditt på den måten.. Merkelig fenomen!).

  2. Anonym: Snakker du om overskriften? Jeg skjønner ikke helt hva som er problemet med det egentlig.. 🙂 Jeg synes det er lettere å lese en blogg som har slike spørsmål, for da vet du liksom hva innlegget kommer til å handle om.

  3. Tror anonym mente da du skrev for eksempel “tiden fremover?” og “Og buksa til Guro?”. Men jeg liker måten du skriver på veldig godt 😉

  4. Nei, det jeg mente var f.eks. “Og Guro? Sjekk den buksa”, eller “og alle som har vært der? De vil nok skjønne hva jeg mener”, osv.

  5. Åhh gleder meg sånn til russetida jeg og!! Kan du ha en konkurranse hvor vi kan få russekort av deg som premie? Høres merkelig ut kanskje, men hadde vært så kult 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg