ville shopping-tilstander

Annonselenker

God søndagsmorgen! Her er huset er det fortsatt stille, noe jeg synes er kjempedeilig. Jeg elsker å være den første som våkner slik at jeg kan ha huset for meg selv en liten stund, hihi. I går satt jeg med særemne i timesvis, så på kvelden unnet jeg meg selv faktisk litt nettshopping! Shit, det var velfortjent altså. Dere har vel fått med dere Black Friday som var på fredag? Altså, snakk om ville tilbud… overalt!! Jeg pratet med Pål i telefon i går, han bor jo i LA dette året, og han sa at det var helt sykt der borte. Det er jo USA denne shoppingdagen opprinnelig stammer fra, så det sjokkerer meg overhode ikke. Som dere vet har mange nettbutikker salg hele helgen, inkludert min all-time favorittbutikk, Nelly ♥ ♥

Rabattkode: BLACK20 gir 20% rabatt på hele Nelly

Visste dere at jeg får små-angst at å ta penger ut av sparekonto? Altså, jeg har gjort det en gang i løpet av hele mitt liv, men da førte jeg pengene tilbake igjen så fort jeg fikk lønning. Haha.. I går skjedde det altså! Det er ikke hver dag det er så bra tilbud, så det bare måtte til.

1 her, 2 her, 3 her

4 her (bestilte disse nettopp, kan ikke vente til å få de hjem i posten!!), 5 her, 6 her


7 her, 8 her, 9 her

Dette er den svarte toppen som dere ser som nr. 7 over her! La ut dette bildet for en stund siden og fikk mange spørsmål om hvor den var fra. Dere finner den altså her!

I samme innlegg var det mange som lurte på hvilken bronzer/highlighter jeg bruker, og det er mitt fantastiske Anastasia Beverly Hills Contour Kit, som dere også ser på bilde over her. Jeg ELSKER det kitet!! Har nesten aldri hatt en dårlig contour-dag etter at jeg begynte å bruke det, haha. Her snakker vi altså serious kinnbein-business! Det koster 645 opprinnelig, så jeg ville absolutt benyttet sjansen nå som det er 20% rabatt.

Husk å bruk koden BLACK20! Den varer ut dagen.

Så, er det noen av dere som har shoppet på Black Friday? :)

6 kommentarer
  1. Jeg hadde sett meg ut en kjole på nelly som jeg planla å kjøpe på black friday salget, men jeg kom virkelig ikke inn på siden for det var så mange der samtidig sikkert, haha! Det endte med at jeg ringte mamma og ba hun prøve hun også, og hun kom heldigvis inn til slutt (etter MYE ventig, og treghet) og fikk kjøpt den for meg. Dagen etter innså jeg at salget varte hele helgen, og både i går og i dag har jeg ikke hatt noen problemer med å laste opp siden.. er det mulig 😉 Jeg lagde visst unødvendig mye styr, men jeg fikk ihvertfall tak i kjolen!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg