panikk

Vi måtte på skolen for å levere særemnet vårt i papirform i dag, og i bilen på vei til skolen fikk jeg plutselig panikk. Jeg stoppet å synge, skrudde ned musikken og bare: “faen, har jeg egentlig svart på problemstillingen min?“. Det hadde jeg altså gjort, men jeg har tydeligvis stresset meg litt ihjel på hele dette særemnet. Haha.  Men altså, jeg er FERDIG med særemne!!! Dette feiret jeg med å kjøpe med meg 5 flasker Pepsi Max på hjemveien. Hallelujah! Livet føles så BRA! Jeg har bestemt meg for å dele særemnet mitt med dere, men det må selvfølgelig bli etter at læreren min har vurdert det. Hadde vært sykt kjipt å bli tatt for plagiat.. av meg selv. Haha.

Veldig gøy med så mange tilbakemeldinger i går, forresten! Jeg digger når dere engasjerer dere i kommentarfeltet. Det var en del som påpekte at jeg hadde skrevet feil, at det skal stå “kvinna SI posisjon” i stedet for “kvinna SIN posisjon” (som jeg hadde skrevet), og pirkete som jeg er så må jeg bare si at jeg faktisk har riktig, hehe. Du bøyer ikke kvinna, men posisjon. Du ville ikke sagt “kvinna si hus”, right?

Vi hadde fri fra skolen i dag, så jeg har brukt tiden på å blogge. Har laget både oppskrift + DIY som kommer på bloggen om ikke lenge, yey! Og så har jeg mailet litt frem og tilbake med samarbeidspartnere – et av kjennetegnene på mandag er for meg en stappfull mailboks. Men det er bare gøy! Jeg digger å ha mye å styre med 🙂

19 kommentarer
  1. Hei Kristine! Håper du kan svare meg på noen spørsmål om isotretinoin!
   Jeg er 17 nå og går vg2. Hadde aldri hatt en eneste kvise før ca 9 måneder siden, da aaaalt gikk skeis. Vet enda ikke hva som utløste det, men samme det. I løpet det siste året har jeg vært på 3 forskjellige merker p-piller, for å forhindre og etterhvert behandle kviser. Nå er jeg på diane, som visst skal være en veldig sterk p-pille spesielt ment for kviser. Ingen av de har funket for meg. Jeg spiser nesten ikke kjøtt lengre, holder meg unna sjokolade og drikker masse vann. Jeg tar alltid, ALLTID av meg sminken og jeg renser huden godt og skrubber et par ganger i uken. Jeg bruker en skånsom fuktighetskrem og jeg tar meg sjelden i ansiktet.
   Så sånn sett skjønner jeg ikke hva jeg gjør galt. Nå sliter jeg med cystic acne, og for øyeblikket har jeg to dypsittende kviser med puss i ansiktet. Den ene på underleppa. Veldig lekkert, right? Det holdt meg hjemme fra skolen i dag fordi jeg er hoven i ansiktet og det er skikkelig, skikkelig vondt. Tårene triller når jeg er nær de, liksom. Det er ille.
   Likevel er jeg veldig redd for isotretinoin, ettersom mange får så ekstremt tørr hud og sår osv, pluss andre bivirkninger som at den er veldig skadelig på levra og at den kan gjøre skjelettet svakere.
   Så kan du plis fortelle meg, med dine egne ekte og reelle meninger, om du synes det er verdt det? Akkurat nå er jeg så lost og jeg synes ikke jeg burde føle meg så fæl at jeg er hjemme fra skolen på grunn av kvisene mine. For øyeblikket sitter jeg med en frossen bacon-pakke i ansiktet, for dette er jævlig vondt.
   Takk på forhånd!

  2. Camilla: håret ditt så litt sånn grått/lilla ut på det øverste bildet når jeg først så på det. Du hadde kledd det!!!! 😮 Åå elsker den fargen og ansiktet og hudfargen din passer perfekt til den hårfargen! Håret ditt er selvfølgelig fint slik det er nå også da:)

  3. Har dere kun innlevering på særemnet? må ikke dere holde foredrag foran klassen? Sykt teit om det er ulike regler rundt i landet. Jeg går selv i Hordaland, og det var ikke snakk om at vi skulle ha innlevering. Vi måtte ha 15 minutter framføring, og 5 min ekstra per person hvis vi skulle være flere på gruppe. Får dere det på skriftlig karakter da?
   Vi hadde fremføring rett etter høstferien, og skjønner deg godt!! Det var en BEFRIELSE å bli ferdig, særlig når min gruppe endte med en 6!! Godt jobbet, Kristine!!! Er sikker på du vil klare få bra karakter. Selv hadde vi også Et dukkehjem i tillegg til en tekst fra 60 tallet og en litt mer moderne tekst.

  4. Jeg er litt interessert i å høre om hvilke kilder du brukte for å finne informasjonen om kvinners stilling før 1850! Finner småting her og der, men vil mye gjerne ha et sted med litt mer samlet informasjon. Har du noen gode tips om fagbøker eller nettsteder (som er pålitelige) som sier noe om det? Sikker på at du klarte særemnet kjempefint, derfor jeg spør deg! 🙂
   Klem!

  5. <333 the rosy sweater is so pretty
   Ohh that moment when you know something went wrong! Oh maan...my bottle just went crazy in my school bag and everything was eventually wet ;(((

  6. ååh å være ferdig med særemnet er den beste følelsen i verdeeeen!
   apropos den bøyinga; blir det ikke feil å bruke “kvinna si hus” som eksempel, i og med at “hus” er et intetkjønn? Prøv med alle hankjønnsord, så blir det riktig: kvinna si makt, kvinna si kraft, kvinna si omtanke.
   Og nettopp fordi det er hunkjønn, så blir det si, og ikke sin, siden du ikke ville sagt gutten si makt, gutten si kraft. Du skjønner greia: https://no.wiktionary.org/wiki/sin
   Haha, digger deg kristine, villa bare si fra om dette, siden jeg er en rettskrivingsnørd.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg