black peel off mask

Annonse

I dag skal jeg komme med et julegavetips til dere som ikke er kommet fullstendig i mål med den slags enda! Jeg pleier alltid å få et eller annet hudprodukt til jul, og det er noe jeg setter like stor pris på hvert år, nettopp fordi det er mye gøyere å få det i gave enn å måtte kjøpe selv. De siste ukene har jeg testet ut The Original Black Peel Off Mask fra Decrusto, og jeg er SÅ fornøyd med den at jeg må anbefale den videre til dere!!

Jeg har alltid vært fan av ansiktsmasker. Minst en gang i uka pleier jeg å kjøre et lite “hjemmespa” hvor jeg tar på meg den deiligste pysjen jeg har, setter opp håret i en dott og tar på meg en ansiktsmaske. Vanligvis gjør jeg dette bare for kosen sin skyld og for å få den freshe følelsen. Men Decrusto sin Original Black Peel Off Mask, dere….?! DETTE er saker! Denne drar med seg alt av smuss og urenheter som ligger i porene. Ja, det er en smule vondt å dra den av, men fy søren, man føler seg virkelig som er nytt menneske etterpå.

Jeg tok først masken i hele ansiktet for å få en full rens. Dette kan gjøre litt vondt på grunn av små ansiktshår, men det er helt sinnsykt deilig etterpå!

Jeg har også brukt masken i bare t-sonen. Det er her porene mine er størst og huden mest fet, så dette er det mest nødvendige området for de aller fleste.

How to?

1. Påfør masken i t-sonen, hvor du har store porer og fet hud. Dette innebærer nese, panne og eventuelt hake
2. Bruk fingrene og masser produktet godt inn i porene, slik at du får dratt med deg mest mulig etterpå
3. La masken tørke i ca. 30 minutter
4. Dra masken av. (Tips! Smør et relativt tykt lag, så får du dratt av hele på samme tid)
5. Skyll av restene med varmt vann
6. Avslutt med fuktighetskrem

Ikke glem fuktighetskremen etterpå! Denne lukker porene etter å ha brukt masken. Jeg bruker alltid fuktighetskrem 2 ganger daglig, uten unntak. Dette var jeg veldig sløv på før, jeg slet nemlig med fet hud og “logisk” nok tenkte jeg at jeg burde droppe fuktighetskremen for å unngå å bli enda fetere i huden… Det er helt feil! Dersom du ikke tilfører fukt til huden vil den produsere mer talg (som fører til kviser) for å kompensere for den manglende fuktigheten. Derfor er det utrolig viktig å vedlikeholde hudens vanninnhold med en fuktighetskrem for å kontrollere talgproduksjonen.

Jeg har brukt Decrusto sin Liposome Facial Cream den siste tiden, og den har nå fått plass i min daglige hudpleie-rutine. Denne kremen er full av næring og vitaminer, i tillegg er konsistensen veldig lett, så du slipper å føle deg “klissete” i ansiktet. Jeg påfører alltid fuktighetskrem i ansiktet før jeg tar foundation på meg om morgenen, og da er jeg helt avhengig av at kremen er lett på huden.

Pssst! Begge disse to produktene er på tilbud hos Decrusto nå (de selges kun på nettsiden!), og de kjører i tillegg fraktfritt ut desember. Jeg hadde i alle fall blitt veldig glad om dette lå under juletreet mitt ♥

14 kommentarer
  1. Trur du sa noke om at du ikkje ville bli helt duckface med leppepåfyllet ditt, så ville berre sei ifra at det såg litt mykje ut no. Detta styrer no du sjøl, men etter mi meining var det litt mykje 🙂

  2. Til deg over^ kan være hun nettopp har fyllt i og er litt opphovnet, men skal ikke si helt klart for jeg har ikke mye peiling om det:-)

  3. Heisann,
   Har du gjort noe spesielt med øyensminken her? Eller er det tilfeldig at de ser ekstra stooore og fine ut? 😀
   Du skrev tidligere at du driver å sparer ut brynene dine, ser de har blitt mer fyldige, lenger(?) og veldig flotte. Har du gjort noe for å få de sånn? Og hvordan vedlikeholder du dem?
   Evt. kan du lage et innlegg (helst video) om hvordan du vokser ut, former, steller & sminker brynene dine for det er akk sånn jeg vil ha mine 😀

  4. Nemmen dåså. Såg ut som om du hadde fylt litt masse men man blir jo selvfølgelig opphovnet. Har ikkje peiling på sånn skjønna du ^^

  5. Hedda: Hei Hedda! Jeg har ikke gjort noe annerledes her nei, utenom at jeg har lagt eyelineren på en liitt annen måte. Tusen takk 😀 Angående brynene mine så har jeg ikke gjort noe annet enn å bare la dem gro. Jeg nappet dem ikke på flere måneder (altså, jeg nappet ikke et eneste hårstrå!), og plutselig begynte de å vokse. Bare vær tålmodig, så kommer nok hårene skal du se 😀 Når det kommer til vedlikehold så napper jeg bare uønsket hår, og så klipper jeg hårstråene kortere inni mellom!

   Noterer brynsinnlegg/brynsvideo! Det hadde vært gøy å få til.

  6. Hei! jeg har nettopp kjøpt denne peel off masken, og jeg er veldig fornøgd, men er litt skeptisk på ingrediensene. Er ikke Polyvinyl Alkohol, Alkohol denat og Sodium Polystyrene Sulfonate dårlig for huden da? Er litt redd for at jeg kan få utslett eller akne. Ellers så får jeg veldig myk og glatt hud.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg