my imperfections

Hey dere! Jeg har sett mange “my imperfections”-videoer på YouTube og tenkte jeg kunne begi meg ut på det samme. I dag skal jeg altså fortelle dere om ting som ikke er så perfekt med meg, både utseende- og personlighets-messig. Tenkte det kunne være gøy for dere å se! Senere tenkte jeg å lage en oppfølger hvor jeg tar for meg “my perfections”, hvor jeg heller plukker ut ting jeg liker ved meg selv. Synes den balansen er fin, jeg!

♥ Jeg er ordensfreak. På en dårlig måte. Tidligere i uka hadde jeg en tidsfrist på å levere utkast til innlegget om ansiktsmasken (kunde må som oftest godkjenne slike type innlegg, for å se at alt er riktig), og jeg hadde 30 minutter på meg fra det jeg kom hjem fra skolen til jeg skulle levere. Hva gjør jeg? JEG STØVSUGER ROMMET. Altså, hva pokker byr du. Jeg suger til å prioritere sånn sett, for det å støvsuge gulvet hadde jo ingen betydning i forhold til det jeg faktisk måtte gjøre; nemlig holde en avtale. Så ja, av og til begynner jeg å lure på om jeg har tvangstanker når det kommer til rydding… Men jeg holder meg til “ekstremt ryddig”-definisjonen enn så lenge.

♥ Det ser ut som om at jeg har underbitt, selv om jeg ikke har det. Dette er noe folk har sagt til meg i årevis, og jeg husker spesielt da en gutt på ungdomsskolen påpekte det på en småfrekk måte… Han fikk meg til å føle meg så dårlig av den lille kommentaren. Er det ikke sykt hvor lite som skal til for at folk ikke føler seg bra? Nå er dette riktig nok noe jeg har lært meg å like, jeg har forøvrig blitt fortalt av nesten alle fotografer jeg har møtt at jeg har et karakteristisk kjeveparti. Så dette er IKKE ment frekt mot dere som har underbitt. Jeg kunne ikke tenkt meg å se noe annerledes ut.

♥ Sent ute? Der har dere meg. Jeg k-l-a-r-e-r ikke å møte opp til avtalt tidspunkt. Hver gang jeg skal ut døra dukker det plutselig opp “viktige” ting jeg må gjøre.

♥ Jeg har ikke pupper. No shit da, men sånn for real. Jeg kan bruke bombshell-bh og fortsatt ha 5 ganger så små pupper som venninnene mine. Bruker jeg bikini uten innlegg ser det ut som jeg går i 5. klasse.

♥ Her kommer et punkt som brore min sa jeg måtte ta med. Temperamentet mitt. Det går over ALLE støvleskaft når jeg blir skikkelig sinna… Det er vel familien min som merker mest til dette. Jeg har en stygg tendens til å skrike for full hals (av en elle annen grunn tror jeg at jeg får frem poenget mitt bedre da….?), og etterhvert blir jeg så sur at jeg begynner å gråte. Jeg krangler aldri uten å gråte, nesten.

♥ Jeg har tydelige smilerynker, som kommer ekstra mye til syne når jeg har på meg hudsminke.

♥ Brynene mine blir aldri like. Jeg har prøvd siden 8. klasse, men de er fortatt usymmetriske. Har på en måte gitt det der litt opp.

♥ Jeg har MANGE fløflekker på kroppen. Spesielt på magen. Dette bildet tok jeg i juni i år, og jeg fant nettopp ut at jeg har fått fire-fem store til på magen og på brystpartiet. Håper ikke det er farlig??

♥ Jeg er dårlig til å håndtere kriser. Om ting går skeis får jeg helt noia og blir ekstremt irrasjonell. HELDIGVIS har jeg folk rundt meg som er flink til å bare “Kristine, chill. Det går fint”. Så det går egentlig alltid fint.

♥ Jeg har lett for å lage meg et bilde av hva mennesker synes om meg. Om jeg får høre at en jente i parallell-klassen ikke liker meg kan jeg komme på skolen dagen etter og føle at alle jeg passerer i gangen hater meg. PS! Jeg begynte å komme med ideer til dette innlegget for en stund siden, og på akkurat dette punktet har jeg endret meg en del. Noe jeg synes er utrolig bra!! 🙂

♥ Jeg har en lang eyeliner-historie og har brukt dette sminkeverktøyet siden 9. klasse, men jeg klarer fortsatt ikke å gjøre det “riktig”??? Jeg innbiller meg at jeg ikke har øyelokk som passer til eyeliner. Når jeg ser tilbake på bilder så er den enten for tykk, for tynn, for lang, for kort… ja, dere skjønner. Her er for ca. et år siden. ALTFOR tykk, men det så jeg jo selvfølgelig ikke der og da.

20 kommentarer
  1. eyeliner er et mareritt for oss med “hooded eyes”. det går nesten ikke an å få det til å se fint ut

  2. Hvis du har sett en med underbitt vil du fort forstå at det ikke ser ut som at du har det! Jeg har selv hatt det, men opererte det bort i høst fordi jeg synes det var så stygt.

  3. Bra innlegg! Sliter selv med ocd, det er ille! Blir litt lei meg når jeg ser at folk “misbruker” det, for det handler ikke bare om at man må ha det ryddig og rent. Men skjønner godt at det ofte blir “misbrukt” når folk ikke vet hva det er. Uansett, det ble mye negativt her, men du er en flink og superpen blogger! Ville bare si ifra 😉
   Hilsen fast leser <3

  4. Synes du gjør det å ha små pupper veldig fiiint! Har alltid likt små pupper bedre, synes det ser mer stilrent ut og mer “rent” ut hvis du skjønner? Føler store ser mer skittent ut, hvis det ga mening? Hahaha, uansett. Ikke at jeg bryr meg om folk har store eller små, men hvis jeg skulle ha valgt, ville jeg ha valgt små. Mange føler seg jo ikke bra nok med små pupper, fordi de ikke ser bra ut og sexy nok ut for både jenter og gutter, og prøver å skjule det og tulle masse med dem for å få dem til å se større ut. Det er ikke noe gale i det, etter min mening, men elsker at du tør å gå med slike kjoler som du gjør på bilder over! Elsker det!!

  5. Eyeliner is a very hard thing to do on my eyes as well!!
   I have seriously no boobs at all ;(( But we all have something beautiful and I am excited to see the post where you talk about the things you like <33

  6. har akkurat samme smilerynker, og er ikke særlig fan av de!
   Men nesen din er veldig fin forresten, måtte bare si det til deg:)

  7. Dette er så merkelig, for noen av de tingene du nevner her er de tingene jeg synes er penest med deg! Den karakteristiske haken din er rett og slett helt nydelig, og smilerynkene dine er så fine, spesielt når du smiler!! Disse to tingene spesielt er de jeg har sett på, å tenkt “damn hun er pen!” For deg føles det kanskje ikke slik, men jeg måtte bare si det for jeg syntes det rett og slett er utrolig nydelig!

  8. Hei Kristine! Først må jeg bare få si at du er en utrolig vakker jente. Vi har alle feil, håper du ikke tenker for mye på dine “imperfections” 🙂
   Når det gjelder føflekkene dine må du bare følge med. Man skal alltid tenke ekstra over det når man får mange nye, spesielt hvis dine er store bør du være litt ekstra obs. Ellers kan du jo lese dette: https://kreftforeningen.no/om-kreft/a-oppdage-kreft-tidlig/sjekk-foflekkene-dine/. Prøver ikke å skremme deg, men som medisinstudent (og jeg har selv ekstremt (!) mange føflekker), så vil jeg bare opplyse. Det å ha mange føflekker er i seg selv en risikofaktor for føflekkreft. Hold deg unna solarium 🙂
   Som sagt vil jeg ikke skremme, det er jo mest sannsynlig ingenting å bekymre seg for 🙂

  9. 30% av alle gutter synes dine bryster er drittlekre.
   50% bryr seg ikke, når jenta har sånn utstråling som deg.
   20% av gutta synes kanskje du kunne hatt litt større, men ville datet deg anyway.
   Ikke tull med silikon, stygge arr, og ekkelt å ta i.
   Du er superskinny, og skal da ha bryster som er små, men dine er ikke SÅ små.
   Dette er ikke en “imperfection”. Og smilerynker er dødslekkert.
   Koselig å lese bloggen din. Ha en fin romjul.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg