a visit at signaturklinikken

Sponset behandling

Da jeg var i Oslo forrige helg var jeg en tur innom Signaturklinikken på Lillestrøm! Her ble jeg møtt av to superhyggelige damer som jeg nylig har inngått samarbeid med. Planen er at jeg skulle prøve ut diverse behandlinger de tilbyr. Signaturklinikken fokuserer mye på hud og glød, så det første vi gjorde var å ta en hudanalyse. Har aldri gjort det før, så det var veldig interessant! Her får man vite hvordan huden egentlig har det, og hvilken tilstand den er i. Man får vite hvilken hudtype man har, hvilke produkter man burde bruke og eventuelt hvilke behandlinger som er aktuelle. I analysen fikk jeg se at jeg har hudtype normal og at huden min er generelt veldig fin. Det hadde jeg aldri trodd!! Jeg har jo hatt komplekser for huden min helt siden starten av ungdomsskolen, og jeg var helt sikker på at jeg hadde fet hudtype med drøssevis av sprengte blodkar (på grunn av solskaden). De sprengte blodkarene var nesten helt borte, faktisk! Benedichte fortalte også at man kunne se at jeg har vært flink å pleie huden med gode produkter. Yey! Deretter fikk jeg med meg noen produkter fra hudpleieserien Elixir som jeg allerede har tatt fatt på. Tenkte jeg kunne skrive om dem når jeg har fått testet dem en stund 🙂

Marianne og Benedichte 🙂

Før jeg dro rakk vi å ta to små behandlinger: restylane i leppene, og restylane skinbooster:

Restylane i leppene prøvde jeg for første gang i sommer, og ettersom kroppen bryter ned restylane naturlig etter 6 måneder fylte vi nå på 0.4 ml. Restylane kommer i 7 ulike typer, hvor molekylstørrelsen varierer, og denne gangen fikk jeg prøve en av de flytende typene for å unngå de klumpene man vanligvis får. Nå føles leppene som mine egne, og mye mykere!

Restylane Skinbooster er noe jeg nylig har blitt presentert for, og det er da den tynneste varianten av restylane. Denne kan blant annet brukes til å jevne ut aknearr, rynker, poser under øynene, linjer i huden, og den kan faktisk brukes til å “forme” ansiktet. Man kan for eksempel bygge på nesen for å få den formen man ønsker. Her snakker vi noen få sprøytestikk kontra det å legge seg under kniven, liksom. Men ja, skinbooster er blitt utrolig populært den siste tiden, og om dere lurer på hvorfor profilerte folk (for eksempel folk innen tv-bransjen) har så fin hud som de har; vel, her har dere svaret. Mia Gundersen har blant annet vært åpen om at hun bruker dette, dere kan jo bare søke opp bilde av henne og se. Skinbooster handler egentlig bare om forbedring, og ikke forandring. Om dere ser på innlegget jeg skrev i går om “my imperfections” så nevnte jeg at jeg har ganske tydelige rynker rundt munnen. Her fylte jeg inn skinbooster!

Tusen takk til Signaturklinikken! Disse har lang erfaring og er veldig dyktige med det de driver med, så man føler man er i trygge hender i det kan kommer inn døra. Om dere har noen spørsmål til meg så er det bare å spør, så svarer jeg i kommentarfeltet som vanlig 🙂

36 kommentarer
  1. Hei Kristine! Har lest bloggen din i mange år, og har lenge tenkt at du virker som en kjempefornuftig jente. Innlegget du skrev for en drøy måned siden med tittelen “Jeg følte meg som en drittsekk” gjorde at jeg ble veldig overrasket over dette innlegget her… Jeg skal ikke skrive om hvor viktig det er å være et godt forbilde til unge jenter, det hører du antakeligvis nok av, men det blir altså litt for selvmotsigende.

  2. Hallo? Du anbefaler restylane til så unge jenter, for rynker og arr? For en dum ting å reklamere for. Må si jeg ble utrolig skuffet.

  3. La nå jenta ta restylane og skin boosters om hun føler for det, uten å bli dømt som et dårlig forbilde. Herregud, jeg syntes det er helt greit, og hun er jo tross alt 18 år. Jeg selv mener at man endrer ikke på utseendet, men man forbedrer ;)))))

  4. Hei, Kristine! Vet du om Restylane skinbooster kan brukes på linjer under øynene? Syntes du behandlingene var vonde/ ubehagelige?

  5. Herregud, du er utrolig. Nå kjenner jeg at jeg ikke gidder denne bloggen mer, du reklamerer for dette drittet her! #billig

  6. Hvorfor vil du fjerne smilerynker når det er det fineste du har? Det er jo et bevis på hvor mye glede og latter du har opplevd gjennom årene. Jeg ville aldri fjernet mine smilerynker for noe som helst, for de minner meg om å le. Og å le er det beste jeg vet. Hvorfor gjør du latter om til imperfeksjoner?

  7. Litt enig med noen her, du må huske at du har unge lesere, men for meg som er 18 var dette et fint innlegg. Jeg har søkt rundt på nett om hvor det anbefales og ta restylane i leppene, så dette var mye til hjelp! Og til slutt, du har jo ikke ansvaret over disse unge jentene, det er foreldrene deres som burde passe på hva de driver med på nettet:-)

  8. Skjønner ikke hvordan folk kan ta det så seriøst. Du har en større lesergruppe enn bare 15-åringer, og til noen kan denne type innlegg være hjelpsom. Liker man ikke det du skriver om er det ingen som tvinger dem til å lese eller kommentere…

  9. Etter at restylanen hadde gått ut, var leppene dine like som før? Eller var de annereledes?
   Vet du noe om langtidseffekten av langvarig bruk av restylane? Blir leppene mindre elastiske, slappere og mister formen om man ikke fyller de gjevnlig da liksom?
   En del spørsmål, mye å lure på 🙂

  10. Jeg må si jeg er enig med noen her. Det er virkelig helt opp til deg hva du velger å gjøre med kroppen din og jeg syntes også at det er fint at du er åpen om det og deler erfaringer. Men å reklamere for det? det syntes jeg blir litt dumt.. Jeg vil også bare si at du må være litt forsiktig. Selv om du “bare” skal fylle på litt mer restylane, eller “bare” fjerne litt smilerynker, blir det fort mer enn bare det. Om jeg ikke husker feil har du skrevet at det skulle bli med litt restylane i leppene, og at du ikke skulle fikse på noe annent, men allerede har du begynt med fjerning av rynker. I et innlegg skrev du “Men hadde jeg tatt mer nå – da hadde jeg bikket den grensen. Så jeg kommer bare til å etterfylle restylanen når den går ut – så ikke noe mer volum på denne jenta med andre ord.Isåfall måtte dere ha stoppet meg… Seriøst.” jeg vil bare si at det kan begynne å se litt unaturlig ut nå når du både har fylt på leppene og fikset smilerynkene. Du er liksom ikke samme krissy når du endrer så mye på det som ER deg… ville bare si ifra, men mener virkelig det jeg sa først om at det er heelt opp til deg hva du velger å endre på, bare det ikke blir for mye, og at du kanskje burde droppe å reklamere for det her på bloggen 🙂

  11. Amalie: Leppene er like som de er før restylane, ja. Det er mulig at de blir en anelse slappere dersom man har små lepper og fyller dem mye over lenger tid – da strekker man jo leppene ut. Men jeg har ikke så mye volum i mine, så jeg tror ikke det blir noe problem 🙂 Isåfall er det verdt det for min del, da!

  12. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere eller hva jeg burde si og ikke si… Jeg har lest bloggen din i mange år, lest og sett bilder og kjempe fine tekster! Og du har alltid vært mitt forbilde, ei å se opp til. For jeg syntes alltid du skilte deg så mye ut fra resten av bloggerne. Du var naturlig, du stressa ikke særlig over utseendet, for det er jo tross alt det på innsiden du blir elsket for! Men nå… Du bare blir mer og mer lik alle andre. Jeg leste alltid bloggen din pga du var spesiell, ei som motiverte meg til å elske meg selv slik jeg er og være fornøyd med meg selv! Det var grunnen til jeg leste bloggen din, og det var grunnen til at moren min likte at jeg leste bloggen din. Du og bloggen din var spesiell. Men nå er du bare som alle de andre bloggerne. Jeg har ikke lenger en eneste grunn til å lese akkurat DIN blogg, for du er blitt som alle de andre bloggerne med restylane og silikon og extensions og falske negler og vipper. Jeg vil så gjerne ha tilbake den Kriss som stod for at man skal elske seg selv som man er.

  13. Å inngå et samarbeid som det her i tillegg til å reklamere for det i den grad du gjør nå, er ikke et smart valg Kristine. Skjønner ikke helt hvordan du kan ha kommet fra til at dette er akseptabelt å skrive om å trykke i trynet på leserne dine i den grad du gjør det nå, annet enn at du selv tjener penger på det. Du oppfordrer indirekte til at man ikke skal være fornøyd med seg selv, og smilerynker??? Det er jo noe av det fineste som finnes.

  14. Kristine, I loved u, because u were natural beauty, but now…sorry but u are plastic girl! This post is disappointing!

  15. Har ganske tydelige “smile-rynker” rundt munnen. Har ikke tenkt at det e mulig å glatte det ut. Jeg er 14 (01). Må jeg være 18 eller kan jeg gjøre det nå?? Elsker det nye designet ditt

  16. jeg har aldri forstått hvorfor man er et dårlig forbilde bare fordi man fikser på utsende? og hvorfor er det så negativt? og til de over her som syntes det er veldig dumt å reklamere for dette når hun har lesere som er 12-16, hvorfor skulle det vært så farlig? ja kanskje de får et feil intrykk, men sånn er det, hvis man ikke vil at f.eks barna sine skal legge seg under kniven eller lese sånne ting, da syntes jeg de kan skru av nettet. vi lever snart i 2016, ikke i 1930, herregud.
   uansett så syntes jeg kristine kledde det, og hvis hun vil det da er det jo ikke noe galt?

  17. Syns det er veldig bra at du reklamerer for dette, da det faktisk er mange i samme situasjon som deg og som lurer på det samme! Tusen takk:)
   Liker bloggen din!!

  18. Takk! Jeg skal ta restylane selv og har lett etter en bra klinikk, setter stor pris på at du deler din erfaring med oss 😀 Tror jeg må ta kontakt med Signaturklinikken!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg