det er vi som er ærlige

Jeg synes det er morsomt hvordan de som er mest ærlige av alle, er de som møter mest kritikk. Bloggere er en av de flinkeste til å merke reklame og gjøre leserne sine observant på hva som er annonse og ikke. Visste dere at ca. alle tv-kjendiser får sponset klærne de har på seg? Hvor ser vi egentlig at Katrine Moholt har fått sponset kjolen sin på “Skal vi danse”? Jeg finner i alle fall ikke “sponset produkt” noen steder på skjermen. Går jeg inn på en blogg derimot, står det presisert klart og tydelig øverst i innlegget. Jeg vet at det med merking av reklame ikke kan ha de eksakte samme retningslinjene overalt, men i bunn og grunn er det ulovlig markedsføring å drive med produktplassering hvor seerne/leserne ikke er klar over at kjolen er sponset. Og nei, nå sier ikke Moholt hvor kjolen sin er fra akkurat, men at en profilert person bare har den på seg er omdømmebyggende i seg selv. Og det er nettopp derfor disse kjendisene blir spurt, “hei, vil du gå med kjolen vår på neste tv-sending?”.

Å reklamere for restylane er ikke ulovlig. Kanskje ikke etisk riktig for enkelte, og det er OK, men da vil jeg bare at disse personene skal være klar over at det finnes SÅ mange profilerte mennesker der ute som reklamerer for nettopp det samme som jeg gjorde for et par dager siden. Forskjellen er at det er skjult. Som blogger er ikke jeg bare nødt til å merke reklame, jeg har selv et ønske om det. Jeg vil at dere som lesere skal vite når en kjole er sponset og når jeg har kjøpt den for egne penger. Det samme gjelder restylane. Klinikken som sponset meg hadde ingen krav til innlegg. Jeg valgte å skrive innlegget på eget initiativ. Vet dere hvorfor? Fordi jeg vil at dere skal være klar over at jeg HAR gjort noe med utseendet for å se slik ut. Jeg har ikke store lepper naturlig. Personlig kunne jeg aldri løyet om det, for hvilket forbilde ville jeg vært da? Å skape et falskt ideal basert på noe som ikke er ekte?

Jeg vet ikke med dere, men om jeg synes en person er dødspen, og jeg får vite at hun har endret på utseendet, så blir jeg plutselig ikke så sjalu lenger. Det hjelper liksom litt å vite at hun måtte gjøre noe for å se sånn ut. Kylie Jenner, for eksempel. Hun har gått gjennom utallige inngrep og operasjoner for å se ut som hun gjør, og for meg gjør det henne mer menneskelig. For det hadde jo vært helt sykt om hun i utgangspunktet hadde sett ut som hun gjør til høyre?

Og ja, forresten. Om enkelte velger å miste respekt for meg på grunn av restylane i leppene og i en liten smilerynke (som for øvrig ikke er permanent og cirka like midlertidig som vippeextensions og falske negler……) burde dere kanskje vurdere de andre forbildene deres. VS-modellene? Alessandra har operert ørene sine. Adriana Lima og Miranda Kerr har silikon i puppene. Erin Heatherton har operert nesen sin. Men akkurat det, det er en annen sak.

56 kommentarer
  1. Synes det er kjempe bra du sier ifra om slike ting! Helt enig i det du sier med å skape falske ideal, bra skrevet 🙂 Men jeg ville bare påpeke at Kylie faktisk bare har restylan i leppene og muligens noe botox ellers, men hun har faktisk ingen operasjoner! Helt sykt, men sant! Hun bruker der i mot en del sminke for å endre utseende. Pupper kan forstørres, neser smalere og kinnben mer markert bare med litt sminke 🙂 Kanskje du kunne laget en videoblogg hvor du prøver å endre utseende ditt mest mulig, bare for å vise andre hva man faktisk kan gjøre med bare make up? Ikke for å oppfordre unge jenter til å bruker mer, men bare for å vise at det har mye i skylden for hvorfor kjendiser alltid er “on fleek” 😉 Elsker bloggen din!

  2. “Skal vi Danse” har en egen garderobe med spesialsydde kjoler. Akkurat det handler ikke om hvem av deltakerne som blir sponset eller ikke. Man ser jo ofte de samme kjolene gå igjen fra sesong- til sesong.

  3. Så enig med deg! Så lei av at alle bloggere får all skylden for jenters selvtillit, at bloggere påvirker unge jenter til å fikse på kroppen sin. Men egentlig så er de fleste av dere bare med på å ha en åpenhet med det å gjøre noe med utseende. Dere skriver om komplekser dere har for utseende deres, sier hvorfor dere gjør slike inngrep dere gjør. Mens for eksempel Kylie Jenner, hun holdt det skjult at hun hadde fikset på utseende sitt. Hva slags signaler sender dette til ungjenter, at hun er født sånn naturlig? At hun er flau over å ha komplekser? Utrolig kjedelig at dette skal gå utover dere. Forsett å ha den ærligheten du har til leserne dine! Stå på Kristine, jeg heier på deg 🙂

  4. Marie: dette må være det mest underholdende jeg har lest i hele dag.. Kylie har operert kjeven, nesa, panne, ansikstløftning og alt. Det er slike som deg hun prøver å lure.

  5. Bare sånn info, så trenger ikke de som opptrer på TV informere om at klærna dems er “sponsa” da ingen av de klærna er spesielt rettet mot den personen. Det er noe som heter PR showroom. Hvor de får inn klær fra bikbok: hm, Lindex og mang mange andre kjeder, der får ulike TV program lov til å låne klær og tilbehør: det står også merka tydelig at det er produktplassering på NRK, tv2 ,tv3 og TVNorge, pga 1: muligens noe som er satt opp som på Paradise hotell så er det mye betakaroten vi får se på natt bordene. 2: klær og andre ting som er sponset

  6. Anonym: Klærne er jo rettet mot seerne. På samme måte som bloggen er min arena og leserne er målgruppen min, er Skal vi danse arenaen til Moholt hvor seerne er målgruppen hennes. De hadde ikke sponset henne om hun satt hjemme en lørdagskveld i stua si.

  7. Problemet er vel ikke at du er ærlig om det du har gjort; problemet er vel at du som en så UNG jente tror du trenger å fikse på rynker og lepper! Ja, for du er faktisk veldig, veldig ung, og jeg synes synd på deg fordi du ikke forstår hvor naturlig pen du er! Om 20 år, da kan du snakke om rynker og behov for å sprøyte inn kjemikalier for å rette opp det som begynner å sige eller rynkes (der er jeg akkurat nå). Men nå, som tenåring!! Kjære deg, du har ikke rynker. Ung hud er fin i seg selv. Og du er fin, akkurat slik du egentlig er, uten sprøyter. Det håper jeg at du og alle dine unge lesere både ser og forstår!

  8. Dette syns jeg var et fint innlegg!! Jeg tenkte på det samme her om dagen da jeg hørte på NRJ at de skulle dele ut billetter til Justin Bieber sin konsert. Må de ikke oppgi at disse billettene er sponset? Hvis de er sponset selvfølgelig, men jeg vil anta at NRJ ikke har kjøpt så mange billetter som de gir ut. Uansett, jeg syns det er rettferdig at alle må oppgi at ting er sponset, ikke bare bloggere. Jeg ser ofte mine favorittkjendiser på instagram legge ut bilde av noe som åpenbart er reklame uten å merke det. Vi / dere bloggere er i det minste utrolig flinke på merking av reklame, så det er ingen tvil om at feil personer får kritikk i mine øyne!! 🙂

  9. Hei!
   Å skrive at du lagde innlegget om Restylane for å vise leserne dine at du er ærlig om at du har fikset på utseende er helt greit. Men å begrunne det med at det er grunnen for hvorfor du reklamerer for det, blir helt feil. Du trenger ikke å reklamere for noe du har gjort for å være ærlig.
   Må ærlig si at etter du lagde innlegget, så jeg meg selv i speilet for å lete etter rynker eller feil som jeg kunne ha fikset med skinbooster, og jeg fikk vondt inni meg da jeg ikke følte meg bra nok. Jeg sier ikke at det er ditt ansvar hva de som leser bloggen din velger å gjøre, men å reklamere for å fikse på utseende syntes jeg er helt sykt da vi allerede lever i en materialistisk verden hvor de fleste ungdommer strever etter å ha det bra med seg selv grunnet det store kroppspresset.

  10. Herregud, du prøver hardt å rettferdiggjøre det at du reklamerer Restylane for unge jenter. Tror du virkelig det er det samme som at Kylie gjør det? Du er en norsk blogger med mange norske unge fans som du vet ser opp til deg, du er ikke søsteren til en som ble kjent gjennom porno? Eller skal du rettferdiggjør det også? Dette må deles gjennom Facebook, utrolig teit sammenligning.
   Herregud du prøver virkelig hardt her, A for affort

  11. Hei:) Det virker som du ikke kan stå for det du har gjort uten å påpeke hvor normalt det er og hvor mye langt verre ting andre gjør. Jeg synes ikke restylan o.l. bør forsvares og normaliseres så mye som det gjøres i dag, og det av bl.a. så vidt myndige bloggere som når ut til et stort (og ofte lett påvirkelig) publikum.
   Det er signalene det sender ut, ikke selve inngrepet, som er kritikkverdig. Restylane og botox blir jo nærmest satt i samme kategori som lipgloss og foundation, mens det egentlig er kroppslige inngrep til mange tusen kroner.
   Nå er det selvfølgelig ikke bare du som er skyldig i å markedsføre produkter som skal “forbedre” utseende, og heller ikke den verste, men du er en del av det helhetlige bildet. Du kunne vært med på å forandre denne trenden, men velger, som alle andre profilerte bloggere, å ikke gjøre det.

  12. Alle tv programmer som er direkte sponset blir varslet med “produktplassering”.
   Du burde gjort en bedre research før du la ut dette innlegget.

  13. Du er ikke 20 år enda, og har allerede sprøytet inn litt av hvert i ansiktet ditt for å forbedre det. Hva når du er 40 år, og virkelig begynner å få rynker? Hvis du nå er avhengig av sprøyter for å føle deg fin, hva tror du da du er om 10-20 år? Sannsynligvis har du også tatt både kjeveoperasjon, ansiktsløft og botox. Du er som alle andre, ikke prøv å overtale oss til noe annet.

  14. På så og si alle reality-/liveshow er det en P oppe i hjørnet på tven, for å vise at det er produktplassering med i sendingen 🙂 Dette er de like mye pålagt å gjøre, som du er pålagt å merke innleggene dine med reklame. Det er et greit innlegg du har skrevet sånn i bunn og grunn, men litt feil også, da de fortsatt er nødt å merke. Ser støtt og stadig en P oppe i hjørner på tvprogrammer, veldig ofte faktisk 🙂

  15. Problemet er jo ikke at du merker at det er sponset, det er jo at du faktisk gjør det!!!! At du, som alltid har sagt “elsk deg selv”, som sånn ca den eneste kjente bloggeren som ikke har fikset på noe, som vi alltid kunne se opp til som en ekte person, nå faktisk reklamerer for å få større lepper og å fikse en ussel liten smilerynke som ikke betyr noen ting. Vi trodde vi kunne stole på deg. Nå er du akkurat slik som de fleste andre store bloggere, som bidrar til å få oss normale mennesker som ikke har råd til å fylle i leppene eller ha øyenvippeextensions til å føle oss dritt. Takk skal du ha. Husk å blogge om silikonen du tar da.

  16. Bra innlegg, og er med på hva du mener. Likevel syntes jeg at du hadde vært like fin uten å fikse på “smilerynkene”. Samtidig er dette ditt valg, og så lenge du står for det er det helt ok. 🙂

  17. Nå virker det dessverre som om du legger alt dette over på andre. Ja, jeg forstår at du hadde et behov til å forandre på en liten rynke, men hvorfor reklamere om dette? Det er unge jenter som leser, og disse påvirker du ved å gjøre dette. Du gjør det mer akseltabelt å forandre på ting. Du har makt.
   Du spiller på utseende, det har du sagt før, men hvor går grensen? Når blir det for mye press på utseende? Når du klager over en liten rynke, men en velfungerende kropp? Når du setter deg under kniven, for deretter å blogge om dette til hele norges befolkning?
   Og hva er noe du brenner for? Jeg savner virkelig et innlegg med en hjertesak. For utseende er ikke alt, og jeg er sikker på at bak all brunkremen og sprøytestikkende er det et menneske. Og jeg er sikker på at jeg liker dette menneske. Hvor er Kristine blitt av? Hun som heter det samme som meg?

  18. What? I really didn’t know that Miranda and Adriana had a plastic surgery. Thank you for always being honest with us Kriss <3

  19. Det er helt greit at du tar resyltan, og det er bra at du er åpen om hva du har gjort. Men det er noe helt annet å reklamere for dette. Du trenger ikke å reklamere for å dele din opplevelse og være ærlig med leserne. Da passer det bedre med et innlegg av en annen type. I tillegg blir det litt upassende at du, som alltid prøver å fortelle leserne at de skal være fornøyde med seg selv, nå reklamerer for å fikse på utseende. Som sagt er det helt greit at du gjør det, og veldig bra at du er ærlig om det, men når du publiserer et reklameinnlegg vil mange sitte igjen med en følelse av at dette er noe de også burde gjøre. Reklame er tross alt et forsøk på å overbevise folk om at dette er et produkt som leseren trenger. Så å argumentere for dette med at du vil være ærlig for å ikke skape et usunt ideal, blir selvmotsigende.
   Og å forsvare ditt innlegg ved å trekke frem folk som har gjort “verre” ting, blir bare tåpelig. Det er ikke slik at du skal slippe unna all kritikk fordi kritikerne heller burde kritisere noen andre.

  20. Vil bare poengtere som Marie gjør at Kylie ikke har gjort noen store inngrep eller operasjoner som du påpeker. Det er kun restylane i lepppene. Resten er bare diverse sminkemetoder, contouring, utvekst av bryn, etc. Det er veldig lett å se på bildene du la ut. Her er det bare smarte sminkemetoder som er brukt på bildet til høyre. Ser man på bildene så ser man ganske enkelt at ingen av proporsjonene eller lignende er endret noen steder utenom leppene.

  21. Det JEG er interessert i å få vite, hvor er kildene som sier at Kylie Jenner har operert seg utallige ganger? Det er RYKTER.
   Syntes det er så sykt dårlig gjort av deg å gjemme deg bak kjendiser “Men de har gjort det, hvorfor ikke jeg??” Altså, ALLE kan gjøre det, er ikke ulovlig. Men du har SAGT at du syntes naturlig er så fint, go be proud of yourself. Så når du plutselig får restylane sponsa så er det “hallo alle gjør det?”
   What happened to you? Skuffa altså

  22. Nei ,klærna er ikke retta mot en spesiell person i den forstand at et tv program får ulike type klær,så er det opp til produksjonen å velge ut klærna. Er ikke slik at bikbok sender kathrine moholt melding ” hei vil bruke jumpsuiten vår i neste tv opptreden,klem bikbok norge”. Og jo, alle program de siste årene har en P i starten og slutten av programmet. Om det så er nederst i venstre eller øverst i høyre hjørne 🙂 jeg har jobbet i et showrom som praksis i 2år,så jeg veit veldig godt hvordan dette foregår!

  23. PS: ser du på tv programmet kardashians så ser du kylie uten sminke 10 000 ganger og der ser hun ja annerledes ut, men ingen tegn til restylane eller fiksing. Alt er sminke 🙂

  24. Er 100 % enig med deg 🙂 Heller bra at du sier du tar Restylane enn at du ikke nevner noe i det hele tatt. Ingen tvil om at Kylie Jenner har gjort mye for å forandre på utseendet, selv om hun ikke straight forward sier det.
   Bra innlegg 🙂

  25. Lurer på når du skal begynne å svare på all kritikken du får. Skjønner ikke at du ikke forstår at dette er helt høl i hodet!!

  26. Synes det er synd du aldri blir fornøyd med deg selv. Det signalet sender du ut til leserne dine også.
   Kunne du ikke heller vist til at dette var et valg du personlig tok fordi du ikke føler deg bra nok for samfunnets standarder, i stedenfor å normalisere inngrepet?
   Det er frustrerende når du aldri tar tak i konstruktiv kritikk. Litt ydmykhet hadde vært fint.

  27. Ja kylie har tatt Restylane men du skal ikke bruke det som en unnskyldning. Kylie la faktisk ikke ut på sosiale medier at hun hadde gjort det. En av grunnene er at hun vet hun har mange unge fans som blir påvirket av hva hun gjør. Tenk over det. Slutt ihvertfall å skrive at du er så naturlig osv.. Det er du langt ifra 😉

  28. ^ liker at det var den eneste kommentaren du kommenterte haha. Greier ikke å svare ordentlig til alle de andre?

  29. Det morsomste er jo at dere som slenger dritt, mest sannsynlig ville blitt forbanna hadde hun ikke nevnt det på
   bloggen. La Kristine få blogge om hva faen hun vil. Ja, hun er et forbilde for mange,
   men synes det er på tide at folk faktisk forstår at alt ligger hos seg selv – om man blir påvirket av å lese om restylane på Kristine sin blogg, er det faen ikke hennes feil, men deres egen. Hun blogger om sitt liv og sine valg, som inneholder restylane fordi hun ikke helt klarer å bli helt fornøyd med hennes naturlige lepper. Selvfølgelig er det ikke positivt, men om hun ikke klarer å endre tankegang så er det opp til henne.

  30. Synes det er heeeelt forkastelig å reklamere for restylane. Hva synes foreldrene dine? Stolte av datteren som reklamerer for restylane til unge jenter? Hadde jeg vært morra di hadde jeg SKAMMET meg!

  31. Jeg synes det er lavmål å forsvare det med at andre kjendiser har gjort “større inngrep”. Greit nok at du ville prøve det, og at du skrev et innlegg om det, men da burde du heller skrevet at du er nok et resultat av det perfeksjonerte samfunnet som eksisterer i dag og at andre ikke trenger å gjøre det samme. Men du fremstilte det derimot som om det er helt okei og til og med en bra ting å gjøre, noe som sender ut signaler om at det er helt greit og normalt å endre utseende med små inngrep og etter hvert større inngrep (for det er det som skjer).
   Når det er sagt, selvfølgelig er det en hver sitt valg hva man gjør med seg selv. Du kan gjøre hva du vil for min del. Men da må du også stå for at du er en sånn type person, og ikke motsi deg selv 🙂 Greit at du kan forandre meninger, men så si det da, at nå har du blitt nok en kroppsfiksert rosablogger 😉 Istedenfor å motsi, unnskylde og forsvare deg.

  32. oiiii her var det mange sinte jenter
   tenkte ikke noe mer over det når du skrev det første innlegget egt, har litt lyst til å ta det selv (og syns du kler det sykt)… noe som igjen kanskje kommer av at det har blitt mer og mer vanlig blant bloggere etc og ikke ansees som en så stor greie lenger. og kanskje det ikke bør det heller? mindføkkellerka

  33. Merker jeg blir provosert over at du legger ut et bilde fra da Kylie var typ 12 år gammel og et nytt et, og forteller oss at forandringene skyldes plastiske inngrep.
   Blir jo akkurat det samme som å legge ut et bilde av deg fra du var 12 år usminket og et bilde av deg fullsminket tatt i masse lys og legge til en tekst der det blir fortalt at forandringen skyldes mange plastiske inngrep (mens det du kun har gjort er å fylle i leppene, akkurat det samme som Kylie har gjort).. Håper du ser hvor dumt det blir. Det er faktisk utrolig stor forskjell på bildene dine fra du begynte å blogge kontra nå.
   Ja, du har vokst, og det gjør andre også. Kjendis eller ei.
   Blir veldig dumt å dra med noen på den måten, spiller ingen rolle om de er kjendis eller ikke og det at media gjør det unnskylder på ingen måte at du også kan gjøre det.

  34. Virker litt som du ikke tåler få kritikk Kristine? Liksom, du må jo se poenget våres. Du REKLAMERTE for restylne til 14 åringer(ja, for om du ikke var klar over har du unge lesere) og du sier på en måte at det er helt normalt? Visst du skal være åpen og ærlig kan du heller bare skrive et innlegg om hvorfor du valgte ta restylane og fjerne smilerynkene istedet for og reklamere for det, ser du pointet nå? Det blir bare jævla feil og normalisere dette for så små jenter og gutter, du ser jo bare hva fremtiden kommer med, ingen vil være naturlig visst sånne som deg (og andre)skal være forbilder for dagens ungdommer.

  35. Du må for all del gjere akkurat det du vil, men kor kjem behovet for restylane frå? Du er jo ung og vakker med heile livet framfor deg. Kor får du det fra at du, av alle personar, treng å fylle på leppene dine? Tenkte du virkelig på fylda/størrelsen på leppene dine før andre bloggarar, og t.d. kjendiser som Kylie Jenner, økte leppevolumet sitt? Trur bloggarar blir påverka av kvarandre, men óg alle kommentarar ein må lese om seg sjøl. Kvifor skulle ellers halvparten av topplista ha silikon, restylane, fillers osv.? Fokuset på utsjånad har blitt ekstremt, og dessverre trur eg bloggarar er med på denne evige runddansen. Syns synd på toppbloggarar, som heile tida må vere på topp utsjånadsmessig. Perfekt er ordet. Eg trur folk flest vil få det betre med seg sjølv når ein først innser at ingen er perfekte. Restylane, fillers og silikon vil ikkje føre til indre ro, for ofte kan det føre til at mykje vil ha meir. Mitt håp er at unge jenter kan sjå seg i speilet og sei seg fornøgd med det dei ser, heller enn å fokusere på at overleppa er mindre enn underleppa, eller at nasa er for stor. Når alt kjem til alt, er dette trivielle ting. Dess tidligare ein innser dette, dess meir tid vil ein få til å leve livet. Leve livet med det som betyr mest; dei rundt deg. Du er ung, faller og reiser deg opp igjen. Eg heier på deg, restylane eller ei.

  36. Nah, det gjør det uansett ikke greit å reklamere for restylan. Du er ikke bare åpen/ ærlig om det, du reklamerer for det. Du tjener nærmest penger på usikre 16-åringer som leser bloggen din, og finner ut at det er greit å være den man er- så lenge man fyller inn leppene!

  37. Som noen sa over her, det er unge jenters valg om de leser bloggen til Kristine eller ikke. Det er deres valg om de vil bli påvirket eller ikke. Det er uansett aldersgrense på å ta slike inngrep. Så uansett om de har blitt påvirket så kan de ikke gjøre noe med det med mindre de snakker med foreldrene sine. Dere mener det er dårlig gjort av henne og reklamere for Restylane? Men kjære jesus, det har da vel ingenting og si for dere om det er reklamert eller ikke. Om hun har fått sponset restylane ved å skrive ett innlegg om det har vel ingenting å si? For kjenner jeg Kristine rett så hadde hun skrevet om det uansett. La nå Kristine velge hva hun skriver på bloggen og generelt gjør med livet sitt. Jeg har lest bloggen til Kristine i noen år nå, og jeg er ikke påvirket til å ta restylane. Dere må ikke tro hun tar valget for unge jenter. For om unge jenter velger å gjøre dette så er dette kun dems eget valg, ikke Kristine! Blir som å si at siden Kristine liker fargen grønn så kommer hele Norges ungjenter til å like fargen grønn. Ikke vær så forbanna hårsåre, herregud blir så oppgitt

  38. Kylie Jenner har bare tatt midlertidige lip fillers…
   Egentlig hadde jeg lyst til å skrive en lang kommentar, men jeg orker ikke å bruke så lang tid på deg. Jeg vil bare si en ting og det er hva tror du lillesøsteren din tenker om det her!?

  39. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har lest alle kommentarene, så beklager om dette er gjentagelse. Men
   det er faktisk som det er nevnt tidligere, at alle program som inneholder sponsing på noen som helst måte skal enten markeres med “P” eller “inneholder produktplassering”. Det kunne man til og med se i Asbjørn Brekkes julekalender (uten at jeg skjønner hva som er sponset der.) Dersom en avis/magasin/tv-program eller annet ikke merker det, så får det følger. Som for eksempel bot eller fellelse i PFU. Dersom en gjest i et program har på seg klær fra et agentur er dette en annen ting, men legger den kjendisen ut et bilde med dette på, så skal det markeres. Du er en smart jente, så du skjønner kanskje selv at det er naivt å tro at det er nesten bare bloggere som har ansvar for slike ting. Forresten er jeg helt enig at man skal si sannheten angående operasjoner eller annen fiksing på utseende. Jeg tror bare ikke at helt enig med Kylie Jenner, men hva man tror blir en annen sak. I nyeste episode av KUWTK ser man tydelig at hun ikke har fikset på puppene i hvert fall.

  40. Må faktisk forsvare kylie her selv! For de som har fulgt med Kardashians og jenners, vet veldig godt hva de har gjort osv. Appene deres, (spes kylie) viser alle hackene de bruker, der mange tror det er operasjoner osv, men faktisk bare litt fashion tape og et heftig contour “game”, parykker, osv. Jeg liker bloggen din kjempegodt, leser den når jeg kan, og må innrømme at er vanskelig og ikke bli litt sjalu på utseende osv til tider, du er veldig pen, og veldig smart! Bare akkurat her ser jeg du bomma litt, og har ikke alle fakta. Du kan feks laste ned appen til kylie jenner da, plutselig forstår du og, kunn Restylane 🙂 men anyways, stå på, du er veldig flink!

  41. Dere over klager over at hun reklamerer for restylane? En av grunnene er vel, tror jeg hvertfall, nettopp fordi at om hun hadde latt være å sagt noe, hadde dere blitt ”mistenksomme” og begynt å spekulere rundt om hun hadde gjort noe med leppene eller ikke. Og DA hadde dere blitt sure og irriterte over at hun ikke hadde vært ‘ærlig’ med dere. Dere hadde jo blitt sure uansett.
   Hun sier det er fordi hun hadde komplekser med egne lepper, derav var dette et personlig valg. Og av den grunn må hun vel få skrive om hva hun selv vil. Syns det var et veldig bra innlegg, da vi alle sammen faktisk fikk en anbefaling av en klinikk der de utfører filler-behandlinger. Mange av leserne hennes er ikke bare under 14 år. Slik at de som er rundt hennes alder og eldre vurderer kanskje dette selv, og derfor er det perfekt med en liten anbefaling.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg